Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Η ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Αύγουστος 2009, ο μήνας του μοντάζ, των ολιγάριθμων συναυλιών, των 40 ετών από το φεστιβάλ του Woodstock, των χαπιών, των πολλών ραδιοφωνικών ακροάσεων, των περιορισμένων διακοπών, του...δανεικού internet στη βεράντα, των ηχητικών ντοκουμέντων, των σχεδίων για τον ερχόμενο χειμώνα και της ερημιάς. Πολύ σωστή η παρατήρηση της Μαρίζας Κωχ πριν από μια δεκαετία περίπου που γνωριστήκαμε. Θα δεις μέσα στα χρόνια μου είχε πει ότι θα βρίσκεσαι πιο συχνά με ανθρώπους που ζουν εκτός Αθηνών παρά μ' αυτούς που μένετε στην ίδια πόλη! Πραγματικά, μέσα στα τρεχάματα μου, ελάχιστες φορές συνάντησα ξανά τη Μαρίζα μετά το αξέχαστο ταξίδι μας στην Κίνα τον περασμένο Μάιο. Γι' αυτό και σήμερα αποφάσισα να την καλέσω στα ραδιοφωνικά Άσματα και Μιάσματα να μιλήσουμε στον αέρα για την τελευταία δισκογραφική εργασία της σε ποίηση Γιώργου Σαραντάρη και να θυμηθούμε τη βράβευση της ως Best Singer στο φεστιβάλ Country Music Week της Ζαν- Τζία- Ζία! Έτσι, περισσότερο για ένα Καλό Μήνα σε όλους από τη Μαρίζα και μένα! Συντονιστείτε τη γνωστή ώρα (18.00- 20.00) στο Κανάλι 1 του Πειραιά στους 90,4 ή συνδεθείτε διαδικτυακά με τη διεύθυνση www.kanaliena.gr
Και πάλι Καλό Μήνα σε όλους!
* στη photo η Μαρίζα Κωχ με την Άννα Ζαντίδη, εκφωνήτρια ειδήσεων στο Κανάλι 1 του Πειραιά και ιδιοκτήτρια του πολυτελούς Κτήματος Ζαντίδη στην Αντίπαρο (enjoy the sunset over the light blue Aegean Sea in Antiparos' Ktima Zantidi Guesthouses)!

5 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Τί γοητευτικός λόγος!
Δεν ξέρω αν την προτιμώ να μιλάει ή να τραγουδάει... ;)
Υπέροχη! Καλό υπόλοιπο εκπομπής!

μαριάννα είπε...

ΘΕΑ! ;)

BOSKO είπε...

μαριάννα...
περιττό να σου πω ότι η Μαρίζα μου ζήτησε άλλες δυο φορές να της διαβάσω το σχόλιο σου εκτός αέρα, που της άρεσε ιδιαίτερα!

ΕΙΝΑΙ!;)

μαριάννα είπε...

Αντώνη, όταν σου έγραψα το «Θεά» ήταν αμέσως μετά το Φάτα Μοργκάνα. Είχα πάθει πλάκα... ανατριχίλα η φωνή.
Βέβαια όλη η εκπομπή σας ήταν καταπληκτική. Είναι πολύ γοητευτική συνομιλίτρια και δένατε τέλεια. Όσο για τις ιστορίες που είπε, όλα τα λεφτά ήταν αυτό με το πλοίο την 28η, αλλά κυρίως ο Κινέζος που είπε ότι είχε δει παλιά τη Μαρίζα και ρωτούσε την ίδια αν είναι η κόρη της!!!
Δικαίως. Αφού η γυναίκα είναι αειθαλής. Ακόμα κι ο χρόνος δεν τόλμησε ν' αγγίξει ούτε τη φωνή της, ούτε την επιδερμίδα της. ;)
Να 'σαι καλά Αντώνη και καλό μήνα! Εξαιρετικά τον εγκαινίασες...

BOSKO είπε...

μαριάννα...
μ' αυτό το σχόλιο σου τώρα να δεις πως θα χαρεί η Μαρίζα! Υπόσχομαι να της το διαβάσω σήμερα από το τηλέφωνο! Όντως, δεν έχω δει κι εγώ πιο λαοφιλές άτομο την τελευταία δεκαετία που τη συναναστρέφομαι από πολύ κοντά! Έπρεπε να σ' είχα και σένα στο φεστιβάλ Δράμας το 2002 που τη σταματούσαν στο δρόμο και τη φιλούσαν από φοιτητές μέχρι συνομήλικους της και μεγαλύτερους ακόμα! Τα ίδια και στα Ανώγεια πριν μερικές εβδομάδες που' χε έρθει απλά για ένα βράδυ. Ήταν να πάμε να φάμε κάπου παρέα, μα στάθηκε αδύνατο έτσι που την καλούσαν όλα τα τραπέζια για τσικουδιές! Στο τέλος της είπα "μείνε εδώ που σε ζητούν και τα λέμε στην Αθήνα εμείς"! Απίστευτο, αλλά αυτή ήταν, είναι και θα είναι η Μαρίζα Κωχ!
Σ' ευχαριστούμε!