Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΘΕΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μια και η προγραμματισμένη ραδιοφωνική συνέντευξη με τη σκηνοθέτιδα Μαργαρίτα Μαντά, εν όψει της εξόδου της κινηματογραφικής Χρυσόσκονης της την επόμενη Πέμπτη στις αίθουσες, αναβλήθηκε για την άλλη Παρασκευή, είπα να καλέσω σήμερα στο στούντιο το συγκρότημα Θέρος, με νωπές ακόμη τις εντυπώσεις μου από την προχθεσινή παρουσίαση του cd τους. Η πρώτη τους δισκογραφική εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το 2005 με το άλμπουμ που είχε ως τίτλο το όνομα τους και στο οποίο την παραγωγή είχε επιμεληθεί ο Παύλος Παυλίδης, ενώ συμμετείχε κιόλας μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά και τη Μάρθα Φριντζήλα. Από τις 17.00 έως τις 18.00 το απόγευμα, λοιπόν, θα ακούσετε στο Κανάλι 1 του Πειραιά (www.kanaliena.gr) στους 90,4 επιλογές από το δεύτερο άλμπουμ των Θέρος που έφερε καπνό στον ορίζοντα, με την παρουσία στο στούντιο των ιδρυτικών μελών του, Αριστείδη Χατζησταύρου και Γιάννη Οικονόμου. Συντονιστείτε!

3 σχόλια:

Άρτεμις είπε...

Με κουφανες τωρα! Οι ΘΕΡΟΣ!!!Εισαι απιστευτος! Τους ακουω χρονια αλλα δεν ειχα νεα τους. μπραβο ρε μποσκο

BOSKO είπε...

Άρτεμις...
όταν λές, χρόνια; από τότε που έβγαλαν το πρώτο τους cd, να υποθέσω; που ήσουν και δεν μου έκανες ανταπόκριση από Πλάτωνος στη Θεσ/νίκη;

Άρτεμις είπε...

Τουλάχιστον 4 χρόνια-ναι αφού το cd βγηκε το 2005, τότε πρέπει να είναι. Το άκουγα σε ένα μαγαζί που συχνάζαμε τότε, μου άρεσε, ρώτησα τι είναι και μου είπαν. Μετά πήγα και αγόρασα το cd και το άκουγα πολύ. Και τώρα ακόμη.

Οσο για την Πλάτωνος-ήταν υπέροχα αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δυσκολέυτηκα να κάτσω να γράψω. Θα το κάνω σύντομα όμως.