Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

με-τη-μαρίζα-κωχ-στα-τηλεοπτικά-''στέκια''-με-θέμα-τις-μπουάτ

Χθες είχαμε ακόμη ένα γύρισμα για τα τηλεοπτικά ''Στέκια'' του Νικόλα Τριανταφυλλίδη, αυτή τη φορά με θέμα τις μπουάτ. Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε μέσα στην ιστορική ''Λήδρα'', όπου από το πρωί είχαν ήδη καταθέσει τις μαρτυρίες τους ο Νότης Μαυρουδής και ο Θέμης Ανδρεάδης, μεταξύ άλλων. Εμείς φτάσαμε με τη Μαρίζα Κωχ. Εδώ την παρακολουθεί η Μαρίνα Δανέζη να μακιγιάρεται. 
Σκηνοθέτης του επεισοδίου είναι ο Νίκος Πάστρας, γνωστός κι από τη δουλειά του στο κινηματογραφικό site flix.gr - εδώ μας βλέπετε μαζί του, με τη Μαρίζα Κωχ και τη Μαρίνα Δανέζη.
Ο Πάστρας με ενημέρωσε πως, εκτός των βετεράνων των μπουάτ, στο ίδιο επεισόδιο θα συμμετάσχουν και τέσσερις νέοι εναλλακτικοί μουσικοί: συγκεκριμένα, ο Λόλεκ, ο Κτίρια τη νύχτα, η Nalyssa Green και ο Felizol. Απ' ότι έμαθα, επίσης, ο Λόλεκ έπαιξε για τις ανάγκες της εκπομπής το ''Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει'' του Κώστα Χατζή και ο Κτίρια τη νύχτα το ''Έλσα σε φοβάμαι'' του Διονύση Σαββόπουλου!
Αυτή πρέπει νά'ναι η τρίτη ή τέταρτη κοινή τηλεοπτική μας εμφάνιση με τη Μαρίζα Κωχ στα 15 σχεδόν χρόνια που γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα. ''Μα, καλά'' μου είπε μια μέρα πριν ''βρίζουμε τη ΝΕΡΙΤ, τραγουδήσαμε εναντίον της και τώρα πάμε να συνδράμουμε;'' Την καθησύχασα, λέγοντας της πως δε συνδράμουμε καμία ΝΕΡΙΤ, αλλά μια ομάδα νέων ανθρώπων και φίλων που προσπαθούν με μηδαμινό budget να στήσουν κάτι καλό!

1 σχόλιο:

Φίλοι Λιούις Μάμφορντ είπε...

"Την καθησύχασα, λέγοντας της πως δε συνδράμουμε καμία ΝΕΡΙΤ, αλλά μια ομάδα νέων ανθρώπων και φίλων που προσπαθούν με μηδαμινό budget να στήσουν κάτι καλό!". Επιτρέψτε μου να διαφωνώ: φυσικά και συνδράμετε τη ΝΕΡΙΤ κι εσείς... Φυσικά όχι στον ίδιο βαθμό που το κάνουν οι συντελεστές της εκπομπής (πρωτίστως ο Ν. Τριανταφυλλίδης), αλλά κι εσείς -οποιοσδήποτε καλλιτέχνης ή διανοούμενος εμφανίζεται εκεί- με την παρουσία σας και μόνο προσφέρετε ουσιαστικά ένα "άλλοθι" στο συγκεκριμένο μόρφωμα. Το "νομιμοποιείτε" ηθικά. Εάν τυχόν ενδιαφέρεστε, έχω γράψει την άποψή μου για το συγκεκριμένο θέμα αναλυτικά εδώ:http://www.e-dromos.gr/%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CF%8C%CF%87%CE%B9/