Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΝΤΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΗ: ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ!

Επειδή κανείς από το σινάφι της Ντίνας Τριάντη, ούτε καν το Σ.Ε.Η., δε γνωρίζει που βρίσκεται σήμερα η συγκεκριμένη ηθοποιός, παρακαλώ όποιον ξέρει το παραμικρό στοιχείο που θα με οδηγούσε σ' αυτήν, να αφήσει εδώ σχόλιο! Υπήρξε, βλέπετε, πρωταγωνίστρια στην ταινία Το ποτάμι (1959- 60) του Νίκου Κούνδουρου και ως εκ τούτου η συμμετοχή της στο ντοκιμαντέρ μου είναι απαραίτητη! Έχω την πληροφορία ό,τι τα τελευταία χρόνια η Τριάντη εργάζεται ως υπάλληλος σε σουβλατζίδικο της Νίκαιας. Θα είμαι υπόχρεος σε όποιον μπορέσει να δώσει κάποια περαιτέρω στοιχεία.
Ευχαριστώ!

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

BOSKO,
εγώ είμαι, η Τριάντη!!!

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
ναι, ακόμη δεν την έβαλα την "αγγελία", αν είσαι συ η Τριάντη, εγώ είμαι ο...Σαραντάρης!

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Αν θυμάμαι καλά, υπήρξε σύζυγος του Λάκη Κομνηνού. Κανονικά, θα πρέπει να γνωρίζει για την τύχη της.

(αλλά κάτι μού λέει πως...
αλλά μπορεί να κάνω λάθος...
μακάρι...)

BOSKO είπε...

Κατερίνα σ-Μ. ...
το γνωρίζω αυτό που λες, αλλά τη θυμάμαι σε τηλεοπτική της εμφάνιση προ 10ετίας περίπου, να μιλάει με πολύ πικρά λόγια για τον Κομνηνό. Δεν ξέρω, ίσως επιχειρήσω να την ψάξω μέσω αυτού. Ελπίζω μόνο να είναι εν ζωή η γυναίκα...Κάτι δε θα έβρισκα όμως στο google ή στη wikipedia, αν είχε φύγει απ' τη ζωή; Όπως και να' χει, σ' ευχαριστώ για την πληροφορία!

celsius33 είπε...

του ερυθρού σταυρούη οι αναζητήσεις :)

BOSKO είπε...

celsius33...
του Ερυθρού Σταυρού, λες; εγώ λέω της Αγγελικής Νικολούλη!

ippoliti_ippoliti είπε...

Δεν γνωρίζω κάτι, απλώς βρίσκω ότι ίσως, λέω ίσως δεν χρειζόταν το ότι εάν ζεί, δουλεύει σε σουβλατζίδικο στη Νίκαια. Πόσο μεγάλη είναι η Νίκαια για κάποιον που διακαώς ποθεί να βρεί κάποιον;
Θα μπορούσε να της προκαλέσει και "πόνο" το τελευταίο κομμάτι της ανάρτησης.
Με καλο προαίρετη διάθεση
Καλό βράδυ και καλή επιτυχία στην αναζήτηση

frank barrell είπε...

Bosko, δε ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει αυτό, αλλά νομίζω ότι ο κόρη της, η Γκέλλυ Τριάντη, είχε παίξει ανάμεσα σε κάποιες βιντεοκασέτες και σε μία μικρού μήκους του Πανουσόπουλου (προ 20ετίας βέβαια). Δε χάνεις τίποτα να του κάνεις μία ερώτηση αν γνωρίζει κάτι.

BOSKO είπε...

ippoliti_ippoliti...
πρώτον: όταν ψάχνεις διακαώς κάποιον και βάζεις διαδικτυακή ανακοίνωση, οφείλεις να δώσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να φωτιστεί η όποια έρευνα.
δεύτερον: με το παραπάνω ως δεδομένο, βρείτε μου εσείς μιαν άλλη λέξη αντί του σουβλατζίδικου που δε θα προξενούσε πόνο- όπως εικάζετε- στη συμπαθή ηθοποιό. Φαγάδικο, ας πούμε; Δε νομίζω...
τρίτον: προ 10ετίας ή και λιγότερο, θυμάμαι την ίδια την Τριάντη σε τηλεοπτική εκπομπή να μιλάει για το σουβλατζίδικο στο οποίο εργάζεται ή εργαζόταν τα τελευταία χρόνια. Συνεπώς, είμαι ο τελευταίος που δίνει δημόσια μια τέτοια πληροφορία.
τέταρτον: επειδή μάλλον δεν έχετε ιδέα πόσο χρονοβόρα και επίπονη είναι η κατασκευή μίας ταινίας συν του ό,τι εγώ κάνω άλλα δέκα πράγματα ταυτόχρονα (σας βεβαιώνω, όλα το ίδιο πετυχημένα), θέλετε να κάνετε εσείς μια βόλτα στη Νίκαια μπας και βγάλουμε άκρη; θα εκτιμηθεί δεόντως, να' στε σίγουρη, χωρίς να κάνω καθόλου χιούμορ αυτή τη στιγμή.
και πέμπτον: έβαλα αυτή τη διαδικτυακή αγγελία, αφού από το Σ.Ε.Η.- όπως λέω στην ανάρτηση- δε μπόρεσα να βρω κανένα στοιχείο για την Τριάντη. Εύχομαι να' ναι καλά, βρεθεί- δε βρεθεί κι ας εργάζεται πια σε σουβλατζίδικο. Προσωπικά, ούτε η πληροφορία αυτή, ούτε και το κειμενάκι της ανάρτησης μου, πιστεύω ό,τι δημιουργούν αίσθημα οίκτου. Τα πάντα για την έρευνα, εν ολίγοις.
Ευχαριστώ

BOSKO είπε...

frank barrell...
σ' ευχαριστώ, φίλε μου, αλλά μέσα σε μια 20ετία θα' χουν αλλάξει πολλά, όπως αντιλαμβάνεσαι. Δε χάνω πάντως τίποτα να ρωτήσω τον Πανουσόπουλο.
Σ' ευχαριστώ και σένα!

celsius33 είπε...

BOSKO, καλημέρα, άκυρη η κράτηση για τη Λένα την Πέμπτη. Έχει προκύψει μετακόμιση σε φίλο, ίσως έρθω μόνος στο μπαρ. Ή σε δυο εβδομάδες παρέα. Sorry for the inconvinience!

mahler76 είπε...

Νίκαια μένω. Ξέρεις πόσα σουβλατζίδικα έχει η Νίκαια? η βλακεία είναι πως δεν θα την αναγνώριζα και να την δώ...Θα ρωτήσω όμως κι αν μάθω κάτι θα σου πώ.

BOSKO είπε...

celsius33...
αν ερχόσουν πάντως απόψε στην πρεμιέρα θα σε έβαζα στο ίδιο τραπέζι με τον "Αισθηματική ηλικία" και την candyblue! Don't worry, όποτε μπορείς, μου λες!

BOSKO είπε...

mahler76...
έλα ρε, γείτονες ήμασταν; Έμενα στο Κερατσίνι μέχρι πρότινος, πριν ανέβω δηλαδή Αθήνα. Έτσι, όπως λέει η ippoliti_ippoliti, μπορεί η Νίκαια να μην είναι πολύ μεγάλη, βρίθει όμως κανονικά από συνοικιακά σουβλατζίδικα. Για ψάξε κι εσύ, μιας κι είσαι κοντά!
Σ' ευχαριστώ πολύ!

μαριάννα είπε...

Καλησπέρα. Θα ρωτήσω κι εγώ το φίλο μου το Νίκο το Δαφνή μήπως έχει κάποια ιδέα. Ο Νίκος ήταν αντιπρόεδρος στο σύλλογο των ηθοποιών και ίσως έχουν κάποια λίστα μάχιμων και μη, ηθοποιών.
Την συμπαθώ ιδιαίτερα την Τριάντη και την θεωρώ μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της χρυσής εποχής του κινηματογράφου. Την ελίτσα της την τσαχπίνικη, την βρίσκω ονειρεμένη!
Τώρα η ippoliti_ippoliti, απλά έδειξε ευαισθησία. Δε νομίζω ότι είχε πρόθεση κριτικής ή μαλώματος. Το λέω γιατί ένιωσα πως ενοχλήθηκες.
Ξέρεις Αντώνη, εμείς οι Έλληνες σε μερικά πράγματα είμαστε υπερευαίσθητοι. Ακόμα και στους ήχους. Αν και καθόλου δεν αλλάζει η ουσία του εστιατορίου από το σουβλατζίδικο. Αν όμως έγραφες ψησταριά, θα ηχούσε αλλιώς. Δεν ξέρω αν μπορείς να το καταλάβεις. Το έχουμε οι γυναίκες... είναι μέρος της «κομψότητάς» μας οι κομψές λέξεις. ;)

Καλησπέρες!

ΥΓ. Γιατί αμφισβητείς ότι ο ανώνυμος μπορεί να νιώθει Τριάντη; χαχαχαχαχαχαχα

BOSKO είπε...

μαριάννα...
άσ' το, Μαριάννα, μην ψάξεις, με βοήθησε ο rena fan κι έβγαλα κάποια άκρη. Σ' ευχαριστώ παρ' όλα αυτά! Δεν ενοχλήθηκα καθόλου από το σχόλιο της ippoliti_ippoliti κι ειλικρινά, εάν είχε πρόθεση να ψάξει, θα το εκτιμούσα- όπως λέω- ιδιαιτέρως. Πράγματι, ίσως ως γυναίκες να έχετε περισσή ευαισθησία! Σεβαστό και δεκτό! Ώστε έτσι λες ο Ανώνυμος, ε; Τι Τριάντη, τι Σαράντα, τι Πενήντα, ε; χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Είμαι συγγενής με τη Ντίνα Τριάντη και σας ενημερώνω ότι είναι πάρα πολύ καλά και χαίρεται την οικογενειακή ζωή ως μητέρα και γιαγιά. Την ερχόμενη Κυριακή βαφτίζει τον εγγονό της.
Αποφεύγει την δημοσιότητα,πλην όμως αν πράγματι ενδιαφέρεσται να την συναντήσετε παρακαλώ πολύ ναεπικοινωνήσουμε. Ευχαριστώ

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
χαίρομαι πολύ γι' αυτό που μου είπατε! Η ταινία δυστυχώς ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της και δε θα μπορέσω να κινηματογραφίσω την κυρία Τριάντη. Θα ήθελα όμως να την καλέσω σε κάποια προβολή (μελλοντικά), μιας και υπάρχουν πολλές αναφορές σ' αυτήν μέσα στο ντοκιμαντέρ. Αν θέλετε, αφήστε εδώ κάποιο στοιχείο περαιτέρω επικοινωνίας!
σας ευχαριστώ & διαβιβάστε της τους θερμούς χαιρετισμούς μου! Να της ζήσει ο εγγονός!

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
δεν σας δημοσιεύω για ευνόητους λόγους. Αποθήκευσα όμως ήδη το τηλ. σας στο κινητό μου και θα σας καλέσω κάποια στιγμή! Θα σας περιμένω στην προβολή!
Να είστε καλά και να χαρείτε όσο γίνεται περισσότερο τα βαφτίσια του μικρού!

SearchMan είπε...

Πιαδια αν δεν κανω λαθος,ειδα την Τριαντη πριν απο λιγες μερες σε μια διαφημηση κατα του καπνισματος.Την δειχνει 2-3 φορες πολυ γρηγορα(1-2δευτερολεπτα)και επισης δειχνει και καποιους αλλους να μιλανε

SearchMan είπε...

Πιαδια αν δεν κανω λαθος,ειδα την Τριαντη πριν απο λιγες μερες σε μια διαφημηση κατα του καπνισματος.Την δειχνει 2-3 φορες πολυ γρηγορα(1-2δευτερολεπτα)και επισης δειχνει και καποιους αλλους να μιλανε

Ανώνυμος είπε...

H ΝΤΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΗ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ Κ ΖΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ

Unknown είπε...

Καλησπέρα. Υην είδα πριν κάτι μήνες σε λεωφορείο στην Κυψέλη. Με το που την είδσ σκέφτηκα "ελληνικός κινηματογράφος". Είναι μια Κυρία!

Dimitris Sarris είπε...

Οντως η Ντινα Τριαντη ζη καπου στην Κυψελη κ κατα πασαν πιθανοτητα στην οδο Συρου...