Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ PROMO FLYER ΤΟΥ ΚΟΥΝΔΟΥΡΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ!


Στο στάδιο εκτύπωσης από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου βρίσκονται τα flyers για το ντοκιμαντέρ Οδύσσειες Σωμάτων- Μπαλάντα για τον Νίκο Κούνδουρο, εν όψει συμμετοχής της ταινίας στο 12ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Εικόνες του 21ου αιώνα της Θεσσαλονίκης. Αυτές τις μέρες επίσης συνεννοούμαστε και για μία μεγάλη συναυλία, ενδεχομένως μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο (φροντίζει γι' αυτό ο οπερατέρ και επίκουρος καθηγητής στο τμήμα των κινηματογραφικών σπουδών, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος), με την πιανίστρια Ντόρα Μπακοπούλου στη ζωντανή παρουσίαση του έργου Για μια μικρή λευκή αχιβάδα του Μάνου Χατζιδάκι, αλλά και του τραγουδιού της ταινίας σε μουσική Ηλία Λιούγκου και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου με τον Παντελή Θεοχαρίδη. Τις λατρεύω πραγματικά αυτές τις μέρες, τις, όλο σχέδια και δημιουργικότητα, μέρες!

18 σχόλια:

maya είπε...

φτου σκόρδα :)))))))))))))

Jirashimosu είπε...

Καλοτάξιδο! Ανυπομονώ να το δω κι επί της οθόνης.

BOSKO είπε...

maya...
κι όποιος πει κακό για μας να του βγει το μάτι σα λουκουμάς, που΄λεγε και ο αείμνηστος Μίμης Φωτόπουλος!

BOSKO είπε...

Jirashimosu...
σ' ευχαριστώ πολύ και, εννοείται, θα υπάρχει πρόσκληση για σένα και όλη την εκλεκτή παρέα σου!
εν καιρώ!

Άρτεμις είπε...

Μπορεί να σου φανεί περίεργο αλλα τόσο καιρό σε διαβάζω και βλέπω τι κάνεις και πόσο το αγαπάς, οπότε νιώθω περήφανη για 'σένα. Μπράβο ρε Αντώνη και πάντα τέτοια.

BOSKO είπε...

Άρτεμις...
μπράβο, ρε Άρτεμις, για τη θετική σου ενέργεια!

Ανώνυμος είπε...

μολις βγει με το καλο η ταινια θα φτιαξω για να το γλεντησουμε ενα ταψι
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ να ταιστουν ολοι οι πεινασμενοι κριτικοι του φεστιβαλ!να σου ζησει!

οσια Αθανασια

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
εσύ να κάτσεις στο Αιγάλεω και ν' αφήσεις κατά μέρος τα γαλακτομπούρεκα! Μάγισσα, ε μάγισσα!

Ανώνυμος είπε...

Δυνατό: κολάζ καλλιτεχνικο αναρχικό! Πλησιάζει ο καιρός επιτέλους! Σου έχω πει κάποτε για την αδυναμία που τρέφω για τον τρομερό Νίκο Κούνδουρο. Με τις υγείες σου λοιπόν, πάντα τέτοια και πιστεύω να ξέρεις ότι ομορφαίνεις τη ζωή μας με ό,τι φτιάχνεις και γράφεις. Στο λέω αυτό μήπως βοηθάει να δημιουργείς κ με έναν πόνο...λιγότερο!
Δέσποινα

BOSKO είπε...

Δέσποινα...
ήμουν σίγουρος ότι θα τον "πήγαινες" τον Κούνδουρο, ούσα Κρητικοπούλα. Κι εγώ τον "πάω" τον άτιμο, αλλιώς δε θ' ασχολιόμουν μαζί του, έτσι τουλάχιστον όπως ασχολήθηκα. Σωστά τα λες! Η όρεξη για πράγματα που μας αρέσουν σε συνδυασμό με θετικά λόγια σαν τα δικά σου, διώχνουν μακριά κάθε πόνο!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι πάντα χαρές να σου δίνει η δουλειά σου!
Γιατί όμως τον πάω, γιατί ο Κούνδουρος δεν είναι απλά Κρητικός στην καταγωγή. Καταλαβαίνεις τι εννοώ σίγουρα! Και οι Πειραιώτες όμως είναι τρομερά παιδιά!!Καληνύχτες!

Δέσποινα

Μουσικά Προάστια είπε...

Ετοιμάζεις και στην Αθήνα προβολή; Θα κατέβουν οι ταινίες του φεστιβάλ κάτω; Κι αν ναι, πότε και που! Και στη Θεσσαλονίκη, πότε θα παιχτεί;
Καλή επιτυχία.

Βαγγέλης Μπέκας είπε...

Καλοτάξιδο, μπράβο βρε Bosko!

BOSKO είπε...

Μουσικά Προάστια...
γεια σου, Ηρακλή.
Θα γίνει μια προβολή στην Αθήνα "κεκλεισμένων των θυρών" για τους συντελεστές μόνο του ντοκιμαντέρ, διότι απαγορεύεται προ του φεστιβάλ ανοιχτή προβολή για το κοινό- κάτι που θεωρώ ανήκουστο, αλλά οφείλουμε να σεβαστούμε τον κανονισμό. Το 12ο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ "Εικόνες του 21ου αι." ξεκινά στις 12 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, μα ακόμη δεν έχουν οριστεί οι ημέρες προβολής των ταινιών. Επίσης, δε γνωρίζω πότε ακριβώς θα κατέβουν τα ντοκιμαντέρ και στην Αθήνα. Αν είσαι free, θα σου έλεγα να το συνδυάσεις με μια εκδρομή στη Θεσ/νίκη μέσα στον Μάρτιο.

BOSKO είπε...

VITA MI BAROUAK...
να' σαι καλά, φίλε, ευχαριστώ!

μαριάννα είπε...

Άντε μάτια μου, με το καλό! Και κάθε καλό! Πάντα!

BOSKO είπε...

μαριάννα...
εσένα θα σε βάλω σε μια βαλίτσα και θα σε πάρω μαζί μου στη Θεσ/νίκη, δεν υπάρχει περίπτωση! Με το γέλιο που έχουμε να ρίξουμε...

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε όλοι με αγωνία την ταινία, για την οποία τόσον καρό διαβάζουμε!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ!!!!!!!!!!!!!!
Να σε γνωρίσει και το κοινό σου όμως ε;