Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

μνήμη-μάνου-χατζιδάκι-απόψε-στον-clipartradio


Σήμερα που συμπληρώνονται 18 χρόνια από τον θάνατο του Μάνου Χατζιδάκι, ο www.clipartradio.gr και η εκπομπή ''Άσματα και Μιάσματα'' τιμούν τη μνήμη ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες διανοούμενους με ένα τρίωρο αφιέρωμα. Θα μεταδοθούν κομμάτια από την επίσημη δισκογραφία του, ανέκδοτες ηχογραφήσεις, αποσπάσματα από ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και εκπομπές του, ενώ θα διαβαστούν και ποιήματα από τις δύο ''Μυθολογίες'' του, καθώς και δύο αδημοσίευτα ποιήματα των συνθετών Λένας Πλάτωνος και Μιχάλη Τρανουδάκη, γραμμένα γι' αυτόν! Κατά τη γνώμη μου, το...κλου της αποψινής εκπομπής θα είναι η αναμετάδοση δύο αποσπασμάτων από ένα παλαιότερο αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι που είχα κάνει Στο Κόκκινο 105,5 με καλεσμένο τον σκηνοθέτη Νίκο Κούνδουρο. 
Συντονιστείτε στις 12 ακριβώς τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα στον www.clipartradio.gr
Καλή ακρόαση! Η αποψινή νύχτα ανήκει στον Μάνο Χατζιδάκι!

2 σχόλια:

Γιώργος είπε...

Η ηχογράφηση της εκπομπής σου για κατέβασμα:

http://www.mediafire.com/?a9v60yzory2ywh3
http://www.mediafire.com/?m40d57j11zn163v
http://www.mediafire.com/?wdot62cmsr1qiw4
http://www.mediafire.com/?9p7gfc6kyia1dpq

Υπερμίκης είπε...

Όντως εκπληκτικά ακούσματα!
Άρτια παρουσίαση.Χαρά στο κουράγιο σου.


Μου ξαναθύμησες την Λάουρα -και άλλους πολλούς-πραγματική σεξοβόμβα της εποχής.Σύντομη καρριέρα.Τι να έγινε άραγε;Το ίδιο αναρωτιέμαι και για πολλούς άλλους καλλιτέχνες που πέρασαν σαν κομήτες από το ελληνικό τραγούδι ή τον ελληνικό κινηματογράφο.
Η πανέμορφη Ντέπυ Μαρτίνι πχ (ναι συμπρωταγωνίστηκε και με την Ειρήνη Παπά..) ή ο μελωδικότατος Φώτης Δήμας.

Τέλος στο ΤΣΙΓΓΑΝΑ εκτός από τη Λάουρα για μια στιγμή έχω την εντύπωση ότι ακούγεται και η φωνή της Μαριάννας Χατζοπούλου.Γελιέμαι;