Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣ!

Από σήμερα ξεκινάει η εβδομάδα των Παθών μου! Μιλάμε, θα πέσουν μεγάλες πείνες ενόσω στο πικ- απ θα παίζει το Starvation των Socrates! Δεν υπήρχε περίπτωση να αδυνατίσω με το εργασιακό πρόγραμμα που έχω και τη σαβουροφαγία, στην οποία παραδινόμουν καθημερινά άνευ όρων! Είδα κι απόειδα, λοιπόν, τηλεφώνησα στα Gilli Diet- κοινώς, λούστηκα αυτά που κορόιδευα- κι από σήμερα το πρωί ξεκινάω τη δίαιτα τύπου Office, η οποία περιλαμβάνει από κρέπες και σουβλάκια μέχρι γλυκά και φρούτα! Ελπίζω μόνο οι πακεταρισμένες μερίδες να μην έχουν μέγεθος...γραμματόσημου! Προοπτική μου είναι σε δύο μήνες από τώρα να χάσω από 15 μέχρι 18 κιλά. Καλά είναι, αν υπολογίσει κανείς πως έχω ύψος 1.74 κι αυτή τη στιγμή ζυγίζω 96 κιλά. Άντε, να αδυνατίσω, να κόψω τα μαλλιά σα φαντάρι, να ξουριστώ και να πάρω σβάρνα τα clubs σαν παιδί κι εγώ! Πάντως, το οχτακοσάρι το έσκασα ήδη για να' χω το κεφάλι μου ήσυχο...Θα ακολουθήσουν κι άλλες αναρτήσεις- ανταποκρίσεις από το δρόμο προς το αδυνάτισμα!

10 σχόλια:

Rena Fan είπε...

Έχοντας κάνει δυο μεγάλες δίαιτες και δύο μικρές(!) σε καταλαβαίνω απόλυτα. Το ζόρι, φοβάμαι, είναι μετά το τέλος της δίαιτας, πώς συντηρείς το αποτέλεσμα. Θα στα έχουν πει κι άλλοι φαντάζομαι. Καλή επιτυχία σ' αυτό το πρώτο στάδιο. Ίσως σου συμπαρασταθώ και εμπράκτως!

BOSKO είπε...

rena fan...
νομίζω το αποτέλεσμα κρίνεται από τον ψυχολογικό παράγοντα. Αυτοί λένε ό,τι το στομάχι "κλείνει" μετά από μια τέτοια δίαιτα και με τις συμβουλές του διαιτολόγου (στον δίνουν τσάμπα για ένα χρόνο), διατηρείσαι. Δεν ξέρω κάτι άλλο επ' αυτού, άλλωστε μια φορά είχα αδυνατίσει μόνο πριν από τρία χρόνια από μια πολύ μεγάλη στενοχώρια, όπου δεν πήγαινε τίποτα κάτω...Για να δούμε! Πάντως, το θέλω ειλικρινά να αδυνατίσω, ξέρεις τι είναι να βλέπεις την αντανάκλαση του εαυτού σου σε καμιά βιτρίνα στο δρόμο και να μην...σου αρέσεις;

Dr Low είπε...

Εγώ πάλι κάνω το αντίθετο. Δίαιτα πάχυνσης. Εδώ και χρόοοοονια είμαι 52-54 κιλά με ύψος 1,76. Απο φίλη πάντως που έκανε αυτή τν γκίλι μη περιμένεις και πολλά πολλά απο τις μερίδες. Είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Α μικρές ακόμη και για μενα που δε φημίζομαι να τρώω πολύ. Παρόλα αυτά...καλή αρχή, κουράγιο και να θυμάσαι πως όλα μες το μυαλό μας είναι!

BOSKO είπε...

el...
ωχ! Με βλέπω την τρίτη- τέταρτη μέρα να ορμάω στην ψησταριά απέναντι απ' το Κύτταρο και να περιδρομιάζω γύρους, καλαμάκια κοτόπουλο, μερίδες εξοχικό και κεμπάπια! Γαμώ τη δίαιτα μου, γαμώ...
απολαυστικό το blog σου!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Μποσκάκι!χαααααχααχαχχαα! αααα,καλέ το κακομοιρούλι μας τι τραβάει!κουράγιο παιδί μου κουράγιο έλα μιά μπόρα είναι και αυτή θα περάσει!αλλά γιανά σοβαρευτώ τώρα ε, ναί κοίταξε δε ξέρω πως στο καλό πήρες όοοολα αυτά τα κιλά (που είναι πάααααρα πολλά σε σχέση με το φυσιολογικό) αλλά να,είναι και κάπως επικύνδυνο για την υγεία αυτό....έχεις κάνει εξετάσεις για ανεβασμένη χοληστερίνη,ζάχαρο,διαβήτη και όλα αυτά;;μπορεί όλο αυτό το υπερβολικά ανεβασμένο βάρος να δημιουργήσει άλλα προβλήματα στον οργανισμό πολλές φορές...δεν είναι μόνο το ότι έχεις μερικά περιττά κιλά και τέρμα...είναι και ενοχλητικό...και από θέμα αισθητικής αλλά περισσότερο σε θέμα ότι σε κουράζει πολύ ορισμένες κινήσεις του σώματος που πριν ήταν ευκολότερες τώρα είναι πιό δύσκολες κλπ,κλπ...ούυυυφ το χω περάσει και γώ αυτό κάποτε στην εφηβεία ήμουν και γώ σ αυτήν τη φάση ήμουν κάπου 15χρονών και κάπου 20 κιλά παραπάνω;;;από το κανονικό;;;κάπου εκεί...μετά όμως και επειδή δεν άντεχα άλλο τη κατάσταση αυτή κάπου πρίν τελιώσω το Λύκειο έκανα μιά ειδική δίαιτα και τα έχασα..και τώρα προσέχω πολύ...για μένα όμως ήταν απαραίτητο να τα χάσω επειδή απαγορέυεται με τα προβλήματα που έχω να έχω παράπάνω κιλά...έυχομαι καλή επιτυχία και να απαλαγείς γρήγορα από τα...βάρη!φιλάκια,Αθανασία.

BOSKO είπε...

αθανασία...
αυτά σκέφτομαι κι εγώ περισσότερο, τα περί υγείας. Καπνίζω σα φουγάρο, τα χρόνια περνάνε, άσε μην τρέχουμε για κάνα μπάι- πας, χτύπα ξύλο...

Kostas L.A. είπε...

εγω ειμαι ο μονος ακαταλληλος για συμβουλες..
μια με αθλητισμο,μετα με υπερβολικο καπνισμα,καιει κι ο μεταβολισμος παραπανω απο το κανονικο οριο..και το παλευω τοσα χρονια να παρω κανα κιλο..
Μια και θες να χασεις γυρω στα 15 κιλα..δεν τα δινεις σε μενα που ειμαι καμια 15αρια κατω απο το οριο(θεωρωντας δεδομενο υψος 1,88μ)..

musicbug είπε...

Kali epityxia me to adynatisma, min to parakaneis omws! Na dynatiseis apla gia tin ygeia sou ki epeidi tha se kanei na niotheis kala, orea einai kai i koilitsa, eleos me tous skinny:-)
Kali synexeia kai kali vdomada

BOSKO είπε...

kostas l.a. ...
και δεν τα παίρνεις;
μετά χαράς, αγαπητέ!

BOSKO είπε...

musicbug...
πλάκα έχεις, ρε musicbug!
Σιγά μη γίνω εγώ skinny, όπως λες! Και η κοιλιά δείγμα αρχοντιάς είναι! Έτσι λέμε δηλαδή όλοι οι λίγο πιο παχουλοί για να κολακευθούμε!