Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

δύο-24ωρα-διακυβέρνησης-Τσίπρα-REVIEW

Μου άρεσε ο πολιτικός όρκος του Πρωθυπουργού. Επιτέλους! Παρομοίως, μου άρεσε ο ειλικρινής λόγος του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης σχετικά με τη θρησκευτική ορκομωσία που είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να υποχρεώνεται ο άλλος, είτε πολιτικός, είτε δικαστής, να την ασπαστεί. 
Μου άρεσε ο φόρος τιμής του Πρωθυπουργού στο μνημείο πεσόντων της Καισαριανής. Μία καθ' όλα ''αριστερή'' κίνηση και ένα μήνυμα στην ''αυτοκράτειρα'' Γερμανία, έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε.
Μου άρεσε που ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε ''καταθλιπτικό'' κτίριο το Μέγαρο Μαξίμου, που το βρήκε παντέρημο. Ωραίος! 
Δεν με ευχαριστεί ΚΑΘΟΛΟΥ το γεγονός συγκυβέρνησης με τους επικίνδυνους χαζοπατριώτες ΑΝΕΛ. 
Δεν μου αρέσει η θέση του Νικολόπουλου σε κομβικό υπουργείο μάλιστα. Ένας φασίστας, διότι δε χρειάζεται νά'ναι κανείς χρυσαυγίτης μόνο για να διεκδικεί τον τίτλο αυτό, σε μία αριστερή κυβέρνηση. Δεν έχει ξαναγίνει κι ελπίζω απλά να τοποθετήθηκε ως...μαριονέττα, που δεν το νομίζω! 
Δεν μου άρεσε ο σνομπισμός του Σαμαρά να μην παραδώσει ο ίδιος τον πρωθυπουργικό θώκο στον Τσίπρα. Βεντετισμοί, εγωισμοί, επίπεδο ''θα σου δείξω εγώ'' τσαντισμένου 15χρονου! 
Δεν μου αρέσει, τέλος, που το ΥΠΠΟ θα δοθεί σε Ανεξάρτητο Έλληνα υπουργό. Ειδικά στον πολιτισμό, πώς τό'κανε αυτό ο Τσίπρας; Τόσους ανθρωπους είχε δίπλα του...
Εν αναμονή, λοιπόν, της δημοσιοποίησης του κυβερνητικού σχήματος! Θα έχουμε πολλά να πούμε και να σχολιάσουμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: