Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Ο ΚΑΒΑΦΗΣ ΤΟΥ Μ. ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ Π. ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!


Όσοι δεν έχετε ήδη ακούσει τη μελοποίηση του Μιχάλη Τρανουδάκη στον Κωνσταντίνο Καβάφη με τον Παντελή Θεοχαρίδη μέσω κάποιων διαδικτυακών blogs, συντονιστείτε στη σημερινή εκπομπή μου στο Κανάλι 1 του Πειραιά (www.kanaliena.gr) στους 90,4. Εκτάκτως πάλι για μία ώρα (18.00- 19.00) λόγω της ζωντανής μετάδοσης κάποιου ποδοσφαιρικού αγώνα. Συνοπτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν σήμερα είναι τα εξής:
1. LOLEK- Have you noticed?
2. ΒΙΚΤΩΡΙΑ- Ρωσική ρομάντζα
3. ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ- Νύχτα της φωτιάς
4. ΑΡΛΕΤΑ- Εξάρχεια (Τέλος εποχής)
5. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ- Το ταξίδι
6. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ- Μακρυά
7. ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ- Ίσως φταίνε τα φεγγάρια
8. ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ- Μην το πεις πουθενά
9. ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΑΪΦΥΛΛΙΑΣ- Stavento
10. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ- Ταξίδι για να σε βρω
11. ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ- Φυγάς
κλπ. κλπ.

19 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Καλή εκπομπή! Να ρίξω μια παραγγελιά για τον συνθέτη του κομματιού 6; Αν σε παίρνει... γιατί εμείς πού να τον βρούμε. Πες του λοιπόν...

Θερμές ευχές για την αυριανή γιορτή του, να ζήσει χίλια ευτυχισμένα και δημιουργικά χρόνια για να χαιρόμαστε κι εμείς τις μουσικές του! Έχει δόση υστεροβουλίας η ευχή, αλλά με τον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα. ;)

BOSKO είπε...

μαριάννα...
καλά που το είπες αυτό, γιατί θα το ξέχναγα, δεν υπήρχε περίπτωση να το θυμηθώ!
σ' ευχαριστώ!
συντονίσου, σε λίγη ώρα ξεκινάει η εκπομπή!

maya είπε...

μπράβο ρε !
ωραίος φίλος !
ΤΩΡα το είδα :(
την έχασα την εκπομπή γαμότο ...


ελπίζω να πήγε καλά
μάλλον να περάσατε καλά !!

την καλησπέρα μου
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

BOSKO είπε...

maya...
ε, γι' αυτό κάνουμε τις αναρτήσεις, για να τις βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι και να μας ακούν. Ειδική πρόσκληση θέλατε, κυρία μου; Να, για να μη στενοχωριέσαι, την επόμενη που θα βρεθούμε υπόσχομαι ένα cd με το ρεπερτόριο της εκπομπής της 7ης Νοεμβρίου ΄09!
ΟΚ τώρα;
χχχ

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στο Μιχάλη Τρανουδάκη από όλη την παρέα στα Ξύλινα. Γρήγορα να τον ξαναδούμε κοντά μας. Πολλές ευχές και στη λατρευτή μας ιστολόγο τη Μαριάννα που μας το εθύμισε.

@
Μαριάννα χρωστάμε πολλά στο Μπόσκο για όλα αυτά που κάνει στη δουλειά του και του χρωστάμε και άλλα γιατί γνωρίσαμε και σένα από τα Ασματα και μιάσματα. Μακάρι όλες οι ευχές να είχανε την υστεροβουλία σου :)))) Να είσαι καλά και εσύ και πάντα να μας μαθαίνεις όλα αυτά τα ωραία πράγματα. Ο ρομαντισμός και η ευγένεια της ψυχής σου σε κάνουνε μοναδική και γίνεσαι ένα κομμάτι από τη δική μας ψυχή.
Νίκος

BOSKO είπε...

Νίκος...
γεια σου, Νίκο, και σ' ευχαριστώ αφενός για τις ευχές σου στον Μιχάλη και αφετέρου για τα τόσο καλά σου λόγια για τη Μαριάννα μας.
Ξύλινα, ε; να υποθέσω ότι ήσουν μεταξύ αυτών που είχαν τιμήσει τον Μιχάλη, τον Χρονά και τη Μιχαηλίδου στην Καισαριανή προ ετών;

μαριάννα είπε...

Αντώνη, τσίμπα τον Νίκο κι αν δεν είναι αληθινός μη με ξυπνάς. :) Άσε με να ονειρευτώ ότι υπάρχουν τόσο γλυκείς άνθρωποι ακόμα...
Εμ, δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι, που λέει και μια ψυχή.

Νίκο, δεν έχω λόγια να σ' ευχαριστήσω για τη ζεστασιά που μου έδωσες με το γενναιόδωρο σχόλιό σου. Να τον χαιρόσαστε τον φίλο σας και να χαιρόμαστε τις μουσικές του! Όταν τον δείτε, να του πείτε ένα ευχαριστώ κι από μας.
Και θα χαρώ πολύ να τα λέμε στο φιλόξενο ιστολόγιο του Αντώνη!

michael_025 είπε...

Ο εορτάζων μ' έβαλε να σας τραγουδήσω το εξής:

Στο μπλογκ ετούτο πού 'ρθαμε
πέτρα να μη ραγίσει
κι ο σπιτονοικοκύρης του
(του μπλογκ όχι του Μπόσκο)
χίλια χρόνια να ζήσει. (δις)

Στη ζαχαροκαντιοζυμωτή Μαριάννα πολλά φιλιά και στην παρέα από τα Ξύλινα μια νταμιτζάνα τσίπουρο στην υγειά τους.


jb

μαριάννα είπε...

Καλημέρα σε όλους και καλή βδομάδα!
Το «δις» μου έφτιαξε το κέφι για σήμερα! Μην πω και για αύριο! :))))

Ανώνυμος είπε...

Με είχε ενημερώσει ο Αντρέας που είχε την ποιητική επιμελεια τότε στις εκδηλώσεις. Η παρέα δεν ήτανε μόνο θεατές ;)) Θα σου πω ιδιαιτέρως άμα σε δω σε άλλη εκδήλωση.

@
Μαριάννα με κάνεις και κοκκινίζω μέχρι τις ρίζες των γκρίζων κροτάφων μου και δεν είμαι για τέτοια. Περνάω επικίνδυνη ηλικία και ας γκριζάρισα πρόωρα. Γλυκείς άνθρωποι υπάρχουνε πολλοί αν έχεις μάτια να τους δεις που λέει και το άσμα αλλά τί έκανα εγώ για να μου λες τόσα κοπλιμέντα? Εσύ να είσαι καλά που βρίσκεις τόσο ωραία βίντεο να μας δείχνεις και ο Αντώνης με την ποιοτική δουλειά του. Εσύ είχες έρθει στα Ξύλινα τότε; Αξέχαστα ήτανε συμφωνείς?

@
jb λίγα λες για τη Μαριάννα. Η ακτινοβολία της κάνει τις ημέρες μας να λάμπουνε και να είναι υποφερτές. Αφού γνωρίζεις το Μιχάλη να κανονίσετε με τον Αντώνη και τον Αντρέα να βρεθούμε όλοι μαζί κοντά στις γιορτές. Να ελπίζουμε ότι θα μας τιμήσει και η Μαριάννα?
Νίκος

Ανώνυμος είπε...

@
Bosko άμα νευριάζει ακόμα ο Π. μη του πεις ότι τον είπα Αντρέα αντί για Ανδρέα.
Λάθος μου.
Νίκος

μαριάννα είπε...

Νίκο

Γκρίζοι κρόταφοι; Μμμμμ... σαν καλό μου ακούγεται. ;)
Τρυφεροί και γλυκοί άνθρωποι υπάρχουν αρκεί να θέλεις ή να μπορείς να τους δεις; Ναι ε; Κι εγώ γιατί βλέπω μόνο γλυκερούς; Ή ξινούς; Και μη μου πεις δε θέλω... εσύ είχες βίσμα που σε είδα; χαχαχαχαχαχα
Όσο για τα Ξύλινα, έχω λίγο χαθεί γιατί έλειπα για πέντε χρόνια Ελβετία και γύρισα πέρυσι, οπότε δεν ξέρω καν για ποιά Ξύλινα μιλάτε. Θα χαρώ να τα μάθω...

jb
Με σκλαβώνετε αγαπημένε φίλε! Και για τα υπέροχα που λέτε και για την πρόσκληση! Η τιμή είναι δική μου που με καλείτε στην παρέα σας. Η χαρά θα είναι τριπλή. Ο συνθέτης, οι γκρίζοι κρόταφοι κι εσείς! Μα ποιά τη χάρη μου... ;)

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
κοίταξε, φίλε μου, δεν πρόκειται περί απλού γλειψίματος- όπως απλοϊκά νομίζεις- αλλά περί κανονικού παντρολογήματος. Κι εγώ είμαι ο κουμπάρος (το' χω αυτό, ξέρεις)! Δε σε δημοσιεύω, αφού μου το ζήτησες, αλλά δε λέει να κάνεις πλάκα, διότι εδώ το πράγμα είναι σοβαρό- πως το λένε;- τετελεσμένο γεγονός!

μαριάννα είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλησπέρα βρε!

Και μ' έτρωγε ο αστράγαλος. Πότε θα φανεί το βούρλο; Είδα στο μετρητή μου κι επίσκεψη από το βλακόφ και αντελήβην πολύς καλώς την κατακαΐλαν που σας τρώει τα σωθικά.

Σάμπως και δε θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε! (θεϊκή ατάκα Βάλιας!)

μαριάννα είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Αντώνη έχω φύγει από την καρέκλα απ' το γέλιο...

Κοίτα μη σου ξεφύγει κουμπαρούλη μου πού γίνεται ο γάμος και έρθει το ζόμπι και φρίξουν οι κάμερες!

Ας το μωρέ το καψερό. Έχει πήξει στο κλουβί! Πάνω κάτω, κάτω πάνω, ένα μυαλό είναι. Πόσο ν' αντέξει; Θα κόψει στο τέλος. Νερούλιασμα κανονικό... :))))))))))))

BOSKO είπε...

μαριάννα...
μα, τι γίνεται εδώ μέσα; αυτό δεν είναι blog, αλλά τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς!

δώσε, δώσε!

μαριάννα είπε...

Μπααααα...

Χτυποκάρδια στο κρανίο είναι. ;)

Ανώνυμος είπε...

Με έκανες να θυμηθώ το στρατό γλυκειά μου Μαριάννα με το γάργαρο γέλιο σου. Βγαίνω παραπονούμενος λέγαμε τότε που υπηρετούσαμε 25 μήνες. Βγαίνω παραπονούμενος γιατί εγώ σου έκανα πρόσκληση αλλά εσύ φαίνεται ότι έχεις μάτια μόνο για το jb :(((( Το έχω διαβάσει για την Ελβετία αλλά δεν ήξερα ότι έμεινες τόσο πολύ. Με τόση αγάπη στο Μιχάλη μας θα τον πρόλαβες στον Ιανό το Μάρτη. Για τον Ιούλη στο Άλσος δε σε ρωτάω γιατί θα ήσουνα διακοπές.

@
Βosko να κανονίσεις αυτό που σου είπα. Δε θα πάμε στα Ξύλινα μία πανέμορφη κυρία από την Ελβετία. Θα πάμε σε πιο κυριλέ να την ευχαριστήσουμε.
Νίκος

μαριάννα είπε...

Νίκο, έχεις δίκιο και ζητώ την κατανόησή σου. Προφανώς είμαι σε φάση ταραχής, μην πω διαταραχής. ;)

Η αλήθεια είναι ότι μπέρδεψα την παραπομπή σου στον jb και νόμισα ότι μιλούσε εκείνος. Επίσης αλήθεια είναι ότι μια αδυναμία του την έχω, αλλά αυτό δεν μου δικαιολογεί τέτοια λάθη. Συνήθως διατηρώ την ψυχραιμία μου και με αυτούς που συμπαθώ. ;)

Προτίθεμαι όμως να επανορθώσω το συντομότερο και να μην ξαναβγείς ποτέ παραπονούμενος σε αναφορά.

Όσο για τα κυριλέ μαγαζιά... με αφήνουν παντελώς αδιάφορη, αφού επικεντρώνω αποκλειστικά στην παρέα. Με τέτοια παρέα αγόρι μου και στην κόλαση! Ή μάλλον, κυρίως σ' αυτήν! χαχαχαχαχαχα (θα βγάλει φλύκταινες ο ανώνυμος, ο γελαδερός)

Οπότε αφήνουμε το κυριλέ μαγαζί και κρατάμε το πανέμορφη κυρία, γιατί ανεξάρτητα από το τι πιστεύουμε εμείς οι ίδιες για τον εαυτό μας, πρέπει να ανταποκρινόμαστε σωστά στο αντρικό παίξιμο. Κι οι γκρίζοι κρόταφοι παίζουν δυνατά. Νομίζω; ;)

Τον αγαπημένο μας Μιχάλη, δεν τον πρόλαβα στον Ιανό, ούτε τον Ιούλιο που όντως έλειπα. Εδώ και κάποιους μήνες έτυχε να είμαι μ' ένα σακ βουαγιάζ στο χέρι(ναι Louis Vuitton είναι, χαχαχαχαχαχα! να 'ναι καλά το βλαχαδερό, γελάμε τρελά με δαύτο! Πού 'σαι Αντώνη να κλάψουμε από γέλιο στο τηλέφωνο!)

Προτίθεμαι όμως να μην χάσω μελλοντική του εμφάνιση. Τώρα ειδικά που βρήκα κι εσένα... ουουου! Με τίποτα!