Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΤΟ 31o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΟ ΤΡΙΑΝΟΝ FILMCENTER!


Το Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ξεκινά για ακόμα μια χρονιά τα ταξίδια του …με πρώτο σταθμό την Αθήνα. Από τις 30 Οκτωμβρίου έως και τις 5 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ filmcenter (Κοδριγκτώνος 21-Πατησίων), θα προβληθεί το σύνολο των ελληνικών ταινιών που συμμετείχαν στο 31ο Φεστιβάλ Δράμας, οι βραβευμένες ταινίες του 14ου Διεθνούς Φεστιβάλ καθώς και το σύνολο των ελληνικών ψηφιακών ταινιών που διαγωνίστηκαν στο τμήμα digi2008. Επίσης θα παρουσιαστούν:
Κινηματογραφικά αριστουργήματα από το αρχείο της ΕΡΤ. (Παρασκευή 19-10 έως Τετάρτη 23-10 21:00- 21:10)
Όλοι Οι Άνθρωποι Γεννιούνται Ελεύθεροι Και Ίσοι. Αφιέρωμα με βραβευμένες ευρωπαϊκές ταινίες με θέμα το 1ο Άρθρο της Οικουμενικής Διακήρυξης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Σε συνεργασία με το Goethe Institut Αθήνας & Θεσσαλονίκης.
Η πρώτη και η τελευταία ημέρα (Πέμπτη 30/10 &Τετάρτη 5/11) της εκδήλωσης είναι αφιερωμένη στα βραβεία και διακρίσεις της φετινής χρονιάς.
Για το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ πατήστε
εδώ!
Χώρος:
Τριανόν Filmcenter, Κοδριγκτώνος 21-Πατησίων,τηλ:210 8215469

2 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Ωραία ρε γαμώτο. Αλλά ποιός τρέχει στην Πατησίων... Ούτε με σφαίρες. Και δεν είναι θέμα απόστασης, αλλά παρκαρίσματος. Είμαι αληθινά περίεργη αν πηγαίνει κόσμος.

BOSKO είπε...

μαριάννα...
ώστε έτσι, ε; πάλι δε θα δεις την τελευταία ταινία μου; Κυριακή αργά προβάλλεται, θα κάνω σχετική ανάρτηση. Σε πληροφορώ ό,τι όχι απλά πηγαίνει κόσμος, αλλά αν δεν εξασφαλίσεις θέση από νωρίς, τη βγάζεις όρθιος ή αποχωρείς εκνευρισμένος. Και σίγουρα δε γεμίζει μόνο απ' τους φίλους και συγγενείς των σκηνοθετών, κοτζάμ Τριανόν. Θα σε συμβούλευα Κυριακή να έρθεις που θα είμαστε όλοι εκεί πάλι!