Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΟΠΕΡΑΤΕΡ ΜΟΥ!


Φίλε Antoine,
Ο "οπερατέρ" σου γέρασε και πάλι σήμερα κι έφτασε τα 49! Κάποτε θα τα φτάσεις κι εσύ... Εγώ ελπίζω σε άλλα τόσα, αλλά και να "τραβάω". Όπως είπε κι ο Jack Green ο οπερατέρ του συναδέλφου σου Clint Eastwood: I'll retire when they pry the lightmeter(φωτόμετρο) from my cold dead hands... Αν είχες εκπομπή σήμερα, θα σου ζήταγα να μου αφιέρωνες το I had too much to dream last night των Electric prunes.
Με εκτίμηση,
Μήτσος
* με την επέτειο της ζωής που διαδέχεται αυτήν του θανάτου μοιάζουν οι δύο τελευταίες αναρτήσεις. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, αποκλειστικός συνεργάτης μου σε όλες τις κινηματογραφικές δουλειές μας την τελευταία δεκαετία, που είχε την τύχη με μια μικρού μήκους ταινία της γυναίκας του (Το Ταμένο της Μάρσας Μακρή) να φτάσει ως τις Κάνες! Χρόνια σου Πολλά, φίλε Μήτσο, και όπου να' ναι πιάνουμε πάλι δουλειά!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου Άντονυ!...να τον χαίρεσαι τον φιλαράκο σου,χρόνια του πολλά καλά και με υγεία!να τα χιλιάσει!.....και να στε καλά και οι δύο και να είστε έτσι φίλοι ως τα βαθειά σας γεράματα!...καλησπέρες,φιλάκια...

BOSKO είπε...

Αθανασία...
και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!
να' σαι καλά, Αθανασία μου, θα τις διαβάσει τις ευχές σου ο Θεοδωρόπουλος, να' σαι σίγουρη!

Kostas L.A. είπε...

χρονια πολλα κι ευτυχισμενα στο φιλο σου το Μητσο!!πολυχρωμος!!(οπως συνηθιζουμε να λεμε με την παρεα μου) ;)

καλη τυχη με την καινουρια δουλεια σας ευχομαι επισης φιλε Αντωνη,απο καρδιας !! :)

BOSKO είπε...

Kostas L.A. ...
Mitsos thanks Kostas from L.A.!