Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ 2008 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η Λένα Πλάτωνος (Ημερολόγια),
ο Γιώργος Νταλάρας (Τραγούδια με ουσίες...),
οι Echo Tattoo (Mind your step),
οι gravitysays_i (The Roughest Sea),

οι Your Hand In Mine (Every night dreams),

η Ελένη Καραΐνδρου (10),
οι Νότης Μαυρουδής- Παναγιώτης Μάργαρης (Cafe de l' art VI: Passion),

οι Μαρία Φαραντούρη- Λυδία Κονιόρδου (Μύθοι Γυναικών),
ο Δημήτρης Μαραμής (Σκηνές από βουβή ταινία),
οι Σαβίνα Γιαννάτου- Βασίλης Γισδάκης (Τραγούδια του Αιγαίου),
η Μάρω Μαρκέλλου (Κορίτσι για σπίτι),

η Δώρα Πετρίδη (Παραδοσιακά νανουρίσματα),
οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου- Διονύσης Σαββόπουλος (Ο Σαμάνος),

ο Πέτρος Θεοτοκάτος (a- political correct),
η Κατερίνα Μακαβού (Μικρά μυστικά),
οι Moral (Αγάπη ανεκπλήρωτη),
ο Νίκος Γεωργάκης (Ανάσα καλοκαιριού)
και μερικοί άλλοι καλλιτέχνες θα...παρελάσουν από τη σημερινή εκπομπή μου στο Κανάλι 1 του Πειραιά (www.kanaliena.gr) 90,4 σε ένα δίωρο αφιέρωμα (18.00- 20.00) στις ελληνικές δισκογραφικές εκδόσεις της χρονιάς που μας άφησε προ δύο ημερών! Συντονιστείτε!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος; Εχω χάσει τα ίχνη του εδώ και πολύ καιρό και δεν μπορω να βρω πουθενα εστω ενα email!..

BOSKO είπε...

trashman...
με όλη μου τη δεδομένη εκτίμηση, αν δεν έψαχνες πραγματικά για το mail του Θεοτοκάτου, υποθέτω πως αρχίζεις να χάνεις το χιούμορ σου!
Αν πάλι όντως το έψαχνες, σε πληροφορώ πως ο Θεοτοκάτος έκανε ένα απρόσμενα καλό άλμπουμ, οργανικό, χωρίς εφηβικές ηλεκτρικές κιθάρες, αλλά όλο electronics!
Να το πάρεις οπωσδήποτε!

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως με τον Πέτρο γνωριστήκαμε πριν 10 χρόνια στο τραίνο από Θεσ/νίκη για Αθήνα!..Αυτός επέστρεφε από live στο cafe amerikain κι εγώ κατέβαινα να υπογράψω συμβόλαιο με τη Μαμούθ κόμικς!.. Από τότε κρατήσαμε επαφή μέχρι το 2001 περίπου και το δίσκο "Τα όνειρα του μικρού ψαριού". (Ο οποίος είχε κυκλοφορήσει πάλι στις γιορτές των Χριστουγέννων!)Ήταν να του κάνω και το εξώφυλλο για το cd!
Μετά εξαφανίστηκε και τον έχασα κι εγώ!.. Τώρα τον ψάχνω για να συνεργαστούμε ξανά αλλά δεν έβρισκα τίποτα στο ιντερνετ και το κινητό του είχε αλλάξει. Τώρα που ξαναέψαξα, είδα ότι ανέβασε επιτέλους σελίδα στο myspace!..
όσο για την σημερινή σου εκπομπή, την άκουσα όλη και χάρηκα που έπαιξες το κομμάτι "αστεία ιδέα"!..Καταπληκτικός μουσικός, αν και υπέφερε λίγο από τους αδύναμους στίχους και φυσικά την τηλεοπτική διαφημιστική υπερέκθεση!..

BOSKO είπε...

trashman...
κι εγώ χαίρομαι πολύ μ' αυτά που διαβάζω! Η αλήθεια είναι πως εσύ ειδικά έχεις ένα απολύτως δικό σου χιούμορ, που μόνο βιτριολικό δε μπορεί να το πει κανείς! Γι' αυτό και με ξένισε και σε παρεξήγησα, πιστεύοντας πως κάνεις πλάκα! Ζητάω συγνώμη, λοιπόν, δημοσίως! Το έχω το τηλ. του Θεοτοκάτου και μπορώ να στο δώσω, εφόσον γνωρίζεστε κι ήταν και να συνεργαστείτε. Έπαιξε πρόσφατα και στο Κύτταρο με την Ομάδα Υψηλού Κινδύνου, αλλά δυστυχώς δε μπόρεσα να τους δω λάιβ. Πάντως, το "a- political correct", όπως είπα και στην εκπομπή, ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα: οργανικό, ηλεκτρονικό και με πολύ εμπνευσμένα μουσικά θέματα! Σου λέω ακόμη μια φορά ό,τι πρέπει να το αναζητήσεις!

Ανώνυμος είπε...

Καλά άσε τις συγγνώμες τώρα και τις χαζομάρες και στείλε μου το τηλ. του Πέτρου στο giwrgostsoukis@yahoo.gr
Το cd εννοείται ότι θα το πάρω, (από σένα έμαθα ότι βγήκε!) παραμένω fan του Θεοτοκάτου όλα αυτά τα χρόνια!..

BOSKO είπε...

trashman...
ελήφθη, over!