Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ CD ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΑΜΗ!


Πέμπτη 23 Οκτωβρίου ώρα 21:00
στον ΙΑΝΟ
Σταδίου 24

Η Οδός Πανός
και
η Seven Group
παρουσιάζουν το νέο CD των
Δημήτρη Μαραμή & Σωτήρη Τριβιζά
Σκηνές από βουβή ταινία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Οδός Πανός και η Seven Group παρουσιάζουν το νέο CD του Δημήτρη Μαραμή Σκηνές από βουβή ταινία στις 23 Οκτωβρίου ώρα 21:00 στον ΙΑΝΟ.

Για το CD θα μιλήσουν
ο Γιώργος Χρονάς από την Οδό Πανός,
ο Αντώνης Μποσκοΐτης από το δίφωνο
& ο Τέλλος Φίλης από την Seven Group.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τους ερμηνευτές
Κωνσταντίνο Κληρονόμο & Βικτωρία Ταγκούλη.

Ο δίσκος Σκηνές από βουβή ταινία αποτελεί την τέταρτη ολοκληρωμένη συνθετική δουλειά του Δημήτρη Μαραμή, σε στίχους του Σωτήρη Τριβιζά και με βασικό ερμηνευτή τον Κωνσταντίνο Κληρονόμο.

Συμμετέχουν στο δίσκο ο Μάριος Φραγκούλης, η Βικτωρία Ταγκούλη και οι ξεχωριστοί μουσικοί Γιώργος Φακανάς με το jazz τρίο του, οι κλασσικοί κιθαρίστες Στέλιος Γκόλγκαρης και Βασίλης Μαστοράκης, ο ηλεκτρικός κιθαρίστας από το συγκρότημα Illegal Operation Στάθης Ιωάννου, ο σολίστ του ακορντεόν Ηρακλής Βαβάτσικας κ.α.


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

4 σχόλια:

Μουσικά Προάστια είπε...

Καλή παρουσίαση απόψε, και κράτα ένα cd και για το σύνδεσμό σου στο εξωτερικό.

Αντώνη, τώρα που αραίωσες τις αναρτήσεις σου, θέλω να απευθύνω μια παράκληση/φιλική συμβουλή στους αναγνώστες και στις αναγνώστριές σου: να διαβάσουν (όσοι δεν το έχουν ήδη κάνει) τις αρχικές, πρώτες-πρώτες αναρτήσεις σου. Δεν είχα βρει μέχρι σήμερα το χρόνο να το κάνω, αλλά συμπέρανα ότι αξίζει να πάει κανείς πίσω σε ό,τι έγραφες δέκα ή εφτά μήνες πριν, όταν πρωτοξεκινούσες το μπλογκ.

Άσχετο: θέλουμε τα φώτα σου! Έχουμε (θα δεις γιατί χρησιμοποιώ πληθυντικό) κάτι απορίες για έναν δίσκο, για πέρνα μια βόλτα από τα σχόλια στην τελευταία ανάρτηση των "Προαστίων", να μας τη λύσεις.

Χαιρετώ, και όπως είπαμε: τώρα που λείπεις ταξίδι για δουλειές, επανάληψη τις παλιές αναρτήσεις!

BOSKO είπε...

μουσικά προάστια...
ε, δεν τις αραίωσα και πολύ τις αναρτήσεις, όπως βλέπεις. Η επικαιρότητα βέβαια το επιτάσσει. Κρίμα που δεν θα' σαι απόψε, θα κοιτάξω να σου κρατήσω ένα cd! Όσο για την απορία που είχατε στο blog σου, πιστεύω να βοήθησα λιγάκι!
ευχαριστώ!

Μουσικά Προάστια είπε...

Βεβαίως και βοήθησες, να' σαι καλά. Μακάρι να ξανακυκλοφορήσουν κάποτε αυτά τα έργα.

Παρεπιπτόντως, το κείμενό σου για τα Φασολάκια στην Οδό Ιάσωνος είναι γαμάτο, και αυτός που στο έστειλε πίσω πανύβλακας. Διαβάζοντάς το μου ήρθε να γράψω το προηγούμενο σχόλιο, γιατί εκεί πίσω, στους Δεκέμβρηδες του 2007 και τους Γενάρηδες του 2008 έχεις γράψει σπουδαία πράγματα.

Σωστός για Χατζιδάκι, σεβασμός...

BOSKO είπε...

μουσικά προάστια...
όντως, είχα πολύ έμπνευση στο blogging το διάστημα τέλη 2007- αρχές 2008 που αναφέρεις...και μένα μου αρέσει πολύ το "Στην οδό Ιάσωνος τρώνε"! Βλέπω, έχεις πολύ free χρόνο εκεί στο Βέλγιο!