Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Απόψε προχωρήσαμε με τον Αλέξανδρο Μίαρη των Electric Litany στη σύνταξη του Μανιφέστου της Νέας Αναγέννησης ή του Νέου Διαφωτισμού (ακόμη δεν έχουμε κατασταλάξει αναφορικά με την ονομασία του κινήματος). Σύμφωνα, λοιπόν, με το καταστατικό, το χειμώνα θα μένουμε πολλοί άνθρωποι μαζί σε νεοκλασικό της Αθήνας- ενοικιασμένο απ' όλους μας- και το καλοκαίρι θα τη βγάζουμε σε κάποιον ελαιώνα ή λιβάδι της Κέρκυρας. Στις τάξεις μας θα γίνονται δεκτοί, μουσικοί, ποιητές, κινηματογραφιστές, ηθοποιοί, ζωγράφοι, γλύπτες και λοιποί καλλιτέχνες. Στην Αθήνα, τώρα, ούτε ξέρουμε πώς θα τα βγάζουμε πέρα. Στην Κέρκυρα, πάντως, σχεδιάζουμε να βάλουμε κότες, αγελάδες και πρόβατα βαμμένα κίτρινα, μωβ και λαχανί. Αν μας κάτσει η φάση, θα ιδρύσουμε και τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, στο οποίο -αντί για Πρωινούς καφέδες και τέτοιες αηδίες- θα βγαίνουν τύποι με μούσια και θα απαγγέλλουν Κάλβο, Σαχτούρη και Αρσένι Ταρκόφσκι, τα μεσημέρια θα δείχνουμε και θα ξαναδείχνουμε ταινίες σαν Το κέρατο της κατσίκας ή Στη σκιά των ξεχασμένων προγόνων (μιλάμε για τρελή θεαματικότητα, η AGB θα αναστενάξει!) και τα βράδια θα συνδεόμαστε ζωντανά με μικρές μουσικές σκηνές της Αθήνας. Του Αλέξανδρου ήταν η ιδέα, αφού πρώτα του εξήγησα ότι δεν ξέρω πότε θα ξαναπληρωθώ από το ραδιόφωνο, ενώ σήμερα έβαλε λουκέτο και το περιοδικό ΟΑΣΙΣ (αφού βέβαια είχε προηγηθεί το ΠΟΠ+ΡΟΚ). Κατόπιν του μίλησα για το κοινόβιο του Τσιλογιάννη στην Ουτρέχτη, που το' χα επισκεφτεί και οι άνθρωποι εκεί την περνούσαν ζωή και κότα δίχως κανένα άγχος για καριέρες, φράγκα κλπ., μα ασχολούμενοι μόνο με ότι τους δημιουργούσε ψυχική ευεξία. Όσοι πιστοί προσέλθετε! Οι δηλώσεις συμμετοχής, τουλάχιστον διετούς διάρκειας, θα υποβάλλονται στα διαδικτυακά Άσματα και Μιάσματα! Ευχαριστούμε!

κατά τα άλλα, διαβάστε:

* στη lifo αυτής της εβδομάδας, ένα χορταστικό δισέλιδο αφιέρωμα στον Κύκλο Καβάφη της Λένας Πλάτωνος που θα κάνει πρεμιέρα στο αρχαίο θέατρο της Μικρής Επιδαύρου σε λιγότερο από δύο μήνες! Αν θέλετε να ξεφυλλίσετε τη lifo κάνετε κλικ:
Το κείμενο υπογράφει ο bosko και το βρίσκετε μεμονωμένο εδώ:

** στο ηλεκτρονικό περιοδικό e-orfeas, ένα άλλο αφιέρωμα στον bosko από τον φίλο και συνάδελφο στην ακριτική Ελλάδα, Θεοδόση Βαφειάδη. Τον ευχαριστώ από καρδιάς:

40 σχόλια:

spinachPope είπε...

to meros to xete vrei? :P
egw tha dhlwna symmetoxi alla to voukoliko kommati me apo8arynei arketa mporw na pw..

Yannis είπε...

επειδή μόλις επέστρεψα από το Βίλνιους της Λιθουανίας, όπου εκεί υπάρχει μια αυτοανακηρυγμένη δημοκρατία σας προωθώ για έμπνευση το Σύνταγμα της:
http://www.legjoints.com/RepublicOfUzupio/uzupio-_konst.jpg

που στην Ουτρέχτη ήταν το κοινόβιο γιατί ένα χρόνο εκεί δεν είχα πάρει χαμπάρι;

Καλή συνέχεια!

Παντελής Θεοχαρίδης είπε...

Καλή η ιδέα σας και εννοείται πως είμαι έτοιμος να ακολουθήσω. Η μεν Αναγέννηση προϋπέθετε ένα πισωγύρισμα στον ελληνορωμαϊκό πολιτισμό και ταιριάζει πιο πολύ με το αμιγώς καλλιτεχνικό κίνημα που περιγράφετε. Ο δε Διαφωτισμός ήταν κάτι άλλο, πιο σύνθετος με ευρύτερα κοινωνικοπολιτικά στοιχεία. Μπορεί να γίνει ψηφοφορία μεταξύ των αναγνωστών του blog; Ειδάλλως τ' αφήνουμε να το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος. Δηλαδή, ας μην ξεκινήσουμε με χαρακτηρισμούς και "βαφτίσια".
Ευχαριστώ
(υπογραφή)
Παντελής Θεοχαρίδης

Ανώνυμος είπε...

Αχ, ρε Βοskaki, για άλλη μια φορά μπράβο σου!! Διάβαζα το απογειωτικό κείμενο σου για τον Καβάφη της Πλάτωνος με χτυποκάρδι κ με την μυσταγωγία που μας μετέφερες έπαθα, τι τυχεροί που είστε!!!...μετά όμως που ειδα την ημερομηνία παρουσίασης του έργου στην μικρή Επιδαυρο κ προσγειώθηκαμεν απότομα??...9/7 τη μέρα που φεύγω για Κ.Ιταλία!!! κ γράφει συμπτωματικά από κάτω "η Peroni σε ταξιδεύει στην Ιταλία"...λες κ μου τη φύλαγε αναθεμά το για σαρκαστικό!! Έπεσε κανονική γκαντεμίτιδα....
Όσο για την εναλλακτική φάση κ για να γελάσουμε λίγο μετά την κεραμίδα...εμενα πάλι με αποθαρρύνει το όνομα του Μανιφέστου...τι "αναγέννηση" κ "διαφωτισμός" ρε παιδιά, το γέλιο της αρκούδας έριξα...που ακούγεται σαν κόμμα του παπαθεμελή το πρώτο κ το δεύτερο κάτι σε μασονική οργάνωση του 1789! αν είναι να φορέσουμε και περούκες αλά Μοτσαρτ κ να συνθέσουμε έναν νέο progressive "Μαγικό
(κ)αυλό"!!...βρείτε ένα κανονικό εναλλακτικό αναρχικό όνομα κ τα ξαναλέμεν, αλλά να ξέρετε....εγώ δεν αρμέγω παρά μόνο τριανταφυλλένια γουρουνακια! Ρακές άφθονες παρέχονται δωρεάν!
....και δεν παίζεστε ρε...φοβερό παραμύθι...αλήθεια!

Καληνύχτεεεες!!
Δέσποινα

BOSKO είπε...

spinachPope...
κατ' αρχάς, το nickname σου είναι άψογο, στο' χω ξαναπεί;
γιατί να σε αποθαρρύνει όμως το βουκολικό κομμάτι; εκεί ειν' όλη η ουσία! Μια μικρή απλυσιά θα την υποστείς- η αλήθεια είναι- και μετά βουτιά στο παραπλεύρως ποτάμι. Ψαράκι απ' τις κερκυραϊκές παραλίες, χόρτα παντός είδους προς κατανάλωση, αυγά απ' την κοτούλα, η κοτούλα στο φούρνο, γάλα απ' την κατσικούλα, η κατσικούλα στη σούβλα (αφού θα' χει γεράσει και δε θα μπορεί να πάρει τα πόδια της), μουσικούλα, προβολές, διαλέξεις (μεταξύ μας δηλαδή), ελεύθερο σεξ (αυτό ελπίζω να μην είναι μεταξύ μας, μόνο τουλάχιστον), σανδάλια, σαγιονάρες, μαργαρίτες πλαστικές κι αληθινές κ.ο.κ.
θα δεις, θα σ' αρέσει, ξανασκέψου το!

BOSKO είπε...

Παντελής Θεοχαρίδης...
μάλιστα, σοφολογιότατε, έχετε δίκιο! Ας μην περιορίζουμε την κίνηση αυτή σε στεγανά ονομάτων, τίτλων και χαρακτηρισμών. Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας, καλύτερο μού ακούγεται τώρα που το ξανασκέφτομαι με αφορμή το σχόλιο σας. Θα τηλεφωνήσω πρωί- πρωί του συντρόφου συνιδρυτή και θα το διευθετήσουμε.
Σας φιλώ στη μούρη
καλό ξημέρωμα!

BOSKO είπε...

Δέσποινα...
α, όλα κι όλα, τα τριανταφυλλί γουρουνάκια πάνε πια, γεννήθηκαν στην Ελλάδα του 1980. Σήμερα έχουμε 2010 κι έχουν γίνει προ πολλού κονσέρβες zwan! Επομένως, εσύ θα δουλέψεις στο κοινόβιο: θα παραδίδεις σεμινάρια πιάνου και θα πλένεις ρούχα στο ποτάμι. Θα λιώσουν τα χέρια σου στο νερό με τον ξυλοκόπανο!
άκου να μας χαρακτηρίσεις Παπαθεμελήδες και Μασόνους. Δεν έχεις εσύ κάνα ωραίο όνομα να προτείνεις; Το' πε κι ο σύντροφος Θεοχαρίδης, να γίνει ψηφοφορία εδώ και τώρα!
Δεν πειράζει που θα χάσεις την Πλάτωνος τον Ιούλιο. Κι η Ιταλία είναι Ιταλία. Θα' σαι απ' τους πρώτους που θα παραλάβουν έτοιμο το cd λίγο πριν κυκλοφορήσει, υπόσχομαι! Από Αύγουστο ετοιμάσου όμως για φάση κοινόβιο: If you go to Pontikonisi, be sure to wear some flowers in your hair!

Ανώνυμος είπε...

Μπόσκο είσαι Υδροχοάκι με τα όλα σου! Ο Μίαρης τι ζώδιο είναι;

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
Οφιούχος, ξέρω γω τι ζώδιο ειν' ο άνθρωπος; θα τον ρωτήσω κι αν το θυμηθώ θα σ' το γράψω από δω!

Αθανασία είπε...

Καλημέρα καλό μου...ε,εμ σας χτύπησε κ σας,η κρίση κατακέφαλα ε??..ε,μη νομίζεις κ μείς παραμιλάμε σύσσωμοι..της πουτάνας γίνεται γενικώς...το μόνο πράμα που μου έδωσε,λίγη χαρά είναι ότι μου έφεραν τελικά,το επίδομα καυσίμων (αυτό που παίρνουν τα αμέα),κ το παίρνω κ γώ π ως στο καλό,έγινε αυτό δε το ξέρω..άγνωστο που φοβόμουν ότι τελικά μου το έκοψαν,μη φανταστείς και κανένα τρελλό,ποσό φυσικά... χάλια αδιώρθοτα γενικώς...ε,ωραίο νησί η Κέρκυρα,την έχω επισκεφτεί τρίς φορές κ χω μείνει κατενθουσιασμένη...πανέμορφο νησί και με πολύ ωραία,κουζίνα!!φιλάκιαααααααααααααααααααα!...

BOSKO είπε...

Yannis...
σου απαντώ καθυστερημένα, γιατί τη νύχτα είχε πρόβλημα ο πανόπτης και δε δημοσίευε το σχόλιο σου.
ε, τώρα πού να σου πω κι εγώ στην Ουτρέχτη; στην Παναγίτσα δίπλα στο σουβλατζίδικο, που' λεγε κι η Ρένα. Μιλάω για μιαν περιοχή μέσα στη φύση, που τη διασχίσαμε οδικώς με ένα ποτάμι στα αριστερά μας (φαντάζομαι δε θα ήταν ο Άμστελ, γιατί γενικά είναι πολύ μικρή χώρα η Ολλανδία) μέχρι να καταλήξουμε σε ένα απόμερο σχολικό κτίριο, στο οποίο διάφοροι καλλιτέχνες έχουν κάνει κατάληψη, πληρώνοντας έναν ασήμαντο ετήσιο φόρο στο κράτος. Και επειδή φόρος με κατάληψη δεν ταιριάζουν, αν θυμάμαι, μου' χαν πει ότι τελευταίως μπήκε ο φόρος αυτός, διότι δε μπορούσαν να τους κάνουν τίποτα. Μιλάμε όμως για μεγάλη οργάνωση: ζύμωναν ψωμί, ανακύκλωναν το ποταμίσιο νερό κλπ.
θα τη μελετήσω τη Λιθουανία, αλλά δε λέει, βρε παιδί μου, που να τρέχεις τώρα κατά 'κει. Όχι τίποτα άλλο, μας βλέπω πακέτο για τη Σιβηρία μετά που θα' ναι και δίπλα, φαντάζομαι.

BOSKO είπε...

Αθανασία...
άσε, Αθανασία, παραμιλάμε, δε λες τίποτα. σε λίγο δε θα' χουμε ούτε για τα στοιχειώδη. Εμένα είναι εντυπωσιακό πως κατέρρευσαν δύο σχετικά αξιοπρεπείς μισθοδοσίες μέσα σε διάστημα ενάμισι μήνα.
γι' αυτό σου λέω, κοινόβιο εδώ και τώρα, σαν τον Φέρρη στον Εξόριστο στην Κεντρική Λεωφόρο του Ζερβού. Έλα κι εσύ μαζί, θα σε προσέχουμε εμείς, στα όπα- όπα θα σ' έχουμε, κοριτσάρα!

Ανώνυμος είπε...

ou na mou hatheite letsaries! Siga mhn ertho stin mpihla sas! To PASOK einai edo!!!

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
άσε τις μπίχλες και τις βλακείες κι ακολούθα μας! Εσένα ειδικά θα σου έχουμε και την Άντζελα Γκερέκου για κατ' ιδίαν πολιτιστικό σεμινάριο! Μη σου πω και τον Τόλη μαζί να σου τραγουδήσουν ντουέτο το "Αυτοκολλητάκι" σε hard-core-punk διασκευή!

ΦΩΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ είπε...

Μπορώ να έρθω κι εγώ με τη φίλη μου τη Μόλυ. Δεν πιάνει πολύ χώρο και αγαπάει όλα τ' αγόρια πάρα πολύ. Θα σας αγαπήσει όλους και δεν θα ζητάει παρά μερικά χάδια και κανένα φιλάκι κοινοβιακό από τα μέλη... Μόλυ is here ...
http://fotisthalassinos.blogspot.com/2010/05/blog-post_19.html

BOSKO είπε...

ΦΩΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ...
βρε τη Μόλυ, το σκαθαράκι!
δεκτό το αίτημα σου, μόνο να την έχεις μονίμως πάνω σου, διότι εκεί άπλα θά 'χει, γάτες θα κυκλοφοράνε επίσης, δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά! Ωραία, λοιπόν, και ο συγγραφέας Φώτης Θαλασσινός μετά του σκαθαριού του μέσα!

Γιώργος είπε...

Πότε θα βρίσκεται στα μαγαζιά το νέο CD της Λένας Πλάτωνος; Η περιγραφή σου στη LIFO είναι εξαιρετική!

Ανώνυμος είπε...

Boskο, έλα τώρα κι εσύ δεν χαρακτήρισα κανέναν, έκανα λίγη σάτιρα με τις ονομασίες...ειλικρινά πιστεύω ότι εσείς θα βρείτε ένα πολύ καλό όνομα...επειδή λοιπόν με αποθάρρυνες κ με πλήγωσες που μου μίλησες έτσι για πλύσιμο ρουχώνε πιανίστα πράμα κ ξυλοκόπανους κ τέτοια (εδώ δε πλένω τα πιάτα!), σου λέω ότι τον Αύγουστο ειδικά δεν κάνω χωρίς το Λυβικό με τίποτα..."ολοι μου λεν να απαρνιστώ του Λασιθιού το δρόμο, μα εγω θα τον απαρνιστώ για ένα χατήρι μόνο"!!....φιλιά πολλά κ ευχαριστώ για το σιντί προκαταβολικά!!

Δεσποινα

BOSKO είπε...

Γιώργος...
σ' ευχαριστώ πολύ, Γιώργο, νά 'σαι καλά. Θα κυκλοφορήσει από τον Σεπτέμβρη και μετά. Το άρθρο, για την ώρα, μού ζητήθηκε με αφορμή την πρώτη παρουσίαση του έργου στη Μικρή Επίδαυρο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.
άμα μπορέσεις, βάλ' το από τώρα στο πρόγραμμα σου.

BOSKO είπε...

Δέσποινα...
να σου πω, ρε συ, τώρα που το λες, μήπως να μεταφερθεί το κοινόβιο στην Κρήτη αντί για την Κέρκυρα; ο δε Μίαρης παρ' ότι είναι Κερκυραίος, πολιτογραφημένος Λονδρέζος και αγγλομαθής, λατρεύει τα πάτρια εδάφη σου και τον Ψαραντώνη. Εγώ όμως προτιμώ λίγο περισσότερο την πράσινη και κοσμοπολίτικη Κέρκυρα. Άσε που θα' ναι κι η Ιταλία απέναντι. Άμα βαρεθούμε, καραβάκι και τσουπ στη Ρώμη και στη Φλωρεντία!

θα μού 'γραψες λάθος το email σου μάλλον. Θέλω να σου στείλω κάτι και δυο φορές μου γύρισε πίσω, εδώ και μέρες τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα μου κάνεις Boskaki!! Τέλεια θα ήταν και καλύτερα στην Κρήτη, αλλά πρέπει να βρούμε τόπο εκεί κ να σκεφτώ πολύ καλά πού (υπάρχουν μέρη), γιατί αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να μη σας δεχτώ στο σπίτι μου ειλικρινά κ με πολλή χαρά...μένουν οι δικοί μου εκεί όμως, αλλιώς!! Επίσης πες στον Αλέξανδρο ότι ο Ψαραντώνης παίζει στις 2 Ιουνίου στο Ηρώδειο με όλη την οικογένεια Ξυλούρη κ θα πει κ ο Αγγελάκας μαζί του μερικά τραγούδια! Ελάτε ρε παιδιά να βρεθούμε εκεί, η πρωπώληση ξεκίνησε....

Στέλνω το μέηλ με άλλο μύνημα!

Δ.

Ανώνυμος είπε...

Antonie B., den me xereis alla tha sou pw katapliktikh h antapokrisi gia Platwnos -Kavafi!!
Latremenh!!

Maria

BOSKO είπε...

Δέσποινα...
άμα καταφέρω να βρω πρόσκληση από το Φεστιβάλ Αθηνών, λόγω της συνεργασίας με τον Καβάφη της Λένας, καλώς. Διαφορετικά, δεν παίζει σάλιο μιλάμε. Νομίζεις για την πλάκα μας τελείως έγινε αυτό το post;
θα τα πούμε (ελπίζω να μη μου γυρίσει πάλι πίσω το email, αλλιώς θα σου τηλεφωνήσω).

BOSKO είπε...

Maria...
σ' ευχαριστώ, χαίρομαι που σου άρεσε!

Λεωνίδας Μαριδάκης είπε...

Η ιδέα σας Αντώνη είναι σούπερ... παρά να μείνουμε να βογκάμε -που λέει και ο ποιητής- μαύρα έντομα σε αυτή την πόλη... δεν ξέρω... η φυγή, η αναχώρηση, αν δεν είναι η λύση, είναι σίγουρα μια παρηγοριά, μια ανάσα. Να μπορέσει να στροφάρει λίγο το μυαλό μας μέσα σε αυτή τη ζαλούρα. Εγώ το παλιό μου αμάξι το έχω έτοιμο ;)

BOSKO είπε...

Λεωνίδας Μαριδάκης...
καλώς τον!
α, τέλεια, κι είχαμε κολλήσει στο θέμα των μετακινήσεων. Προσφέρθηκε βέβαια και η Μαρίζα Κωχ να μας παραχωρήσει το επταθέσιο βαν της, οπότε μαζί με το δικό σου θά 'μαστε κομπλέ!

Rena Fan είπε...

Για Κέρκυρα, count me in (μιας κι είστε και αγγλομαθείς)... Και υπόσχομαι ότι θα είμαι φειδωλός στα περί Ρένας (παρά την πίεση που θα υφίσταμαι από τον τον γύρω χώρο)!

BOSKO είπε...

Rena Fan...
εσύ θα μας κάνεις σεμινάρια θεατρολογίας και που και που θα σου επιτρέπονται μια- δυο αναφορές στη Ρένα! Μην το παρακάνεις, όμως, γιατί θα θεωρηθεί διαβρωτική πράξη κατά του κινήματος μας!

Ανώνυμος είπε...

mou arese kai to afieroma se sena, Antoine B. Eisai kouklos!!!

Maria

BOSKO είπε...

Maria...
νά τα μας!
ναι, είμαι, ο πούστης!

Geove είπε...

Bosko, όχι ότι με χαλάει η Κέρκυρα, αλλά για Κρήτη προτείνω και χωριό.
με τον καθαρό μας αέρα, τις ρακές μας, τις κριθαροκουλούρες μας και τους λεβεντογέροντες που μιλάνε μαντιναδολογώντας.
;)

BOSKO είπε...

"Me Noima - Horis Simasia"...
ένα είναι το συμπέρασμα: το δημοψήφισμα τελικά δε θα' χει θέμα "Διαφωτισμός" ή "Αναγέννηση", αλλά "Κρήτη" ή "Κέρκυρα". Θα σε κατασυμπαθήσει η Δέσποινα και θα τρέξει να πάρει όλα τα cd σου, αν δεν τό 'χει κάνει ήδη!
πάντως, τούτο το post έκανε θραύση μεταξύ των μουσικών, ένας- ένας μού εμφανίζεστε από χθες βράδυ.
φιλιά, Γεωργία μου!

Αλεξάνδρα είπε...

Ωραία πράγματα. Αυτό θα πει αντίσταση στην κρίση.

Τώρα το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι καλλιτέχνιδα αλλά μέχρι τότε μπορώ να γίνω.

Πολύ καλό το άρθρο και μπράβο!!

BOSKO είπε...

Αλεξάνδρα...
δε μπορεί, καλλιτέχνις θά 'σαι κι εσύ, απλά δε θα το ξέρεις! Γιόρ γουέλκαμ, λοιπόν, εκ του "οι καλοί παντού χωράνε"!

logia είπε...

επειδή λοιπόν εγώ σε περνάω γιατί είμαι 10 ΔΕΚΑ μήνες απλήρωτη από το Ωδείο Αθηνών, προτείνω να στήσουμε το κοινόβιο εκεί, αντι να ψάχνουμε για νεοκλασσικό. Έχει απ΄όλα και πιάνα με ουρά για να κοιμόμαστε και ωραίους καναπέδες στο διευθυντικό γραφείο και τουαλέτες και κουζίνα...όλα σου λέω
και ατελείωτους διαδρόμους για να ξυπνάμε το πρωί και να τρέχουμε, ωστε να μη χάσουμε τη φόρμα μας
μη μας φάει και η πολύ διανόηση και χάσουμε το στυλάκι μας...
μ' αρέσει!!!!!
και ξέρεις, στο ισόγειο είναι το μουσείο σύγχρονης τέχνης, παραμέσα το θέατρο, ωχ πώς το λένε; το ξέχασα...
και απέναντι τα γραφεία της Ν.Δ. και απίστευτη μπατσαρία να μας φυλάνε κιόλας...

BOSKO είπε...

logia...
ωραία, λύσαμε και το πρόβλημα διαμονής στην Αθήνα, απ' ότι βλέπω.
πέρα απ' την πλάκα, σε καταλαβαίνω όσο δε φαντάζεσαι, ειδικά αν δεν έχεις κάποιο άλλο, έστω μικρό, εισόδημα.
τι προβλέπεται λοιπόν να γίνει τώρα μέσα σ' αυτό το μπάχαλο, όπου η διαμαρτυρία θ' ακούγεται από παντού; και που να δεις από Σεπτέμβρη- λένε- τι θα επακολουθήσει με τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα. Δράμα και κανένα φως στον ορίζοντα. Δεν σ' τα' λεγα κι εγώ με τα λεφτά που δεν υπάρχουν πια στα ταμεία του ΕΚΚ; ένα χάος, μα εδώ με νοιάζει περισσότερο το ζήτημα της επιβίωσης και όχι είσπραξης των δεδουλευμένων. Προσωπικά μιλάω πάντα. Δεν ξέρω τι θα 'κανα κι εγώ αν δεν υπήρχε το δίφωνο αυτή τη στιγμή. Άσ' τα να πάνε, να μας κλαίνε οι ρέγγες είμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Boskaki, έτσι μες στην ανασφάλεια είμαστε όλοι κ το καλοκαίρι σε μας τους μουσικούς συνήθως δεν γίνονται κ μαθήματα οπότε άστα...δεν πήρα κάποιο μέηλ τελικά, το έστειλες? Μακάρι να βρείτε πρόσκληση για τη συναυλία και μακάρι να γινόταν αυτο που λέει η Γεωργία στο χωριό που ξέρει(μα που άραγε? μην είναι κοντα στα δικά μου μέρη?) κ δεν έχει άδικο για τη φάση, στην Κρήτη σπάνια να πεινάσει κανείς ακόμα κι αν εχει λίγο ρευστό...άσε που όλο κ κάτι προσφέρουν από γύρω γύρω χωρίς καν να το ζητήσεις! Τέλος πάντων θα δείτε εσείς που σας πάει καλύτερα...

Καληνυχτίζω!

Δέσποινα

BOSKO είπε...

Δέσποινα...
αν στό 'στειλα; μόλις! Τρεις τα χαράματα ακριβώς της 21ης Μαΐου του 2010!
ελπίζω να μη μου γυρίσει πάλι πίσω...
όσο για τη φίλη μας τη Γεωργία Βεληβασάκη είναι από το Ρέθυμνο και πάλι δε θα καταφέρω να πάω στο αποψινό λάιβ της, διότι θα βρίσκομαι στη γιορτή της Λένας.
καλό ξημέρωμα!

BOSKO είπε...

Δέσποινα...
λυπάμαι, αλλά πάλι μού γύρισε πίσω με σήμανση περί notification (failure) ή κάτι παρεμφερές.
δεν έχεις κάνα άλλο email;

Ανώνυμος είπε...

Bosko, τελικά μάλλον ήταν γεμάτο το μέηλ μου κ άδειασα πολύ πράμα σήμερα...ωραία εκπομπή...ακούσαμε κ το..."δίδυμο", κ πολύ κομψά το είπες.."μίμος"..μα κ πάλι κομψό ακούγεται..τι να πω!
Καλό βράδυ!

Δ.