Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

"ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ" & "ΜΑΓΙΚΗ ΠΟΛΙΣ" ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ TV!

Ούτε κανονισμένο να το είχαμε! Απόψε τα μεσάνυχτα ο Νίκος Κούνδουρος και ο bosko θα αναμετρηθούν μέσω της μικρής οθόνης! Στις 12 ακριβώς θα προβληθεί από την ΕΤ- 1 το ντοκιμαντέρ μου Ζωντανοί στο Κύτταρο- Σκηνές Ροκ και μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσει στο Κανάλι της Βουλής η κουνδουρική Μαγική Πόλη! Συντονίστε το βίντεο και το dvd- recorder σας, σκέτος σουρεαλισμός είναι η όλη φάση κατά την προσωπική μου εκτίμηση! Στο μεταξύ, έχει τρελαθεί ο ομάδα των κριτικών του Αθηνοράματος; Δυόμισι αστεράκια στο Κύτταρο και δύο στη Μαγική Πόλη; Θα πέσει φωτιά να μας κάψει...
Και για να επανέλθουμε στην τάξη, προτείνω να δείτε το Κύτταρο και να εγγράψετε σε VHS ή dvd τη Μαγική Πόλη, ώστε να μείνει στην ταινιοθήκη σας! Πρόκειται για την πρώτη ταινία του Κούνδουρου και, σύμφωνα με τα χθεσινά λεγόμενα του Ιάκωβου Καμπανέλλη, για την έναρξη του σοβαρού κινηματογράφου στην Ελλάδα!

11 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Καλά ταυτόχρονα γράφαμε! Εσύ στο δικό μου κι εγώ στο δικό σου. :)
Θα σε δούμε λοιπόν απόψε και τα λέμε...

Φιλιά!

BOSKO είπε...

μαριάννα...
να μας δείτε, να μας δείτε και να μας γράψετε μετά! Καλή προβολή!

imwrong είπε...

εγώ που δεν είχα δει την ταινία σου και την είδα απόψε, είσαι σίγουρος ότι προβλήθηκε ολόκληρη;

Kostas L.A. είπε...

πουλικακος αθανατος..δεν εχω να πω τιποτα αλλο!!
αν και ακομα απορω που βρηκατε αυτη τη μηχανη(απομειναρι του δευτερου παγκοσμιου)..

ολοι ενας κι ενας..ο ψαριανος λιτος οπως τον ειχες περιγραψει..ο γκαιφυλιας το ιδιο!!
δειχνουν τοσο προσιτοι ανθρωποι οι πιο πολλοι απο οσους συμμετειχαν στην ταινια!!

καλο βραδυ φιλε μου..
και θα τα ξαναπουμε..

Κ.

Giannis Kafatos είπε...

αμ σε είδαμε παλικάρι μου! και το ξημέρωμα ο τηλεφωνητής του μεγκα βλαστήμισε την ώρα και τη στιγμή! πέντε - μια μούντζα - φορές πήρε τελεφον για να καταφέρω να σηκωθώ 9στις 04:30)
χαλάλι σου!

παναγιωτης είπε...

και εγω που εχω δει την ταινια σου και την ειδα και εχθες, κατι ελειπε νομιζω

BOSKO είπε...

imwrong...
παναγιωτης...
έχετε απόλυτο δίκιο, απλά όταν κάνεις μία ταινία- ντοκιμαντέρ παραγωγής ΕΡΤ, οφείλεις να παραδώσεις στον τηλεοπτικό φορέα μια κόπια με μια συγκεκριμένη απαιτούμενη διάρκεια. Έτσι, ενώ η ταινία διαγωνίστηκε στα κρατικά βραβεία και προβλήθηκε στις αίθουσες στα 65 λεπτά, στην TV παίχθηκε η συντομευμένη κόπια της στα 52 λεπτά (να' χουμε δηλαδή και 8 λεπτά διαφημιστικού χρόνου). Κι απ' ότι μου είπαν, χθες η ΕΤ-1 το ξέσκισε στις διαφημίσεις...

BOSKO είπε...

Kostas L.A. ...
η μηχανή κατοχικού τύπου που είδες νοικιάστηκε προς 70 ευρώ για τρεις ώρες! Μέχρι ν' ανεβούμε την Ηπείρου με οδηγό τον Πουλικάκο, είχαμε ξυλώσει τα φανάρια πολλών αυτοκινήτων που είχαν την ατυχία να είναι σταθμευμένα απ' όπου θα περνούσαμε. Στο μεταξύ, μπροστά μας προπορευόταν το αυτοκίνητο με τον οπερατέρ και τον ηχολήπτη! Αξέχαστο ροκ γύρισμα!

BOSKO είπε...

Giannis Kafatos...
τσάμπα ξενύχτι έριξες, ρε Γιάννη. Λες και ήταν δύσκολο να σου έδινα ένα dvd να μη βάραγε ο τηλεφωνητής σου μεσ' στα μαύρα μεσάνυχτα!
Να' σαι καλά!

μαριάννα είπε...

Σημασία δεν έχει το πώς προβλήθηκε. Σημασία έχει ότι το βρήκαμε εξαιρετικό και είμαστε πολύ υπερήφανοι για σένα! Μπράβο ρε Αντώνη. Μπράβο πραγματικά.

Και μόνο για όσα ανακάλεσες και για τις στιγμές της νιότης μας που έφερες πίσω, άξιζε τον κόπο το ξενύχτι. Πόσο μάλλον που απολαύσαμε μια δουλειά ποιοτική, με αληθινό μεράκι. Τώρα μια κόπια από σένα θα την ήθελα για το αρχείο μου... ;)

Ρωμανός Σκλαβενίτης-Πιστοφίδης είπε...

το είδα κι εγώ αυτό το ντοκ. επιτέλους!
Εξαιτίας σου έχασα μία ώρα μάθημα την επομένη...
το χειρότερο ήταν που δεν είχα δικαιολογία...
τί να έλεγα? έβλεπα σκηνές ροκ?!
Κι αυτοί οι παπάρες στις 12 θυμήθηκαν να το βάλουν?! Το έκαναν επίτηδες, πιστεύω.
Δε σε πάνε! χαχα
Το σέξι λουκ on the road το έχεις ακόμα, ελπίζω!