Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ, Ο ΚΡΕΒΑΤΑΣ & ΟΙ ΝΥΧΤΟΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ!

Το κατηγορητήριο ήταν καρό και τα ελαφρυντικά ριγέ το είπαν οι κάργιες όταν έφαγαν όλες τις καριόκες το πλήθος βγαίνοντας από την αίθουσα ήταν ωχρό και μιαρό και ξέπλενε τα δόντια του μέσα σε γιαουρτοσακούλες ένα κλαδί έσπασε μαζί με πέντε τσιχλόφουσκες που μασούσε η γιαγιά του συνήγορου το να συνηγορείς σημαίνει το να διαισθάνεσαι πότε οι πεπονόφλουδες ορκίζονται χορεύοντας χορούς της Σαλώμης καταπίνοντας κομμάτια wurst χωρίς μπίρα αλλά με περίσσια πείρα Μιχαλάκη, μπες αμέσως στο καλειδοσκόπιο αυτή ήταν η φράση - κλειδί της δίκης ή της Βίκυς μπορεί και της Νίκης της Απτέρου που της διέρρηξαν το περίπτερο και ίδρυσε περιστεραιώνα από που κι ως που να κλειδώνουν τα ταπητουργεία ιερομόναχοι των Καναρίων Νήσων αυτό ζήτησε να φάει ο Αρταξέρξης και μετά φώναξε τον σοφέρ του να τον μεταφέρει στην Άρτα το κινητό μου! του φώναξε κι ο αεικίνητος πτερόχρους εξέπεμψε SOS made in USA η Κριστίν λάμνει.
κκκ
Scating θα πει τα σκατώσαμε τώρα τους έπιασε; τι θέλουν κι ανοιγοκλείνουν τις πόρτες; κολατσιό; μεροδούλι μεροφάι; κάνε καημένε λίγη ησυχία αφού κοιμάται ο νταής κι ο γιος της Αγαύης έτσι αρχίζουν πάντα τα παραμύθια τους οι Κινέζοι ο νεκροθάφτης κέρωσε από την τρομάρα του ανοίγοντας το κουτί με τα μουχλιασμένα λουκούμια και τα πριονίδια π.χ. σήμερα θα φώναζα έναν κρεβατά και αύριο θα φώναζα την Καίτη Χωματά συγνώμη αλλά δεν ηύξησα την πείραν των γεγονότων που δε συνέβησαν ποτέ ούτε τα παπούτσια μου έπλυνα που γέμισαν με γαρίδες σαγανάκι στις σόλες τους θες μία εγγραφή στη σχολή αεροπορίας; τώρα περίμενε είπε και το προκεχωρημένο διάστημα μεταξύ της παντόφλας του και του ποδιού του βλάφτηκε μια και για πάντα...
κκκ
οι νυχτοπεταλούδες με τις μαυρισμένες άκρες και τα αραχνοΰφαντα τσιμπλιασμένα μάτια τους αργοπετούσαν πάνω από το Φλοίσβο

4 σχόλια:

Άρτεμις είπε...

Αντώνη, έχω κλείσει εισητήρια επιστροφής για το Δεκέμβρη. Θυμάμαι πως μου είχες πει ότι ίσως επαναληφθεί η συναυλία "σαμποτάζ" και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη. Μήπως έχες νεότερα? Μακάρι να μπορέσω να τους δω. Θα βρίσκομαι Ελλάδα πό τις 16 δεκέμβρη μέχρι 3 Γενάρη.

Α παρεπιπτόντως σου ξαναστέλνω το λινκ για εκείνο μικρό απόσπασμα από την εκπομπή με την αδελφή μου. Θα ήθελα να το ακούσεις

http://www.youtube.com/watch?v=ZacQMMUWQZA

Ελπίζω να πέρασες καλά απόψε στις συναυλίες!! Φιλιά

BOSKO είπε...

Άρτεμις...
θα σε στενοχωρήσω, αλλά οι πληροφορίες μου λένε ότι το "Σαμποτάζ" της Λένας θα παρουσιαστεί τον Φεβρρουάριο στο Block 33 της Θεσσαλονίκης. Κι είναι οριστικό αυτό!

Άρτεμις είπε...

ακόμα υπάρχει ελπίδα! Γιατί τον Φεβρουάριο επιστρέφω οριστικά!! Κοντά στις 16. Οπότε αν ξέρεις ημερομηνία...για να κανονίσω την επιστροφή μου. Ειναι σημαντικό για μενα, οπως καταλαβαινεις :-)

BOSKO είπε...

Άρτεμις...
θα' ναι λίγες μέρες νωρίτερα, νομίζω μεταξύ 7, 8 και 9 του Φλεβάρη και μόνο για μία παράσταση, όχι δηλαδή για δύο, όπως είχε αρχικά υπολογιστεί.