Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Προς ενημέρωση...


Μια και οι άνθρωποι που συντάσσουν το ηλεκτρονικό περιοδικό tranzistoraki (www.freewebs.com/tranzistoraki/radionews.htm) μου έκαναν την τιμή να ασχοληθούν με την περίπτωση μου, οφείλω απ' την πλευρά μου να ενημερώσω ό,τι οι εκπομπές μου στο Κανάλι 1 του Πειραιά μετατίθενται για το τριήμερο Παρασκευής, Σάββατου και Κυριακής, 18.00- 20.00 το βράδυ, αρχής γενομένης απ' αυτή την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου. Όσο για τις εκπομπές της καλής συναδέλφου, Ελένης Γιαννοπούλου, απ' ότι πληροφορήθηκα, ξεκίνησαν κανονικά χθες!

Καλές ακροάσεις- αν δεν αλλάξει πάλι κάτι τελευταία στιγμή...

6 σχόλια:

Μουσικά Προάστια είπε...

Καλύτερα έτσι, ΠΣΚ ο κόσμος έχει ελεύθερο χρόνο και ακούει ραδιόφωνο με προσοχή και όχι επιπόλαια, χωρίς δηλαδή να σκέφτεται το επόμενο πρωινό ξύπνημα. Σου ταιριάζει νομίζω καλύτερα, και το διωράκι πέφτει πριν τη βραδυνή έξοδο (σημαντικό κι αυτό). Καλή αρχή.

BOSKO είπε...

μουσικά προάστια...
λες να μην το σκέφτηκα κι εγώ αυτό, ρε Ηρακλή; Απλά πλέον θα' χω "τρέξιμο" καθ' όλη την εβδομάδα και ούτε στο φεστιβάλ κιν/φου της Θεσ/νίκης δε θα μπορέσω ν' ανέβω...ας μη γκρινιάζω, όμως, μου έγινε μια πολύ καλή πρόταση και οφείλω να αποδώσω το καλύτερο!
υ.γ. μεταξύ μας, ποιος χέστηκε για τη βραδινή σαββατιάτικη έξοδο; την τελευταία 10ετία, αρνούμαι να βγω έξω τα Σάββατα και συνήθως την περνάω μόνος στο σπίτι με τα βινυλιάκια μου, σαν καταθλιπτικός κούκος...

το Άρωμα του Τραγουδιού είπε...

Όμορφα!
Το μικρό στενάκι, το παράλληλο με την Ηρώων Πολυτεχνείου, θα γεμίζει κάθε ΠΣΚ με όμορφες μουσικές και αξιόλογους καλεσμένους. Πολύ όμορφα!!

Καλή αρχή (και πάλι)

BOSKO είπε...

το άρωμα του τραγουδιού...
άιντε να δούμε, ρε μάκη! Σ' ευχαριστώ!

ΕΥΟΙ! είπε...

αυτό το "με την περίπτωσή μου' είναι όλα τα λεφτά!!

BOSKO είπε...

ευοι!...
σα να λέμε, κλινική περίπτωση!