Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

μητροπολίτης-μπερικέτι

Το ''Σιατίστης Παύλου'' δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει, ποιο αξίωμα δηλαδή κατέχει ο παπάς, και ούτε με νοιάζει. Διάβασα προσεχτικά την επιστολή αυτού του ανθρώπου κι έχω να παρατηρήσω τα εξής:

1ον: Αποκαλεί ''κινηματογραφικό έργο'' μία θεατ
ρική παράσταση, συνεπώς ''τρία πουλάκια κάθονται''...
2ον: Προσπαθεί να υπερασπίσει το μαγαζάκι του με επιχειρήματα κι ακόμη κι αν ξεπέφτει σε φτήνιες του τύπου ''θλιβερά ανθρωπάκια'', είναι φανερό πως δεν πάει καθόλου τους χριστιανοταλιμπάν.
3ον: Πιστεύει πως ότι διώκεται με θόρυβο, με λανθασμένο τρόπο, στην ουσία διαφημίζεται. Ότι κάνει εν πολλοίς και το MEGA με τους Χρυσαυγίτες. 
4ον: Αποκαλεί ''Μαύρη Νύκτα'' τη Χρυσή Αυγή, αποκηρύσσοντας το μίσος κατά των μειονοτήτων και φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίσει ''αδέρφια του Χριστού'' τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Μόνο ότι άκουγε κάποτε φανατικά τα ''Νέγρικα'' του Λοΐζου και του Νεγρεπόντη δεν μας είπε!
5ον: Προσέξτε τη λούμπεν φάτσα του, είναι μεγάλη γάτα ο παπάς! 


Συμπέρασμα: Ποιος ξέρει τώρα για που ξεκίνησε και που κατέληξε ο ''Σιατίστης Παύλου''. Αν παρακάμψει κανείς την οργή του για μία ''βέβηλη'' παράσταση, θα διαπιστώσει πως αφενός προστατεύει - ξαναλέω - το μαγαζί του, αφετέρου δε φαίνεται σε κανένα σημείο υμνητής της λογοκρισίας και του σκοταδισμού. Το αντίθετο, θα έλεγα, αναφερόμενος στους γραφικούς οπαδούς του και κυρίως στους φασίστες. Πως τό'λεγε ο Λογοθετίδης; ''Να ξουρίσεις και το μούσι να βγαίνουμε έξω παρέα''. Βρε τον Σιατίστης Παύλου, σαν ΙΟΝ Αμυγδάλου ακούγεται...

Εδώ ολόκληρο το κείμενο του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου: 
http://origin.romfea.gr/epikairotita/14101-corpus-christi

4 σχόλια:

τ2φ είπε...

Τρολλάρει στο φουλ ο Παυλάρας!

Α.Τ. είπε...

Δεσπότης ο Παυλάκης, αγαπητέ, δεν είναι και κανάς τυχαίος! ναι, το μαγαζί του υπερασπίζεται και το υπερασπίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεδομένης της ιδιότητάς του. Χάρηκα που το διάβασα. :)

BOSKO είπε...

τ2φ...
λες, ε;

BOSKO είπε...

anastasia...
όχι ότι γίναμε και φαν του, αλλά καλό ήταν αυτό πάνω στην έξαρση του χριστιανοταλιμπανισμού!