Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η εκπομπή έγινε σήμερα, ασχέτως αν η προχθεσινή συνέλευση των εργαζομένων στο Κανάλι 1 του Πειραιά ουσιαστικά δεν κατέληξε σε καμία συνταρακτική καινούργια συνθήκη. Κοινώς, είμαστε εκεί, δουλεύουμε έως ότου ξεκινήσουν μια κάποια ωραία μέρα πάλι οι διαδικασίες της μισθοδοσίας. Στο στούντιο, λοιπόν, βρέθηκε ο τραγουδοποιός Λεωνίδας Μαριδάκης και για μία ώρα, από τις 17.00 έως τις 18.00 το απόγευμα, συνομιλήσαμε για το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ Σε βάθος δρόμου που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Εσείς ήσασταν συντονισμένοι στους 90,4 ή στη διαδικτυακή διεύθυνση http://www.kanaliena.gr/

11 σχόλια:

Ιω είπε...

Παραγγελιά: να παίξετε τον "Ακροβάτη".

Ευχαριστώ :) και καλό ΠΣΚ.

BOSKO είπε...

Ιω...
σου μιλάω σε ότι έχω πιο ιερό, αυτή τη στιγμή παίζει στο cd-player το συγκεκριμένο κομμάτι!
έπαθα πλάκα τώρα...

Ιω είπε...

Τηλεπαθητικές ακροβασίες...

ΝΣ είπε...

Πόση μελαγχολία κρύβει το βλέμμα σου...

BOSKO είπε...

ΝΣ...
χαχαχα, και που το είδες το βλέμμα μου;
η μία photo είναι θολή και στην άλλη φοράω τα γυαλιά ηλίου...

ΝΣ είπε...

Για την φωτογραφία που βγήκε μόλις από πάνω μου μιλάω...

BOSKO είπε...

ΝΣ...
ααα, για τη photo του προφίλ έλεγες; ναι, καθ' ότι νάρκισσοι και ψιλοψώνια, αλλάζουμε σε τακτά διαστήματα την προφιλόφατσα μας.
δε μου λες, ρε φιλόλογε, τι σας κάνουν εκεί στη Μυτιλήνη, μετά τα μεσάνυχτα σας αμολάνε;

ΝΣ είπε...

Μην με ειρωνεύεσαι, Αντώνη...Σου το είπα και χθες, είμαι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Η ΜΟΝΗ μου χαρά εδώ στην Γκασμαδία είναι το blog σου κι εσύ μου μιλάς σαν να μη θέλεις την κουβέντα μου, ούτε την γνωριμία μου. Γιατί δεν μου έγραψες όπως υποσχέθηκες; Περιμένω από τις οχτώ το βράδυ στο ίντερνετ καφέ. Στο κωλοχώρι...Μπαίνω και ξαναμπαίνω, βγαίνω έξω, καπνίζω, πίνω καφέδες, γυρίζω στη θέση μου, πάλι στο blog και...τίποτα! ΠΟΤΕ θα γράψεις καινούριο post; ΤΩΡΑ!

BOSKO είπε...

ΝΣ...
φίλε Νίκο,
εάν με διαβάζεις όπως είπες τότε θά 'χεις διαπιστώσει πως ψοφάω να τσιγκλάω τους επισκέπτες μου, καλοπροαίρετα και χιουμοριστικά πάντα (έτσι πιστεύω δηλαδή ότι γίνεται).
είπα θα σου γράψω, χωρίς να υποσχεθώ τίποτα. Όλη μέρα στο δρόμο ήμουν χθες, ομολογώ ότι ξέχασα τελείως καθετί που σχετίζεται με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα blogs κλπ. Θα γίνει κι αυτό μόλις αδειάσω, να σου γράψω πριβέ εννοώ.
Θα σε συμβούλευα λοιπόν να μην κρέμεσαι από το internet και να χαρείς περισσότερο την ωραιότατη Μυτιλήνη. Στην ανάγκη ρίξε και κάνα κρύο μπανάκι στη θάλασσα, ξέρεις τι καλό κάνει;

δε μου λες, την Kathy Bates από το Misery, τι την έχεις;
χαχαχα, χιούμορ κάνω πάλι, μη θυμώνεις!

ΝΣ είπε...

Καλό σου βράδυ, Αντώνη Μποσκοΐτη!

BOSKO είπε...

Καλό σου βράδυ, Νίκο Στασινέ!