Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Η ΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ή CANDY BLUE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ψυχώ- δρόμειο ονομάζεται η πρώτη ατομική έκθεση κολάζ της καλλιτέχνιδας και συνblogger candy blue (κατά κόσμον Άννα Δημητρίου) και με αυτή την αφορμή θα βρίσκεται στο στούντιο, καλεσμένη της σημερινής εκπομπής μου στο Κανάλι 1 του Πειραιά (www.kanaliena.gr) 90,4. Όσοι τη διαβάζετε και έχετε συνομιλήσει μαζί της διαδικτυακώς, ευκαιρία να ακούσετε τον λόγο της και τη φωνή της! Μάλιστα, για τους ακροατές έχουμε να δώσουμε κατόπιν κλήρωσης και κάποιο έργο της, απ' αυτά που θα εκτίθενται μέχρι και τις 28 Δεκεμβρίου στο coffee shop- bar π στο γκάζι! Για μία ώρα (18.00- 19.00), λοιπόν, η candyblue θα μας μιλήσει για την ιδιαίτερη τέχνη της, αλλά και για την άλλη, την εξίσου ιδιαίτερη ιντερνετική προσωπικότητα της! Στη δεύτερη ώρα (19.00- 20.00) θα σας παίξω όπως πάντα επιλογές από την τρέχουσα και παλαιότερη ελληνική δισκογραφία! Συντονιστείτε!

13 σχόλια:

"Αισθηματική ηλικία" είπε...

Πόσο ωραία μοιάζει να ξημερώνει η σημερινή Κυριακή.
Ευχές να ξορκίσετε τα ... αρνητικά της πόλης.
Συντονιστήκαμε για να σας ακούσουμε!

Αιολος είπε...

Θα είμαστε συντονισμένοι όσο μπορούμε :)

koulpa είπε...

σε είχα γνωρίσει απο τη συνέντευξη στη γητεύτρια.. σε ξανα είδα στη λίστα της maya.. αλλά δεν είχα πάρει χαμπάρι την εκπομπή.. ούτε το σταθμό γνωριζα.. έτσι κι αλλιώς ποτέ δε ξέρω ποιό σταθμό ακούω στο αυτοκίνητο ή στην οικοδομή.. ακούω τον επόμενο από αυτόν που με ενλοχλησε τελευταία.. εχθές άκουγα μάλον 902.. και για να μη πιστέψω ότι ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν.. πάτησα το ^ και βρέθηκα στους 90,4.. το απλογευμα που έφυγα από τη δουλειά είχε μήνει εκεί.. και μώλις το άνοιξα άρχιζε η εκπομπή με ένα πολλύ όμορφο ορχηστρικό.. και όλα όσα ακολούθησαν.. (εντάξη το αθώο μου φάνηκε κάπως κραυγαλαίο για αθώο..).. μου άρεσαν.. αν και τα μισα δε τα ήξερα και απο τα υπόλοιπα τα περισσότερα ήχα καιρό να τα ακούσω.. ευχαριστώ για την καλή παρέα στη δύσκολη ώρα που διέσχιζα την αθήνα..:):)
θα προσπαθήσω να ακούσω κι αυτή την εκπομπή.. δυστυχώς ακούω ότι πιάνει ο δέκτης μου και δε ξέρω που θα βρίσκομαι εκείνη τη στιγμή..:):)
την καλησπέρα μου:):)

BOSKO είπε...

"Αισθηματική ηλικία"...
καλή ακρόαση, λοιπόν! Εσύ ειδικά πρώτος θα την άκουγες την εκπομπή! Σ' ευχαριστούμε!

BOSKO είπε...

koulpa...
καλωσήρθες! Συντονίσου κι εσύ για να γνωρίσεις και την candyblue, μιαν άλλη ένοικο της μπλογκογειτονιάς μας και εικαστική καλλιτέχνιδα! Θα' χεις και αφιέρωση!

BOSKO είπε...

Αίολος...
να μπορέσετε, αγαπητέ! Διαφορετικά, εσείς θα χάσετε!
Καλησπερίζω!

koulpa είπε...

μα την έχω συναντήσει στα σχόλια.. μου είναι αρχικά πολύ συμπαθής.. περιμένω συντονισμένος μέσω νετ.. μια και είμαι σπίτι.. όπου αυτή τη στιγμή δε διαθέτω ραδιοφωνο..:):)

maira είπε...

Σας ακούω, σας ακούω ιντερνετικά....
Εκπυρσοκροτήσεις και παρεμΒΟΛΕΣ αλλιώτικες στον αέρα... από τα δημιουργικά ¨Ψυχο-δρόμια¨ της Άννας. Η τέχνη και η δημιουργία ως πρόταση ενώ στα πεζοδρόμια της πόλης μας οι από καιρό θρυμματισμένες συνειδήσεις καθρεφτίζονται στις βιτρίνες της.
Ευχαριστώ και τους δυο σας!!!
Tο είχα τόσο ανάγκη εδώ στην εξορία μου .

BOSKO είπε...

koulpa...
άκουσες τελικά, αγαπητέ;

BOSKO είπε...

maira del mar...
για σένα το τραγούδι του Θανάση Παπακων/νου που έπαιξε! Και για τη "Βροχή από κάτω" του!

koulpa είπε...

μα ναι.. τελικά δικαίως μου είχε φανεί συμπαθείς στα διάφορα σχόλια που την συναντούσα.. έχασα ένα δεκάλεπτο 7:20 με 7:30 λόγω ενός τηλεφώνου.. αλλά τι να κάνουμε;.. μια χαρά και η συνέντευξη και οι νουσικές επιλογές:):)
ετιμάζομαι τώρα για το μαραμή:):)
την καληνύχτα μου:):)

candyblue είπε...

Σε ευχαριστώ. Όσο απλό κι αν ακούγεται δεν είναι!

BOSKO είπε...

candyblue...
ξέρω ό,τι εσύ το εννοείς το ευχαριστώ, εξ ου και σου έλεγα ό,τι δε μου αρέσει να μου το λες. Καλωσύνη σου, anyway! Τη χάρηκα πολύ την εκπομπή που κι άλλες δυο ώρες να είχε, τέλεια θα περνάγαμε! Τετάρτη θα περάσω απ' το σταθμό να πάρω και τους Prefabricated, don't worry little girl!