Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Ο ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ BOSKO ΣΕ ΜΠΑΝΤΑ HEAVY METAL!

Που να το φανταζόμουν ό,τι θα με έβλεπα μια μέρα μέλος σε αμερικανικό heavy- metal συγκρότημα! Φίλος δημοσιογράφος, στον οποίο στέλνεται το μηνιαίο περιοδικό του είδους, Metal Hammer, με ειδοποίησε ό,τι ειν' ένας τύπος φωτογραφημένος μέσα, με τον οποίο μοιάζουμε σα δυο σταγόνες νερό! Δε μπόρεσα ν' ανακαλύψω το όνομα του...σωσία μου, ξέρω μόνο ό,τι η μπάντα του λέγεται Symphony X και μόλις βγάλανε καινούργιο άλμπουμ με τίτλο Paradise Lost! Μπράβο στα παιδιά και καλή τύχη να' χουνε στο μουσικό στερέωμα, αλλά εγώ- αν και μέλος τους- δεν θα πάρω! Ας πάω να παίξω λίγο ηλεκτρική κιθάρα τώρα, παρ' όλο που θα μου πήγαιναν περισσότερο τα τύμπανα!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου Μποσκάκι..αχαααχαχχαχχα!μεγάλη η χάρη σου φίλε!ε,ε τί να πώ!...αν έχεις φτάσει κ αι μέχρι εκεί...ε,τώρα τα δα όλα!πραγματικά όλα!αχχαχχχαχαχχχααααχα!βρέ μήπως έχεις κάναν ξεχασμένο αδελφό που δε τον ξέρεις ούτε κι εσύ;;(δίδυμο εννοώ)για ψάξε τα γενεαλογικά σου δέντρα..τα πιστοποητικά γεννήσεως κλπ,κλπ,κλπ..ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται...και τί παιχνίδια παίζει η ρημάδα η μοίρα!χαχαααααχχαχχα!ε, τι να πώ φίλε..όλα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή!μα όοοολα όμως...ναι σαι καλά μ έκανες και γέλασα βραδιάτικα!φιλάκια,Αθανασία.

BOSKO είπε...

αθανασία...
εμένα, Αθανασία μου, οι γονείς μου έζησαν στα γερμανο- ολλανδικά σύνορα από το 1960 έως το ΄70! Εκεί φημολογείται ό,τι η μάνα μου είχε παράνομη σχέση με τον κιθαρίστα των Scorpions που τότε ξεκινούσαν σα συγκρότημα! Τα βλέπεις, λοιπόν; Να' τα μας...

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Καλά μιλάμε φοβερή ομοιότητα! Άλήθεια, παίζεις κιθάρα; Ασχολείσαι και πρακτικά με τη μουσική;

Ανώνυμος είπε...

Α,έτσι ε;;...αυτό είναι που λένε ποτέ μη λες ποτέ...ε;;..μάλλον! χαααχχαχχχααααχχα!ή όπως λέει και ένας φίλος 'ούτε τον ίδιο σου τον κ....λο δεν πρέπει να εμπιστέυεσαι σήμερα'..!χαααχχαχχχαχχα!ακόμη και το πιό απίθανο που σκέφτεσαι ή φαντάζεσαι μπορεί να συμβεί παρ αυτά!οπότε τίποτε δ εν είναι και τόσο απίθανο όσο νομίζουμε εμείς ότι είναι μάλλον!...φιλάκια,Αθανασία.

BOSKO είπε...

μιχάλης τσαντίλας...
δυστυχώς, μιχάλη, η σχέση μου με τη μουσική είναι καθαρά σε θεωρητικό και ερευνητικό επίπεδο. Τη θεωρώ την ύψιστη των τεχνών και τυχερούς όσους έχουν το συγκεκριμένο χάρισμα! Παρ' όλα αυτά νομίζω ό,τι έχω καλή φωνή για τραγούδι- η Κωχ μου' χε πει κάποτε ό,τι με πέντε- δέκα μαθήματα θα ήμουν κανονικός τραγουδιστής. Ποιος έχει όμως πια χρόνο; Χαίρομαι που συμφωνείς με την ομοιότητα, όχι τίποτα άλλο, μην ανεβάζω και posts τσάμπα πράμα, που λένε...

BOSKO είπε...

αθανασία...
Τι πράματα ειν' αυτά, Αθανασία μου; Παρεκτρέπεσαι και θα σου βάλω πιπέρι την άλλη φορά! Παρ' όλα αυτά, έχεις τα χίλια δίκια. Στους διαδικτυακούς αιώνες μπορούν να συμβούν πράγματα που δε θα μπορούσες να τα φανταστείς! Σημεία και τέρατα, για γέλια και για κλάματα! Γάμα τα με μεγάλα γράμματα...

μαριάννα είπε...

Σιγά να μη...
Εσύ είσαι κούκλος!

Aντώνης είπε...

Εδώ ξεκινάει η διεθνής καρριέρα???

sea-dreamy είπε...

Και το όνομα του σωσία σου... Russel Allen. Χωρίς τα γυαλια όμως δεν σε φτάνει μία.

BOSKO είπε...

μαριάννα...
μόλις συνειδητοποίησα ό,τι άλλαξες το nickname σου! Πάει δηλαδή το γητεύτρια; εγώ έτσι θα σε λέω! Κούκλος λες, ε; Μπορεί, τώρα που θα ξεκινήσω τα gillie diet από 1η του μήνα, μπας και χάσω κάνα κιλό, γμτ μου...

BOSKO είπε...

αντώνης...
δε λες τίποτα! Πως το' λεγαν οι Moody Blues; I'm just a singer (in a rock and roll band)! Ή οι Grand Funk: We're an American band κλπ. Διαλέγω και παίρνω!

BOSKO είπε...

sea- dreamy...
σ' ευχαριστώ, sea- dreamy, για την ενημέρωση! Να ξέρουμε και ποιοι είμαστε δηλαδή εντός & εκτός διαδικτύου! Αυτός είμαι, λοιπόν, το ελληνικό πειραιώτικο alter ego του Αμερικανού Russel Allen!
υ.γ. κάνε και καμιά ανάρτηση, τι το άνοιξες το blog το ρημάδι;

Kostas L.A. είπε...

xaxaxa..αυτος ο κυριος ειναι απο τους πιο δημιουργικους στο χωρο του progressive metal..
προσφατα κυκλοφορησε δε ενα καινουριο δισκο σε συνεργασια με τον Jorn Lande(εξαιρετικη φωνη,κατι μεταξυ DIO και COVERDALE)..
κι ελεγα τοσο καιρο τι μου θυμιζεις..:)

BOSKO είπε...

kostas l.a. ...
ήμουν σίγουρος ό,τι εσύ ειδικά θα γνώριζες το alter ego μου! Για δες, λοιπόν...

Kostas L.A. είπε...

χαχαχα..ετσι ειναι!!
αλλωστε καποτε με ειχανε βαλει σε μια μπαντα που ημουν να μελετησω κομματια των SYMPHONY-X για καποια προβα!!
ευτυχως δεν ειχανε καφριλες στα φωνητικα!!