Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


Τα Άσματα & Μιάσματα πάνε διακοπές και κατεβάζουν ρολά. Κι επειδή υπέπεσαν σε παραγωγικό οργασμό τις τελευταίες εβδομάδες, ήρθε ο καιρός να ξεκουραστούν, βιώνοντας τους ορίτζιναλ οργασμούς του θέρους, ένα δικό τους sex & drugs & rock' n' roll στην πιο βλαχο- greek εκδοχή του! Δε θα πάνε πολύ μακριά, αρχικώς θα την αράξουν σε παραθαλάσσιο θέρετρο έξω από την Αθήνα και κατόπιν θα βολτάρουν στον Αργοσαρωνικό. Λένε να περάσουν κι από το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής που φτιάχνει κάθε χρόνο η Ντόρα Μπακοπούλου στην Αίγινα και τα έχει καλεσμένα, εν είδει δημοσιογραφικής κάλυψης. Θα τα ξαναπούμε, λοιπόν, εντός ολίγων ημερών!
(ναι, καλά, ας βρει ο bosko pc εκεί που θα' ναι και βλέπω οι αναρτήσεις να συνεχίζονται κανονικότατα)!
Τέλος, επειδή υπήρξα πολύ κάφρος στο προπροηγούμενο post, σας αφήνω με ένα αγαπημένο ποίημα του σουρεαλιστή Αργύρη Χιόνη που μελοποίησαν και ερμήνευσαν ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας με τη συμβολή του Πασχάλη πρώην Olympians!
(ελπίζω μόνο να μη μου τύχουν καταστάσεις σαν κι αυτές που περιγράφει ο ποιητής)!
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

Ήταν ωραίο αυτό το καλοκαίρι

ήταν ωραίο αλλά και επικίνδυνο

Μια κάτασπρη τουρίστρια τα 'φτιαξε με τον ήλιο

κοιμήθηκε μαζί του μέρες μήνες

σκούρυνε, αφομοιώθηκε απ' το τοπίο

τώρα οι δικοί της την αναζητούν μέσω του Ερυθρού Σταυρού

Ένας παππούς που έκανε αμμόλουτρα

ξεχάστηκε θαμμένος μες την άμμο

όταν τον θυμηθήκανε μετά από μέρες

σηκώσαν το καπέλο του, δεν ήταν από κάτω

Ένα παιδί δαρμένο έγινε αχινός

αν τους βαστάει τώρα ας με ξαναδείρουν, είπε

πήρανε ο μπαμπάς κι η μαμά μαχαίρι και πηρούνι

και χωρίς να τρυπηθούν, του φάγαν την καρδιά

Βαθιά, ένα καράβι έμενε ακίνητο

ακίνητο ένα καλοκαίρι

φυσούσαν άνεμοι, φουσκώναν τα πανιά

δεν έλεγε να φύγει, τι περίμενε, τι περίμενε

κανείς δεν ξέρει

Ήταν ωραίο αυτό το καλοκαίρι

ήταν ωραίο αλλά και επικίνδυνο

κανείς δεν ξέρει

ήταν ωραίο αυτό το καλοκαίρι

κανείς δεν ξέρει
* πώς κατήντησε ο bosko, να στολίζει το ανίερο ιστολόγιο του με πατούσες στην άμμο και αστερίες σε παραλίες...Αχ, η επανάσταση!

4 σχόλια:

julsmusicbox είπε...

Να περάσεις super αντουανάκο! Και 30 να μας ερθεις ελπίζω...

BOSKO είπε...

julsmusicbox...
εννοείται, αν είμαι εδώ (πού θα είμαι)!
καλά να περνάτε!
φιλιά σε σένα, στον υιό και τον μπαμπά του!

michael_025 είπε...

Μπόσκο, παιδί μου, καλές διακοπές, να προσέχεις, πάρε μαζί σου ζακετάκι, μπορεί να κάνει ψύχρα τα βράδια, μην κολυμπάς φαγωμένος, τουλάχιστον τρεις ώρες μετά, και να μην κάθεσαι στον ήλιο, ακούς τι λένε στις τηλεοράσεις για την τρύπα του όζοντος, μη μου αντιμιλάς εμένα, σταμάτα, το ξέρω ότι μιλάω σαν τη μαμά σου, για κακό τα λέω; για καλό τα λέω, μη φωνάζεις, άμα δε στα πούνε οι δικοί σου άνθρωποι που ενδιαφέρονται για σένα ποιος θα στα πει ο Φικιώρης που βγαίνει στην τηλεόραση και λέει να βάζουμε το λαστιχάκι στον... θε μου συχώρα με, με βγάζεις από τα ρούχα μου ώρες-ώρες, αλλά δεν φταις εσύ, εγώ φταίω που όλα τα σκέφτομαι, είχα μια θεια αθυρόστομη που έγραφε και σε περιοδικό και μου έλεγε στις διακοπές να προσέχεις τι τρως τι πίνεις και τι ...άντε τώρα, διότι κι απ’ τα τρία αυτά ξέρεις τι εύκολο είναι να ψάχνεις μετά για φαρμακείο; τώρα που το λέω δεν πιστεύω να θέλεις να πας σε καμιά Μύκονο, αυτά που κοροϊδεύουμε ώρες είναι να τα λουστούμε κι όλας, τέλος πάντων, εγώ δεν μιλάω άλλο, κάνε ότι θέλεις, μεγάλωσες πια, αλλά πρόσεξε μη μετανοιώνεις μετά και χτυπάς το κεφάλι σου, γιατί εγώ στα είπα δεν στα είπα; ( )...καλές διακοπές...


jb


ΥΓ. ...το κυριότερο ξέχασα, μην ανεβαίνεις σε μηχανάκια και τέτοια, μου κόβεται η χολή όταν τους βλέπω, αλαφιάζω ( ) ...και παίρνε και κανένα τηλέφωνο να ξέρουμε ότι είσαι καλά..........

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

Αντωνη 'buone vacance'απο εμενα και την εφη.Γυρισαμε εχθες απο Κυπαρισσια [ΒΑΡΥΜΠΟΠΗ].