Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Η ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ: ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ!


Συγχαρητήρια στον φίλο με το nickname synoro1 που ανέβασε στο youtube βιντεάκια από την προχθεσινή μεγάλη συναυλία ενάντια στην αστυνομική βία! Σκοπεύω να αναρτήσω από δω όλα τα ντοκουμέντα της βραδιάς με όσους περισσότερους καλλιτέχνες είναι εφικτό! Έναρξη με τη Μαρίζα Κωχ στο Σαν τον Καραγκιόζη του μέντορα της- κάποτε- Διονύση Σαββόπουλου, με την προσθήκη επίκαιρων στίχων! Στην κιθάρα, ο Γιάννης Μπούρας!
* κρίμα που η λήψη σταματάει με το τέλος του τραγουδιού κι έτσι οι θεατές χάνουν την ευκαιρία να δουν τη μεγάλη ερμηνεύτρια να σφίγγει τις γροθιές της στο ρυθμό του Μπάτσοι- Γουρούνια- Δολοφόνοι...
** αφιερωμένο στον Δημήτρη Πουλικάκο, που μού την είπε επειδή δε φρόντισα να κινηματογραφηθεί η συναυλία...

4 σχόλια:

Giannis Kafatos είπε...

kalimera, εμ δίκιο έχει ο Πουλικάκος! Άντε ανέβασε τα βίντεα γιατι ... εκεί που έπρεπε να τα δούμε δεν ...
(δεν είμαι και βέβαιος, βεβαίως ότι θα μπορούσαν να σηκώσουν κάμερες τα κανάλια)
περιμένω!
καλά Χριστούγεννα - όπως τα έννοεί ο καθένας!
;)

BOSKO είπε...

Giannis Kafatos...
σωστά, αυτό που το πας; που να σηκώνονταν κάμερες εκεί μέσα με τα πανκιά και τους φρίκουλες; ΟΚ, όμως, θα μπορούσαν να μην είναι μπροστά στη σκηνή, αλλά πλάγια ή και πιο πίσω. Στην τελική, ίσως καλύτερα που δεν ήταν η TV, δεν ταίριαζε σε μια τέτοια συναυλία. Μια χαρά ζωντανή πολύωρη κάλυψη έκαναν τα ραδιόφωνα, συγκεκριμένα Στο Κόκκινο 105,5 (αναμενόμενο) και στον Hi Jack του Γιαννίκου (θεόκουφο)!

"Αισθηματική ηλικία" είπε...

Μια μεγάλη στιγμή. Ας καταγραφεί στους σκληρούς της μνήμης.

BOSKO είπε...

"Αισθηματική ηλικία"...
καταγράφηκε ήδη!