Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Η ΗΔΥΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΣΚΑΨΕ ΤΗ ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ!

Τα αρμιρίκια ζύγωσαν στην καταχνιά χωρίς πολλά παραλειπόμενα, εγώ όμως θα σου έλεγα και θα επέμενα ότι ζύγωσαν στην Κατεχάκη. Γεγονός καθόλου κατακριτέο, μα εκτιμητέο μιας και ποτέ δεν το είδα. Καβάλησαν τη λεμονιά, με φόρα ήρθε το ζάκι, το ζάκι ή το ζακετάκι; Και θα πρέπει να το κρίνουμε; Άσ' το σου λέω και κόψε το ψωμί με την τσουγκράνα που άφησε ο πρωινός γαλατάς. Και πάλι θέλει σφουγγάρισμα το τζάκι ή να το βάψουμε να τελειώνει; Κι έσταζε το γαλακτομπούρεκο απέναντι απ' τον Πόρο και αγιασθήτω το Τεπελένι στον μισό Παγκόσμιο Πόλεμο. Που σας μαθαίνουν ιστορία; ρώτησε ο χθεσινός παππούς το αυριανό μυγόφτυμα. Ωστόσο φτερουγίζει γύρω από καφέ βουνό παράγοντας έναν υψίτονο ήχο. Μπαζ! Μπαζγκιναργά να φεύγαμε; Είπε το νυχτοφτέρι στον Αγιασθήτω το Όνομα Σου Ελθέτω η Βασιλεία Σου. Κι εκείνος είπε δε θέλω καφέ, τσιπς, σάντουιτς, αναψυκτικό, μόνο μια πεταλούδα καπαμά με ριζογαλωμένη πάστα αμυγδάλου. Άνοιξα μια και βγήκα και μετά μπήκα. Από που πάνε στο Λαύριο; ρώτησε ο θαλασσοπνίχτης τον γαλατά με το εμαγιέ μαγιό. Πες μου πρωτα από που βαστάει η σκούφια σου κι επιβιβάσου στον σκυλοπνίχτη. Βάλε το νύχι για προπέλα, κάνε χωρίστρα κι έλα, είναι γλυκιά σαν παπαρδέλα. Αλλιώτικος ειν' ο κόσμος των φτερωτών σαλτιμπάγκων κι αλλιώτικα μου τα' λεγες. Να σου δώσω μια να σου δείξω εγώ τι θα δω τελικά. Μυρίζει ζεϊμπεκιά το πράγμα. Στην άκρη της λεμονιάς τραμπαλίζεται η Βικτώρια και σου' χω πει μην τον πιάνεις τόσο σίγουρα. Ειδάλλως τράβα στο Μεταξουργείο να ταΐσεις τους σολικιστικούς μεταξοσκώληκες. Επισκέψου το ενυδρείο που αντί για ψάρια έχει ανθρώπους. Φιλιέσαι σαν τον Εσκιμώο με τον καρχαρία και σαν μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τονε πιάσανε. Ξεκίνησες απ' τις λεύκες αλαφρός σα χνούδι. Με πήρες στο κατόπι να μου δαγκώνεις τη φτέρνα αφού άδειασες τη στέρνα με τα ολόδροσα, ολοζώντανα και ολόχαρα αρμιρίκια. Ε, αυτός ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της χολής μου, είπε κι έφυγε τρέχοντας!
* by lena, by bosko, by lolek, bye- bye barbara!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

You need to understand that ALL of the married women that you will be dating DO NOT want to play games. They want to date you for fun and excitement purposes only, and DO NOT want to fall in love.

They basically want to use you for one thing, and you can guess what that is.

We know that this sounds crazy, but there is nothing more exciting than dating a married women that only wants to have a GOOD TIME and one night stands.

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
sorry i' m not interested.
i was always looking for a married woman to fall in love.

p.s. the right comment on the right post!

Αθανασία είπε...

Γειάσου Μποσκάκι μου...χαααααααααααχαααααααααχαχαχα!ωραίοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! γέλασα! πολύ σουρεάλ μου φάνηκε ρε παιδί μου...αλλά ωραίο....βλέπω σας έχει πιάσει,ποιητικός οίστρος τελευταία εσένα,τη Λένα μας,το Λόλεκ μας κ τους άλλους!!χααααααααααχαααααααααααχα!...χα! ωραίο μου έφτιαξε,το κέφι που είναι χάλια αυτές,τις μέρες!!λόγο κρίσης,μέτρων κλπ,κλπ...ή σας χτύπησε η απότομη ζέστη,στο κεφάλι χαχαχαχααααααα,έχετε σκεφτεί να εκδόσετε ποιητική συλλογή?? χιιιχιχιχιιιιιιιιιιιι!φιλάκια σε πειράζω φυσικά...

BOSKO είπε...

Αθανασία...
εννοείται!
θα λέγεται "Η Αλλοίθωρη Κουβαρίστρα" και θα βγει απ' την Οδό Μνησικλέους! θα την αφιερώσουμε σε σένα και τον trashman, αν δεν τον πάρω μαζί αυτόν να συνδράμει στην επόμενη ποιητική μας έμπνευση!
χαίρομαι, πάντως, που γελάς όταν διαβάζεις. Εμάς να δεις όταν τα γράφουμε!

Άρτεμις είπε...

Μπαζγκιναργά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα είναι αγαπημένη λέξη από δω και στο εξής. Προσπαθώ να σας φανταστώ οταν τα λέτε--δεν μένει σαγόνι για σαγόνι από το γέλιο ε? Πάντα γέλια λοιπόν...

BOSKO είπε...

Άρτεμις...
για στείλε το mail σου, που το' χω χάσει. Θα λάβεις κάτι που θα σε χαροποιήσει πολύ!