Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΠΛΑΤΕΙΑ!

Όλοι κάπου έχουμε να πάμε τις αμέσως επόμενες μέρες, γι' αυτό και σήμερα βρεθήκαμε στο καφενείο του Σκυφτούλη στα Εξάρχεια. Έτσι, για ένα καφέ ή και προς οργάνωση χειμερινών καλλιτεχνικών σχεδίων. Ο Θείος Νώντας, ας πούμε, ακόμη δεν εγκαταλείπει την πρωτεύουσα, αφού ολοκληρώνουν με τον Λογαρίδη στο στούντιο το κοινό δισκογραφικό τους project. Παρεμπιπτόντως, είπα του Μήτσου ότι έγινε η πέτρα του σκανδάλου στα ιντερνετικά Άσματα και Μιάσματα και απ' ότι μου υποσχέθηκε θα μπει και ίσως σχολιάσει! Γουσταααάρω!
Ο Socos, απ' την άλλη, αρχηγός της Live Project Band (είμαι σίγουρος ότι σιχαίνεται τη λέξη αρχηγός) και δημιουργός ενός από τα πιο ανατρεπτικά και ενδιαφέροντα cd της τρέχουσας ανεξάρτητης δισκογραφίας, αναχωρεί για το αποψινό του live, όχι πολύ έξω απ' την Αθήνα! Θα ήθελα να ήμουν εκεί, καθώς συνδυάζει πάντα στις παραστάσεις του τη μουσική με την εικαστική, αλλά και την κινηματογραφική τέχνη!

Ο Θοδωρής Βλαχάκης, επίσης, φεύγει απόψε για τη γενέτειρα του, το Ρέθυμνο, όχι για κάποιο live των Magic de Spell, αλλά για οικογενειακές διακοπές. Ο Γιώργος Λαγγουρέτος, αντίθετα, ο νέος τραγουδιστής του συγκροτήματος, θα παραμείνει κι αυτός στην Αθήνα τουλάχιστον για τις ερχόμενες μέρες. Στην παρέα προστέθηκε σήμερα και μια καθαρόαιμη λαϊκή τραγουδίστρια, η Σοφία Παπάζογλου.
Σε εντελώς αντίθετο προσδιορισμό, θα λέγαμε, τραβάει η Σοφία, αφού αύριο τραγουδάει στη Σάνη της Χαλκιδικής μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα! Εφόσον γουστάρει όμως τους original ροκάδες, μια χαρά τα βρήκε με τους Magic de Spell. Και γιατί όχι, αν σκεφτεί κανείς ότι στον τελευταίο δίσκο των Magic συμμετέχει η Στέλλα Κονιτοπούλου σε ένα δημοτικοφανές ska τραγούδι! Όσο για μένα, ετοιμάζομαι από τώρα για τη συμμετοχή μου ως αφηγητής στην αυριανή χατζιδακική συναυλία του Βασίλη Γισδάκη στην Κύμη!
Καλό Σ/Κ σε όλους!
* χρησιμότατο το παρόν post! Και το κομμάτι μου κάνω, ποζάροντας με φίλους διάσημους, και στις κομπλεξάρες τη σπάμε, και πληροφορίες σας δίνω για το που θα παίξουμε ο καθένας, μήπως σας βγάλει ο δρόμος και μας δείτε live!

4 σχόλια:

logia είπε...

ώρα καλή στη πρύμνη σας κι αγέρας στα πανιά σας!
δυστυχώς πουθενά δεν θα μας βγάλει ο δρόμος μας, μιας και σιχαινόμαστε τις μετακινήσεις του Σ/Κ...
θα μείνουμε εδώ να φυλάμε την Αθήνα μας μη και μας τη πάρουν...να περάσετε καλά να τα πείτε ακόμη πιο καλά
και...περιμένουμε ενημέρωση!

BOSKO είπε...

logia...
μόνο ενημέρωση, αγαπητή;
πλήρες ραπόρτο, δε λες καλύτερα;
μια χαρά είναι κι η Αθήνα τον Αύγουστο, ασχέτως των υπαρξιακών κρίσεων που μας βουτάνε απ' τα μαλλιά. Πρόσκαιρες ειν' όμως!

Μαρία είπε...

μήπως να αράξω στην πλατεία αυγουστιάτικα, μπας και λύσω κανένα υπαρξιακό? που τα'χω και μπόλικα....δεν είναι θέμα...
Διάολε... bosko,εχω γελάσει πολύ από την ώρα που άρχισα να σχολιάζω...Υποχρεωμένη.Με εξ-ωθείς αλλά χαλάλι σου. Μην το παρακάνω όμως, κι οτι χρωσταω για την ψυχοθεραπεία...
Να περάσεις καλά.

BOSKO είπε...

Μαρία...
σ' ευχαριστώ, Μαρία, κι εσύ όπου θα' σαι!
κι όταν γυρίσω...πάμε πλατεία;