Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΠΕΡΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΟ METROPOLIS LIVE STAGE ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ ΚΩΧ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!

Όσοι αισθανθήκατε χαρά, ενδεχομένως και εθνική υπερηφάνεια, για τη διάκριση Best Singer που έλαβε πρόσφατα η Μαρίζα Κωχ στην Εβδομάδα Διεθνούς Μουσικής στην πόλη Ζαν- Τζίαζία της Κίνας, περάστε απόψε από το Metropolis Live Stage!

Θα προβληθεί σχετικό υλικό της κινέζικης τηλεόρασης, θα προλογίσει ο Κινέζος Μορφωτικός Ακόλουθος στην Αθήνα, ενώ ο Γιώργος Τσάμπρας κι εγώ θα μιλήσουμε αντίστοιχα για την τελευταία δισκογραφική εργασία της Μαρίζας και για τη συμμετοχή της στο ethnic φεστιβάλ της Ζαν- Τζίαζία! Εννοείται πως η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός στο τέλος της εκδήλωσης θα παίξει με τους μουσικούς της τα τραγούδια που παρουσίασε στο συγκεκριμένο φεστιβάλ! Το σημαντικότερο όμως συστατικό είναι η συμμετοχή της Ολυμπίας Καράγιωργα, η οποία και θα απαγγείλει το ποίημα Εμείς οι Έλληνες του Γιώργου Σαραντάρη.
Metropolis Live Stage
Πανεπιστημίου 54 & Εμ. Μπενάκη
Ώρα έναρξης: 21.00
είσοδος ελεύθερη

Αν η μισή μου καρδιά
βρίσκεται, γιατρέ, εδώ πέρα
η άλλη μισή στην Κίνα βρίσκεται...

8 σχόλια:

Rena Fan είπε...

Καλά, ε; Τέλεια η φωτογραφία σου. Έλπιζα ότι θα τα καταφέρω να είμαι εκεί, αλλά μάλλον δεν θα γίνει. Θα είμαι ωστόσο εκεί με τη σκέψη μου (τι κοινότοπο που ακούγεται αυτό!).

Πάντα τέτοια!!

ΥΓ. Καλή συνέχεια και καλή ολοκλήρωση των γυρισμάτων...

μαριάννα είπε...

Αντώνη, επειδή έχω απόψε συγκέντρωση με τους γονείς και δεν έπαιρνε αναβολή, αν προλάβω θα έρθω. Θα σε πάρω στο κινητό να μου πεις αν προλαβαίνω. Αν και χλωμό το βλέπω γιατί έχουμε ραντεβού στις 7 στη Γλυφάδα. Αν δεν σας προλάβω, πολλές ευχές να περάσετε καλά και πάντα τέτοιες επιτυχίες!

BOSKO είπε...

Rena Fan...
μιας και συλλέγεις κι εσύ φορείς σπάνιας εικόνας και ήχου, θα σου κρατήσω dvd από τη βραδιά, να' σαι σίγουρος!
thanx!

BOSKO είπε...

μαριάννα...
και στις 10 να τελειώσεις, νομίζω ότι προλαβαίνεις. Το πολύ- πολύ να χάσεις τις ομιλίες και να "πέσεις" πάνω στο λάιβ της Μαρίζας!

μαριάννα είπε...

Δυστυχώς γύρισα μόλις τώρα... :( Ελπίζω να περάσατε καλά.

ENDLESS LOVE είπε...

Το'πα και το'κανα. και πολυ χαιρομαι γι'αυτό. Προσεχώς Πάντα Τέτοια.
Αντώνη, χάρηκα πραγματικά για τη γνωριμία, νιώθω σα να βρήκα έναν ολόκληρο κόσμο, τόσο όμορφο και ευτυχισμένο. Πού ήταν χαμένος αληθεια..
Ευχαριστω.
Δανάη

BOSKO είπε...

ΔανΑΗ...
κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα και που σε είδα εκεί, παρ' όλη τη δυσκολία της ημέρας με τη διαδήλωση και τα επεισόδια.
Να είσαι καλά & να περνάς να τα λέμε!

BOSKO είπε...

μαριάννα...
εμείς καλά περάσαμε, θα δεις και το σχετικό post, φοβάμαι όμως ότι ο πολύς κόσμος τρόμαξε με τα επεισόδια κι έμεινε σπίτι του...