Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΑΪΦΥΛΛΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που αποτελούν σταθερή αξία μέσα στα χρόνια και το όνομα τους εμπνέει σεβασμό, ακόμη και στις νεότερες γενιές, που δεν τους έζησαν στην ακμή της αντίστοιχης δικής τους νιότης. Ένας απ' αυτούς είναι ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας, ο τροβαδούρος που με Ωτοστόπ κατέβηκε από την Κομοτηνή στην Αθήνα για να γράψει τη δική του ιστορία στο Κύτταρο και την ελληνική rock σκηνή, που τότε ουσιαστικά γεννιόταν, και για να επιστρέψει, συνεχίζοντας την Ατέλειωτη Εκδρομή του μέσω ενός άλλου Κύτταρου πλέον, της προσωπικής του δισκογραφικής ετικέτας! Αθεράπευτα ουμανιστής και κυνηγός ακριβών πολιτιστικών και πολιτισμικών οραμάτων, ειρηνοποιό στοιχείο στην πολυτάραχη σχέση των μουσουλμάνων με το ελληνικό έδαφος, τελευταία ο Γκαϊφύλλιας δίνει έναν αγώνα για την αναστήλωση του αρχαίου θεάτρου της Μαρώνειας. Για όλα αυτά θα μιλήσουμε στη σημερινή εκπομπή μου στο Κανάλι 1 του Πειραιά (www.kanaliena.gr) στους 90,4 με τον Θανάση καλεσμένο στο στούντιο από τις 17.00 έως τις 18.00 το απόγευμα! Και βέβαια θα δώσουμε και προσκλήσεις για την τελευταία παράσταση του στο Κύτταρο της οδού Ηπείρου μαζί με τη Λήδα και τους μουσικούς τους! Συντονιστείτε!
* η φωτογραφία του post είναι του Αλέξανδρου Παρωτίδη

5 σχόλια:

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Τα χαιρετίσματά μου.

BOSKO είπε...

Χρήστος Μιχαήλ...
ευχαρίστως!

Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης είπε...

Πως θα γίνει να ακούσω και εγώ αυτή την εκπομπή κάποια στιγμή; Δυστυχώς,την έχασα.Μπράβο Αντώνη για τις επιλογές σου και καλή συνέχεια!

Υπέροχη και η φώτο του Θανάση από τον φίλο μου Αλέξη.

BOSKO είπε...

Θεοδόσης Βαφειάδης...
ειλικρινά δεν ξέρω, Θεοδόση, πώς θα μπορούσε να ξανακουστεί η εκπομπή. Άσε που για να μου τη δώσουν σε cd θα πρέπει να περιμένω αρκετό καιρό και κατά συνέπεια το ξεχνάω και προχωράω στις επόμενες. Δεν είναι καλό αυτό για το αρχείο μου, το ξέρω, χώρια που ήταν εξαιρετικός για μιαν ακόμη φορά ο Θανάσης!

Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης είπε...

http://www.difono.gr/news/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=1249&cntnt01origid=58&cntnt01returnid=58

ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΦΩΝΟ...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!