Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ...

Ήταν τέλεια η πρώτη εκπομπή και εγκλιματίστηκα αμέσως στο νέο μου ραδιοφωνικό σπίτι! Έπαιξα από Σωτηρία Μπέλλου και Δανάη Παναγιωτοπούλου μέχρι Μπάμπη Τσέρτο και Μανώλη Φάμελλο. Σε τηλεφωνική σύνδεση, πρώτος guest μου ήταν ο τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, ο οποίος μίλησε για τις επερχόμενες εμφανίσεις του στον Σταυρό του Νότου με τον Θάνο Μικρούτσικο και τη Ρίτα Αντωνοπούλου. Το παράξενο ήταν που με ανακάλυψαν παλιοί φίλοι και μέλη μουσικών συγκροτημάτων και που τηλεφώνησαν για να ευχηθούν καλή επιτυχία στο ξεκίνημα των ραδιοφωνικών Ασμάτων και Μιασμάτων! Σας ευχαριστώ όλους, παιδιά! Κι επειδή δυστυχώς το Κανάλι 1 του Πειραιά δεν εκπέμπει ακόμη μέσω διαδικτύου, συντονιστείτε στους 90,4 αύριο στις έξι το απόγευμα!

16 σχόλια:

Kostas L.A. είπε...

ομορφα!!αντε καλη συνεχεια απο δω και στο εξης!!
ειδες που στα'λεγα να μην ανησυχεις!!;)

BOSKO είπε...

kostas l.a. ...
thanx, Κώστα! Τι κρίμα, γμτ, να μην ακούγεται μέσω διαδικτύου...

Rena Fan είπε...

Καλή συνέχεια. θα πρωτοστατήσω στην ίδρυση του συλλόγου "Οι Εκτός Αθηνών Φίλοι του Bosko" για να ζητήσουμε οργανωμένα και συντονισμένα από το Κανάλι 1 να φροντίσει το διαδικτυακό του προφίλ το συντομότερο δυνατό...

μαριάννα είπε...

Καλή αρχή μποσκάκι μας! Καλά ταξίδια σου εύχομαι!

BOSKO είπε...

rena fan...
να πρωτοστατήσεις, μπας και μας ακούτε κι εσείς οι εκτός Αθηνών! Πιστεύω πάντως ό,τι τώρα που το Κανάλι 1 αναβαθμίζεται να το προσέξουν το θέμα αυτό...

BOSKO είπε...

γητεύτρια...
ευχαριστώ, Μαριάννα! Εμείς θα τα πούμε την ερχόμενη Πέμπτη στον Ιανό στην παρουσίαση του Μαραμή! Να σου κρατήσουμε πρώτο τραπέζι πίστα;

μαριάννα είπε...

Εννοείται... ;)

Ανώνυμος είπε...

Καλή αρχή κι από μένα :-))

BOSKO είπε...

dominique...
να' σαι καλά, ευχαριστώ!
καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου Μποσκάκι μου...!..αα,τί ωραία! χαίρομαι πολύυυυ που πάει καλά η νέα σου δουλειά με το Κανάλι 1!...καλή συνέχεια Μποσκάκι μου..και σου υπόσχομαι όποτε μπορώ θα ΄στήνω αυτί'και θα σ ακούω!...καλά πότε σκοπέυουν αυτοί να βάλουν το Κανάλι1 να ακούγεται και από το διαδύκτιο;;μήπως έχεις Μποσκάκι..την ιντερνετική διέυθυνση του Καναλιού;;ξέρεις αν γράφει τίποτε στο σάιτ του για τα 'βιογραφικά'των ραδιοφωνικών παραγωγών που δουλέυουν εκεί;;;αυτών που κάνουν τις εκπομπές εννοώ..;;...φιλάκια,Αθανασία.

BOSKO είπε...

αθανασία...
σιγά- σιγά, ένα- ένα, Αθανασία μου, που να τα ξέρω κι εγώ όλα αυτά; μια μέρα έχω μόνο εκεί...θα ενημερωθώ και θα σε ενημερώσω!

Kostas L.A. είπε...

οχι κι ενα ενα..ολα τωρα θα τα απαντησεις!!χαχαχαχα
υπομονη αθανασια..απ'ο,τι ειδα οσο εψαξα στο Internet,το καναλι 1 δεν εχει ακομα δικο του site και φιλοξενειται απο το site του δημου του πειραια!

την καλησπερα μου παιδια..με Κωστα Τουρνα και το δισκο ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ!!

ΕΥΟΙ! είπε...

φαίνεται στο ύφος σου, έχεις διεισδύσει στο λαγούμι του μικροφώνου!

τ2φ είπε...

άντε να ακούσω και τη φώνη σου!

BOSKO είπε...

ευοι!...
βρίσκεις; έτσι είμαι γω, προσαρμόζομαι παντού και πάντα. Τον έχω έναν χαμαιλεοντισμό, το παραδέχομαι και μέχρι τώρα μου' χει φανεί χρήσιμος.

BOSKO είπε...

trempe...
καλώς τον!
Τελικά, τι;
την άκουσες τη φωνή μου;