Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ο-φασισμός-της-ανώνυμης-δημοσιογραφίας

Η τρολιά στο διαδίκτυο έχει και τα όρια της! Δεν μπορείς να παίζεις με την υγεία ενός ανθρώπου, σ' αρέσει - δε σ' αρέσει ως καλλιτέχνης, μόνο και μόνο για να κάνεις ντόρο γύρω απ' τη δική σου ανύπαρκτη ύπαρξη. Πριν από μερικές ώρες, το blog troMPAxtiko δημοσίευσε το ακόλουθο post (το μεταφέρω αυτούσιο μιας και οι διαμαρτυρίες του κόσμου βοήθησαν ευτυχώς στο άμεσο κατέβασμα του): 
Η καρδιά του <<πρόδωσε>> τον 55χρονο που βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του, όταν έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών! Ο άτυχος καλλιτέχνης ξυλοκοπήθηκε αλύπητα ενώ ήταν ημίγυμνος, φιμωμένος και με τα πόδια δεμένα, με αποτέλεσμα να υποστεί έμφραγμα από τον τρόμο και τα χτυπήματα.
Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν ακόμη να εντοπίσουν τα ίχνη των δραστών που. Κανείς δεν ξέρει αν οι δράστες βρήκαν χρήματα να πάρουν από το σπίτι ή αν βασάνισαν τον 55χρονο για να τους πει που τα έκρυβε. Ήταν η δεύτερη φορά που ο άτυχος άνδρας γινόταν στόχος κακοποιών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, είχαν αποπειραθεί να τον ληστέψουν Μεγάλη Πέμπτη, όμως έβαλες τις φωνές και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή χωρίς να προλάβει κάποιος να τους δει.
Εμείς να ευχηθούμε Καλό ταξίδι.

Κι αυτό ειν' αστείο τώρα; Γελάσαμε...Φίλε ή φίλοι που έχεις/έχετε το blog troMPAxtiko, θα σας πρότεινε να παρατήσετε το blogging και να πάτε να γραφτείτε στη Χρυσή Αυγή, διότι φασισμός δεν είναι μόνο το ξύλο του Κασιδιάρη στην Κανέλλη, αλλά και η αναρχιδίζουσα λογική ''Ενοχλώ, άρα υπάρχω''. Ντροπή και αίσχος απέναντι σ' έναν άνθρωπο που πριν χρόνια πέρασε περιπέτεια με την καρδιά του κιόλας! Κάντε τίποτα άλλο πιο εποικοδομητικό, ρε μάγκες, ''δουλειά δεν είχε το μουνί και μάθαινε τσαγκάρης'' είσαστε...

26 σχόλια:

τ2φ είπε...

Ωραία όλα αυτά,αλλά αυτό που όλη η Ελλάδα γέλασε μέχρι δακρύων στο φέισμπουκ είναι θεμιτό;

http://tro-mpa-xtiko.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4645.html

Αν θέλουμε να μιλάμε για φασισμό να τα λέμε όλα,και είναι τόοοοοοσα πολλά.

BOSKO είπε...

τ2φ...
εγώ πάντως δε γέλασα.
μου το έκαναν share στο fb και από ευγένεια δεν το έσβησα, ΟΚ;
και μη συγκρίνεις αυτό με τη λασπολογία σ' έναν άνθρωπο απλά για να πεις κάτι ενάντιο, όπως συνήθως κάνεις (και καλά κάνεις, εδώ όμως είσαι μάλλον άκυρος).

Фе́ммe скатале είπε...

Δεν θα χουμε καλα ξεμπερδεματα με αυτο το fb. το βλεπω εγω.

τ2φ είπε...

Και επειδή το κοίταξα το σάιτ αρκετά,οι τύποι περνάνε γενεές δεκατέσσερις άπειρο κόσμο,και σε πολλά από αυτά έχουν και πλάκα,δηλάδη όταν 'πεθαίνουν' τον Κασσιδιάρη ή τον Μύρωνα Στρατή για παράδειγμα,γουστάρουμε;Όταν αλοιθορίζουν τον Σαμαρά μετά από μια πολύ επικίνδυνη επέμβαση,γαμιόμαστε στα γέλια;Γιατί;Παιδάκια δεν έχει ο Σαμαράς,μόνο ο Μαχαιρίτσας έχει;Τι 'στρατόπαιδα' είναι αυτά που έχουμε χωριστεί;Ο καθένας προσπαθεί να αποποιηθεί τον φασιμό του,ρε όλοι φασισταριά είμαστε παρτε το χαμπάρι,είτε στην μια είτε στην άλλη είτε στην παράλλη πλευρά όλοι για αίμα διψάμε αρκεί το αίμα να προέρχεται από την άλλη πλευρά.

τ2φ είπε...

Τουλάχιστον λέω μια άποψη δεν κάνω like για να σε έχω φίλο.

sofron. είπε...

Ούτε εγώ γέλασα μ' αυτό... Να πω επίσης ότι έχω βαρεθεί να βλέπω παντού το -ξεπερασμένο πλέον- αστείο όπου βάζουν φωτογραφία τον Μητσοτάκη να δίνει "ευχές"...
Στο θέμα τώρα: Ήθελα απλώς να θυμήσω ένα ανάλογο δημοσίευμα που βγήκε στο ίντερνετ τη Μ. Παρασκευή, και έλεγε πως η Μαρινέλλα σκοτώθηκε σε τροχαίο ( http://nyxtobaths.blogspot.com/2012/04/cnn.html ) Τώρα έγραψαν αυτό για τον Μαχαιρίτσα. Τί στο καλό πια, έχουν πάρει στη σειρά όλους τους καλλιτέχνες να τους "πεθάνουν";; Τί ιστορία είναι αυτή τώρα;

sofron. είπε...

Ούτε εγώ γέλασα με τα διάφορα που έχουν βγάλει για τον Σαμαρά. Να πω επίσης ότι έχω βαρεθεί να βλέπω παντού το -ξεπερασμένο πλέον- αστείο όπου βάζουν φωτογραφία τον Μητσοτάκη να δίνει "ευχές"...

Στο θέμα τώρα: Ήθελα απλώς να θυμήσω ένα ανάλογο δημοσίευμα που βγήκε στο ίντερνετ τη Μ. Παρασκευή, και έλεγε πως η Μαρινέλλα σκοτώθηκε σε τροχαίο ( http://nyxtobaths.blogspot.com/2012/04/cnn.html ) Τώρα έγραψαν αυτό για τον Μαχαιρίτσα. Τί στο καλό πια, έχουν πάρει στη σειρά όλους τους καλλιτέχνες να τους "πεθάνουν";; Τί ιστορία είναι αυτή τώρα;

BOSKO είπε...

τ2φ...
βρε Κώστα, θέμα αισθητικής είναι τα πάντα. Και το συγκεκριμένο blog με το που μπαίνεις, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για espresso τουλάχιστον.
να στο πω αλλιώς, εγώ ή εσείς κάνουμε αναρτήσεις εις βάρος άλλου; ποτέ.
άλλο αν διαφωνούμε με κάτι και επιχειρηματολογούμε πάνω σ' αυτό.
τώρα γι' αυτά που λες, επαναλαμβάνω, δε γέλασα με τον Σαμαρά αυγουλομάτη, ούτε θα γελούσα με τον κάθε Μύρωνα Στρατή.
Με κάποιους, δε, μάλλον θα γελούσα χωρίς την παρέμβαση κανενός ΤροΜΠΑχτικού.
Στο θέμα όμως του Κασιδιάρη, είμαι υπέρμαχος του ''φασισμός στους φασίστες'' και ο οποιοσδήποτε να τον γελοιοποιούσε θα του άξιζε.
Όχι όμως πλάκες με έναν άνθρωπο που κόντεψε να πεθάνει απ' την καρδιά του. Η φράση μου στο post ''σ' αρέσει-δε σ' αρέσει ο Μαχαιρίτσας'' τα λέει όλα, νομίζω.

τ2φ είπε...

A και μόλις είδα διαφήμιση,αύριο στο Μέγκα,στην εκπομπή του Λάγκα και της Σκορδά,ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ,καλεσμένος ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας,Κοίτα να δείς,σε οποιαδήποτε άλλη φάση θα το κοροιδεύαμε αυτό.

BOSKO είπε...

Maria_Adouaneta(Δε με λενε Μαρία)...
αμάν κι εσύ κόλλημα με το fb.
εσύ απέφευγε το όσο μπορείς, εμείς γουστάρουμε και δεν ξέρω για πόσο ακόμη θα γουστάρουμε.

Фе́ммe скатале είπε...

Like. Τα ειπα εγω... τα ξέρω εγώ αυτά

BOSKO είπε...

τ2φ...
έλα ρε, ο Λαυρέντης αύριο στο ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ; Σπεύδω να το βάλω στο φέισμπουκ να τιγκάρω στα like!

Фе́ммe скатале είπε...

Ε δεν τη λες και πολυ αισθητική την εκπομπή του Λιάγκα μετα της αξιοτιμου συζυγου του, εδώ που τα λέμε.

BOSKO είπε...

sofron. ...
αν με διάβαζες στο fb - μπες ντε και κάνε κάνα like κι εσύ - θα έβλεπες ότι έγραψα ακριβώς το ίδιο, τη νέα μόδα δηλαδή όπου ο κάθε παπάρας βγαίνει και λέει R.I.P. ο ένας και R.I.P. ο άλλος κ.ο.κ.

Фе́ммe скатале είπε...

Καταρχήν ακόμα και μόδα να είναι τότε το copyright του RIP το έχει άλλος. Θα κάνω κι εγώ μηνύσεις.

BOSKO είπε...

Maria_Adouaneta...
συμφωνώ!
τη θεωρώ τρε εμετίκ εκπομπή!

BOSKO είπε...

Maria_adouaneta...
να σου πω ότι το σκεφτόμουν;

Γιωργάκης είπε...

Ο Ακ τσσσσόγλου δε θα τό'γραφε ποτέ αυτό!
ουουπς, μού'πεσε...

Фе́ммe скатале είπε...

Οχι να μην το πεις.Like να κάνεις. Πάντως δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε αυτοί, δε με χαλάει τίποτα πάντως μέσα στην όλη σαπίλα που ζούμε γενικώς. Εδώ ο ίδιος ο Μαχαιρίτσας τρέχει στον Λιάγκα και τραγουδάει με τη Ζουγανέλη. Ετσι που φερεται ο ίδιος στον εαυτό του, πώς να του φερθουν οι άλλοι;

Απο Ελεωνόρα σε ώρα είπε...

Εμαθα οτι ο Μαχαιρίτσας έχει ένα ψευτικο δόντι κι οτι τα έχει κρυφά με τη Φαίη Σκορδά.

BOSKO είπε...

Maria_Adouaneta...
δεξιά, δεξιά...
χχχμμμμμμμμ

Фе́ммe скатале είπε...

Χαζο!

ΑΣΩΤΟΣ ΓΙΟΣ είπε...

Μην πιανειθ στο στομα ς τη Ζουγανελλη γιατι θα φωναξω την Αλεξια να καθαρίσει! Αμηηηή....

Annabel είπε...

kale to'xete to'xete
aaaaaxxxxx!!!

Μελιώ είπε...

Πζζζιτ, δεν μεταφέρεις ακριβώς τα σχόλια του φουμπού, γιατί βαριέμαι να ξαναγράφω όσα είπα ; Εεε; Πλιζ;; Φανταστικέ Σκηνοθέτα; .. και που' σαι; Μια ψυχή είπε " μάζεψε τις βεβαιώσεις επιτέλους, πρέπει να γίνει η δήλωση", ξες τι εννοάω, δεν λέω παραπάνω.
Καλημέρες, πάω να τουφιάσω για, δεν θα' χω κουράγιο αύριος.
Ατουταλέγ ραντεβού στα γουναράδικα παίδες, και μην σφάζεστε για πληρωμένα πληκτρολόγια.. δεν λέει, εκτός αν δεν παίζει τίποτις καλό η τιβί, και βαριέστε ασύστολα, οπότε οκ! Χαιρετώ !

BOSKO είπε...

ασημένιο δειλινό...
πες της μάνας σου νά'ρθει να πάρει την κιλότα της απ' το σπίτι!
χεχεχε