Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

το-ματς-ελλάδα-κόστα-ρίκα-έφαγε-τον-fernando-solanas

Καθώς το φεστιβάλ Εικόνες και Όψεις Εναλλακτικού Κινηματογράφου της Λευκωσίας πλησιάζει προς το τέλος του, το κοινό του όλο και μειώνεται. Σίγουρα δεν ευθύνεται το πρόγραμμα που περιλαμβάνει εξαιρετικά σπάνιες αντεργκράουντ ταινίες, αλλά το Μουντιάλ που συνέπεσε χρονικά με το φεστιβάλ. Εδώ, ας πούμε, δε βλέπετε τον κόσμο να παρακολουθεί την προγραμματισμένη χθεσινή ταινία του Αργεντίνου Fernando Solanas, αλλά το διαβόητο ματς Ελλάδα - Κόστα Ρίκα. Η προβολή ακυρώθηκε, εφόσον ούτε ένας θεατής δεν προσήλθε στο Θέατρο Ένα - κάτι που περιμέναμε ομολογουμένως από τις προηγούμενες μέρες για την Κυριακή που μόλις πέρασε.
Αυτός είναι ο Ευαγόρας, ο Κυπραίος γατούλης που τό'χε χεσμένο το ποδόσφαιρο και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να τσιμπήσει κάνα κοψίδι απ' τα πιάτα των θεατών - θαμώνων στην παραπλεύρως ψησταριά.
Κι εδώ ο γράφων που για πρώτη φορά στη ζωή του παρακολούθησε ολόκληρο αγώνα ποδοσφαίρου! Έπρεπε να πάω στην Κύπρο και σε Φεστιβάλ Αντεργκράουντ Κινηματογράφου για να αποπειραθώ να νιώσω κι εγώ εθνικά υπερήφανος! Μεταξύ μας, χέστηκα, σαν τον γάτο τον Ευαγόρα...

1 σχόλιο:

mahler76 είπε...

Εγώ πάντως δεν είδα λεπτό. Κούκλος ο γατούλης!!!