Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

μπάτσοι-κουκουλοφόροι-δολοφόνοι



Οι αναρχικοί δεν επιτίθενται σε αθώους πολίτες-διαδηλωτές με τσεκούρια, μαχαίρια και πέτρες. Διαθέτουν τα δικά τους οργανωμένα γκρουπ με υψωμένες τις μαύρες σημαίες τους. Τα καθίκια που έστειλαν τριάντα ανθρώπους στο νοσοκομείο πριν από λίγη ώρα και άλλον ένα στα πρόθυρα του θανάτου είναι μπάτσοι ασφαλίτες, προβοκάτορες, που μοναδικό σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν και να σπάσουν τη συγκέντρωση, μην υπολογίζοντας ακόμη και την ανθρώπινη ζωή. Γι' αυτό χθες οι μπάτσοι έβγαλαν μέχρι και ανακοίνωση που έλεγε Και τώρα, κυρίες και κύριοι, μπορείτε να αποχωρήσετε με ασφάλεια! Παρέλειψε βέβαια να πει ότι σε λίγο θα σκάσουν οι λεβέντες τους με τις κουκούλες και θα δημιουργήσουν επεισόδια! Στο διάολο να πάνε τα τομάρια, τα φασιστοειδή μπατσόνια, οι αμαυρωτές του αναρχικού κινήματος, οι υπονομευτές της δημοκρατίας και του δικαιώματος στη λαϊκή διαμαρτυρία! Μη μασάτε! Βγείτε στο δρόμο! Είμαστε περισσότεροι! Η τρομοκρατία και ο φασισμός δε θα περάσουν!

18 σχόλια:

despinach. είπε...

ο πρώτος νεκρός που δέχτηκε πέτρα, είναι γεγονός...και δεν μπορεί να είναι απλά ένα ατύχημα!!!
το ΠΑΜΕ αποχώρησε, αφού έκανε το θαύμα του!

BOSKO είπε...

despinach. ...
κι αφού προηγουμένως δεν άφησε κανένα άλλο μπλοκ διαδηλωτών να συμμετάσχει στην περικύκλωση της Βουλής. Η δε Παπαρήγα βγήκε και σχεδόν τα έχωσε στον ΣΥΡΙΖΑ γι' ακόμη μία φορά. Λες και δεν ξέρουμε πια ποιοί ειν' οι κουκουλοφόροι και ποιοί δημιουργούν τα μπάχαλα κάθε φορά.
Α, και κάτι άλλο: γιατί η αστυνομία παρενέβη μία ώρα αφότου είχαν ξεκινήσει τα ξυλίκια μεταξύ "αναρχικών" και ΠΑΜΕ;

despinach. είπε...

Πες τα ρε Αντώνη, γιατί δε με πιστεύουνε που τα λέω...τα επιβεβαιώνει και ο αδερφός μου και άλλος συγγενής μου επίσης που ήταν εκεί (κ δεν το ήξερα)!! Γαμώ το φελέκι μου μέσα!

τ2φ είπε...

Πάντως παιδιά ο άνθρωπος που πέθανε δεν είχε καμία σχέση με τον άλλον που έφαγε την πέτρα.Μόλις άκουσα ειδήσεις,ο 53χρονος που πέθανε,πέθανε απο ανακοπή,ήταν στην περιφρούρηση στο ζάπειο,απλά η πληροφόρηση ήταν σάπια και τα δύο γεγονότα έγιναν ένα.Όπως και να έχει κρίμα.
Το δε ΚΚΕ αυτά τα κάνει δεκαετίες,δεν είναι κάτι καινούριο,όσο και να σέβομαι το τελευταίο ΚΚ της Ευρώπης,σε κάποια θέματα μαλακίζεται ασύστολα.

BOSKO είπε...

despinach. ...
αυτή την ώρα, πάντως, ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο και η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη εκεί.
και στη σύζυγο, εννοείται, του άτυχου ανθρώπου, ανεξαρτήτως του τρόπου που έχασε τη ζωή του...

BOSKO είπε...

τ2φ...
λούκα κατσέλη τούς άδειασε με τεκμηριωμένο λόγο!
εξίσου καλός στον λόγο του και ο Τσίπρας αυτή την ώρα!

τ2φ είπε...

Και ο Κακλαμάνης συνεχίζει τα απαράδεκτα λογίδρια κατά Τσίπρα,σαν δάσκαλος σε τάξη περι τάξης και ηθικής,ο μαλάκας!

BOSKO είπε...

τ2φ...
ο Κακλαμάνης μου είναι συμπαθής απ' τους Πασόκους και, αν μη τι άλλο, έχει αξιοπρέπεια και δεν έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα.
πάντως, ο χοντρός τον ρούμπωσε άγρια τον πιτσιρικά με το που κατέθεσε την επιστολή προς τη Λαγκάν!

τ2φ είπε...

Κακλαμάνης!Το βαθύ πασοκ,σαν αντεργκράουντ μουσικό κίνημα ακούγετε.

BOSKO είπε...

τ2φ...
κι όσο σκέφτομαι ότι έξω ακόμη "σκοτώνονται" κι εμείς έχουμε κολλήσει με τη Βουλή, ενώ κάποιοι άλλοι δίπλα μας δεν έχουν πάρει χαμπάρι...

τ2φ είπε...

Ζούμε την ιστορία πάντως καλώς ή κακώς θα έχουμε πολλά να πούμε...

Μυρτώ είπε...

Αφού είχα εξοργιστεί ΠΛΗΡΩΣ με όσα έβλεπα, άκουγα και διάβαζα τις τελευταίες ώρες
και αφού έψαχνα ΩΡΕΣ μπας και βρω μια σωστή ΑΝΤΙ-πληροφόρηση,είδα τον συμπεριληπτικότατο τίτλο του ποστ ''μπάτσοι-κουκουλοφόροι-δολοφόνοι''.
Ευχαριστώ για την κάθαρση,γιατί σε αυτόν τον κωλότοπο μόνο τα πράγματα με το όνομά τους δε λέγονται!!

BOSKO είπε...

Μυρτω...
γειά σου, Μυρτώ, και σ' ευχαριστώ.
ας ξαναπούμε, λοιπόν, για πολλοστή φορά ότι υπεύθυνοι για τις βιαιοπραγίες στο κέντρο της Αθήνας είναι οι "γιαλατζί αναρχικοί" ή οι "γιαλατζί αντιεξουσιαστές" - όπως συνηθίζουν να τους λένε στα κανάλια - δηλαδή μπάτσοι μασκαρεμένοι σε αναρχικούς.
εμείς τουλάχιστον δε μασάμε απ' την προπαγάνδα τους...
χαιρετώ:-))

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Bosko! Έλεος δηλαδή... Η πραγματικότητα ξεπερνά καθημερινά και την πιο διεστραμμένη φαντασία...

despinach. είπε...

βεβαίως παιδιά, διορθώνω επίσης, για το θέμα του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του...

όσο για το άλλο θέμα, που είναι σίγουρα δευτερεύον...επειδή τη λέμε στο ΚΚΕ, δε σημαίνει ότι το εχθρευόμαστε...καμία σχέση! απλά κάνουν κάτι αψυχολόγητα ώρες ώρες...

BOSKO είπε...

Bad Seed...
τι να πω κι εγώ πια...τά 'χουμε δει όλα:-))

BOSKO είπε...

despinach. ...
άσε, Δέσποινα, κι εγώ σέβομαι το ΚΚΕ και τα ιστορικά στελέχη του, αλλά δεν ξεχνάω και πολλές μαλακίες πού 'χει κάνει. Τέλος πάντων, δεν είναι ώρα για κριτική στο ΚΚΕ. Το θέμα είναι ότι ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο (σιγά μη δεν ψηφιζόταν) και η...βοϊδόπουτσα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση!

giouli είπε...

κατεβηκα με την κορη μου 5 ετων κ φυγαμε αρον αρον με τις μαλακιες τους κ τους αναρχογιαλαντζηδες...ε αυτο ηθελαν κ το πετυχαν τουλαχιστον για οσους ειχαν παιδια μαζι τους...κ ειχαν αρκετοι...αι σιχτιρ πια.θα καθαρισει ο τόπος απο αυτην την σαπίλα που είναι μέσα κ έξω απο την βουλή???ιδια σκατα είναι...πουλημένοι αμφότεροι...βαρεθηκα πια...κουραστηκα κ τα χειροτερα ερχονται ρε γαμωτο...