Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΕΝΑ ΟΛΟΓΛΥΚΟ ΦΙΛΙ ΣΤΗ MY RED ROSY!

Την ίδια ώρα που ο Ιανός έγινε...καλοκαιρινός από διαμαρτυρόμενους για την επίθεση στο Κέντρο Μεταναστών τις προάλλες (και απορούσα: πώς την είχε γλιτώσει ο Ιανός με τις προκλητικές τεράστιες βιτρίνες του;), εγώ βρισκόμουν στο σπίτι της Λένας Πλάτωνος για πολλά και διάφορα ευχάριστα! Στο επόμενο ΠΟΠ+ΡΟΚ θα υπάρχει ένα premium cd- αφιέρωμα στη μεγαλύτερη Ελληνίδα συνθέτρια που επιμελήθηκα και που θα περιέχει τις πιο συναρπαστικές στιγμές της, από το Σαμποτάζ του 1981 μέχρι τις Αναπνοές του ΄97!
Από σήμερα το βράδυ, στο myspace της Λένας http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=140514683
θα μπορούμε όλοι να ακούσουμε ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ολοκαίνουργιο τραγούδι της στα αγγλικά που έγραψε για τη φωνή της Ελένης Τζαβάρα, τραγουδίστριας του συγκροτήματος Film! Ε, να μη μπει και το κομμάτι αυτό στη συλλογή του ΠΟΠ+ΡΟΚ ώστε να μπει ταυτόχρονα και σε μερικές χιλιάδες σπίτια; Αν η Λένα έπιασε κάποτε πρώτη το σφυγμό της ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα μας, με το εν λόγω τραγούδι χαρίζει ένα εξαίσιο δείγμα indi- pop γραφής! Τίτλος του, Red Rosy, η ιστορία του οποίου προέκυψε από πρόσφατες ποιητικότατες σημειώσεις της Λένας στο ημερολόγιο της! Δεν ήταν αυτή όμως η μόνη αιτία που επισκέφτηκα πριν λίγη ώρα τη δημιουργό! Υπάρχει και κάτι ακόμα, που πιστεύω θα είναι κοινοποιήσιμο τις αμέσως επόμενες μέρες!
Ως τότε, we love Lena, I love Red Rosy!

13 σχόλια:

Rena Fan είπε...

Εξαιρετικό νέο!

BOSKO είπε...

Rena Fan...
έτσι λέω κι εγώ! Κι επειδή ακόμη γυρίζει στ' αυτιά μου το "Red Rosy", ξαναλέω ότι πρόκειται για τραγουδάρα!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Καλησπέρα Αντώνη! Τι θα γίνει με την περίπτωσή σου; Όλο τα καλύτερα νέα μας έχεις, όλο με τους πιο αγαπημένους μας καλλιτέχνες νταλαβερίζεσαι! :) Μας κακομαθαίνεις!

BOSKO είπε...

Μιχάλης Τσαντίλας...
αυτά είναι, ρε Μιχάλη, που μας κρατάνε, μη φουντάρουμε από κάνα παράθυρο με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον κόσμο τούτο. Το σημερινό φιλί ήταν προσκύνημα στη Βασίλισσα της Μουσικής, χωρίς καμία υπερβολή!

Ρωμανός Σκλαβενίτης-Πιστοφίδης είπε...

Ψάχνω, ψάχνω... Αδυνατώ να βρω το κομμάτι. Θα μπορούσες να δώσεις ένα link;

BOSKO είπε...

Σ.Π.Ρ. ...
σωστή παρατήρηση! Εντός ολίγου, ανανεώνω το post με την προσθήκη της myspace δ/νσης της Λένας! Εκεί θα το βρεις το τραγούδι από απόψε ή από αύριο, ελπίζω!

celsius33 είπε...

τέλεια τέλεια τέλεια τέλεια τέλεια (το τραγούδι δεν το άκουσα, αλλά περιμένω το λινκ). Αυτό είναι νέο, γουστάρουμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γουστάρουμεεεεεε!

το αερικό είπε...

sorry! οχι οτι απαξιω να μιλησω για τον Θ.Αγγελοπουλο, πως θα μπορουσα αλλωστε, αλλα ακουσα καλα; μια γνωριμη κι αξιολογη φωνη του ΜΕΛΩΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ;

Ανώνυμος είπε...

Bosko, και επίσημα πλέον, σε μισώ. :)
(Παρεμπιπτόντως, αν περπάταγες και λίγα τετράγωνα πιο πάνω θα έφτανες και στο δικό μου σπίτι, θα έφευγες με το νέο μου κόμικ --- πού θα σε βρω να στο δώσω;)

BOSKO είπε...

celsius33...
Νεφερτίτη...
σε λίγες μέρες με το νέο που θα σας έχω θα γουστάρετε περισσότερο! Εδώ θα' μαστε, θα το δείτε!

BOSKO είπε...

το αερικό...
αν εννοείς εμένα- που δεν το νομίζω- δεν είχα ποτέ σχέση με τον Μελωδία. Επίσης, δε γνωρίζω ποιοι συνάδελφοι παραγωγοί στο Κανάλι 1 εργάζονταν και στον Μελωδία ώστε να σε κατατοπίσω...

BOSKO είπε...

trashman...
χαχαχαχα, κάθε μου post εδώ μέσα αναφορικά με την Πλάτωνος λειτουργεί σε σχέση με σένα σαν το δόλωμα με το ψαράκι! Μην ανησυχείς για το βιβλίο, κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα θα βλεπόμαστε δυο φορές εβδομαδιαίως!