Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

φωτογραφικό-review-από-το-περασμένο-πουσουκού-του-vinyl-is-back-στην-Τεχνόπολη

Sorry, αλλά το να έρχεται ο Νταλάρας και να βλέπει την ταινία σου είναι απ' τη μια ωραίο, απ' την άλλη και λίγο...αστείο. Ευχαριστώ, λοιπόν, τον Γιώργο Νταλάρα που προσήλθε στο φετινό Vinyl is back και με τίμησε, παρακολουθώντας το ντοκιμαντέρ ''Οδύσσειες σωμάτων - Μπαλάντα για τον Νίκο Κούνδουρο''. Μας βλέπετε εδώ με την κόρη του, Γεωργιάννα Νταλάρα, και τον φίλο και συνάδελφο Δημήτρη Μανιάτη από ΤΑ ΝΕΑ
Κάτι ψάχνουμε εδώ, στις κούτες με το stuff του Γιάννη Αλεξίου, με τον Νίκο Γιούσεφ από τα Υπόγεια Ρεύματα. Τελικά ο Γιούσεφ χτύπησε το βινύλιο του ''Καρυωτάκη'' της Λένας Πλάτωνος σε σχετικά καλή τιμή που του τ' άφησε ο Γιάννης!
Εδώ πάλι με τον Μανιάτη φιλονικούμε για το ποιος θα πάρει το βινύλιο με το ''Σπάσιμο των πάγων'' της Πλάτωνος. Τι δισκάρα κι αυτή! 
Φίλοι αγαπημένοι στην προβολή του ''Ζωντανοί στο Κύτταρο - Σκηνές Ροκ'', η Λήδα και ο Στέφανος Δεκεριάν των Αγάπανθος.
Κι εδώ με τη Λήδα (Χαλκιαδάκη), άρτι αφιχθείσα στην Τεχνόπολη. 
Να δεις που θα γίνει σφαγή...σα να λέμε με τον Νίκο Γιούσεφ, καθώς ο Γιάννης Αλεξίου με την Έφη, τη σύζυγο του, κάτι καλό και σπάνιο μας δείχνουν πάλι! 
Με την ηθοποιό Καλλιρρόη Μυριαγκού μετά το τέλος του Vinyl is back, το περασμένο Σάββατο, τραβήξαμε στην...ενδοχώρα στο Γκάζι, τα ήπιαμε και τα είπαμε σα να γνωριζόμαστε χρόνια. Εξαιρετικό κορίτσι και καλλιτέχνιδα! Φίλη μου στο εξής! 
Εν αναμονή του επόμενου Vinyl is back, ευχαριστώ τον Γιάννη Αλεξίου για τις φωτογραφίες που μου έστειλε, τώρα που η διοργάνωση για τον Μάρτη του 2015 έλαβε τέλος και χαλάρωσε κι αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: