Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ & ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σήμερα στις 17.00 το απόγευμα θα σας παίξω θλιμμένα τραγούδια, όπως το επιτάσσει η ημέρα άλλωστε και ευτυχώς όχι και η ψυχική μου διάθεση, εφόσον σύμφωνα με τον ορθοπαιδικό χειρουργό η μάνα μου το γλίτωσε το χειρουργείο και θα στανιάρει με ενέσεις και φυσιοθεραπείες! Ουφ, πάει- ας πούμε- κι αυτό! Για μία ώρα, λοιπόν, έως και τις 18.00, λίγο πριν την περιφορά του Επιταφίου, θα ακούσετε από το βυζαντινό μέλος του Χρόνη Αηδονίδη και τα Κατά Ματθαίον Πάθη με την Έλλη Λαμπέτη μέχρι το παρακμιακό blues της Billie Holiday και τον Ματωμένο Γάμο του Μάνου Χατζιδάκι με τη Νένα Βενετσάνου. Έχουμε και συνέχεια! Στις 23.00 το βράδυ θα ξαναβρεθώ στο στούντιο, αλλά δεν θα' μαι μόνος μου. Μαζί μου θα είναι και η ηθοποιός Γεωργία Ζώη, οι ποιητές Κώστας Σταθόπουλος και Μαρία Λαγγουρέλη, η δημοσιογράφος Λιάνα Μαλανδρενιώτη, η στιχουργός Μάιρα Λιούγκου και σε ζωντανή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη ο ερμηνευτής Παντελής Θεοχαρίδης. Μέχρι τις 02.00, ξημερώματα Μεγάλου Σαββάτου, θα διαβάσουμε ποιήματα για το πένθος και την απώλεια, θα θυμηθούμε τον αγαπημένο μας φίλο Αντρέα Παγουλάτο και θα ακούσουμε παρέα, μαζί με όλους εσάς, συνθέσεις των Zbigniew Preisner, Ελένης Καραΐνδρου, Λένας Πλάτωνος, Μιχάλη Τρανουδάκη, Νικόλα Άσιμου, Μαρίζας Κωχ, Electric Litany, Nick Cave, Lolek, Διονύση Σαββόπουλου, Λουδοβίκου των Ανωγείων και πολλών άλλων.

Συντονιστείτε στο Κανάλι 1 του Πειραιά (http://www.kanaliena.gr/) στους 90,4 από τις 17.00 έως τις 18.00 το απόγευμα και ξανά μετά από τις 23.00 το βράδυ έως τις 02.00 τα χαράματα!

6 σχόλια:

Rena Fan είπε...

Με ανακούφισε το μήνυμά σου (παρά τα θλιμμένα τραγούδια!). Όλα να πάνε καλά, εύχομαι...

Ανώνυμος είπε...

Έπιασαν οι προσευχές μας Βοskaki!! Τρομεροί οι Electric Litany πραγματικά, έχω φάει κόλλημα!
Δέσποινα

Velvet είπε...

Περνάω κάθε τόσο,
Διχως να αφήσω κάποιο σχόλιο
Εύχομαι η Ανάσταση του Χριστού
να φέρει υγεία στην μητέρα σου
Καλό Πάσχα...

BOSKO είπε...

Rena Fan...
σ' ευχαριστώ, Αποστόλη.
ναι, να πάνε όλα καλά, γιατί κι εγώ έχω ταλαιπωρηθεί πολύ και περισσότερο αυτή η γυναίκα που το ένα την αφήνει, το άλλο την πιάνει.
τώρα τρίτωσε- που λένε- επομένως δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι άλλο δυσάρεστο...φτου- φτου δηλαδή.

BOSKO είπε...

Δέσποινα...
την ερχόμενη εβδομάδα θα μου δώσει συνέντευξη ο Αλέξανδρος, ο leader των Electric Litany! Εννοείται πως θα δημοσιεύσω εδώ κάποιο αποσπασματάκι!
και βέβαια σ' ευχαριστώ για τις προσευχές σου, με συγκινείς!

BOSKO είπε...

Velvet2...
δεν πειράζει, φίλε, εγώ να δεις σε πόσα blogs μπαίνω χωρίς να σχολιάζω, πλην σπάνιων εξαιρέσεων.
το δικό σου blog επίσης το επισκέφτηκα, ανταποδίδοντας την άφιξη σου στα Άσματα και Μιάσματα.
Πολύ καλό!
αμήν, απ' το στόμα σου και στου αναστημένου (απ' απόψε τα μεσάνυχτα) τ' αυτί!