Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

μετακόμιση Ι

Είκοσι κούτες γεμάτες βιβλία και cd ξεγύμνωσαν μόνο δύο βιβλιοθήκες. Μένουν ακόμη άλλες δύο και η κόκκινη ντουλάπα με τα βινύλια. Ποιος είπε ότι η μετακόμιση είναι εύκολη υπόθεση; Κανείς, μάλλον...Εν τω μεταξύ, η Μαρίζα δίνει συναυλία με τραγούδια Θεοδωράκη στο Άργος, συνοδεία χορωδιακού συνόλου, αλλά τη Δευτέρα το βράδυ θα παραστεί στην πρώτη εξόρμηση του ντοκιμαντέρ Ζωντανοί στο Κύτταρο-Σκηνές Ροκ σε θερινό κινηματογράφο. Για τον ίδιο λόγο, αύριο πρωί- πρωί, στις 08.30 θα δώσω τηλεφωνική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιάτη στον ΒΗΜΑ 99,5 FM (www.vimafm995.gr). Συν τοις άλλοις περιμένω και εκλεκτό μουσαφίρη από απόψε μέσα σ' ένα μπάχαλο από χαρτόκουτα και χειμωνιάτικα ρούχα σε σκουπιδοσακούλες. Άντε να φύγω κι εγώ, να πάω στο Παγκράτι, παραφράζοντας τους στίχους της πλατωνικής Μετακόμισης.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωραία η μετακόμιση γιατί το μόνο σταθερό στην ζωή μας είναι η αλλαγή..... Ελπίζω να τακτοποιηθείς γρήγορα και να συνηθίσεις το Παγκράτι. Αχ Μποσκο διάβασα από το Μπλοκ της Αρλέτας από την υπέροχη ηλεκτρονική μου φίλη την Κλέλια ότι βρέθηκαν αγγλόφωνα τραγούδια της Αρλέτας στην πρώτη της εταιρία ΛΥΡΑ. ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. Για μια άλλη φόρα η Αρλέτα αποδεικνύουμε πόσο μπροστά είναι και σίγουρα θα έχει να αποδείξει παραπάνω πράγματα από τα καινούργια φρούτα της αγγλόφωνης ελληνικής σκηνής [ όχι πως δεν υπάρχουν και καλοί, άλλα άλλο πράγμα η Αρλέτα ].

Υ.Γ συγνώμη Μποσκο που στέλνω ένα σχόλιο άσχετο με ποστ σου
Υ.Γ 2 ελπίζω να πέρασες ωραία στην ραδιοφωνική συνέντευξη σου


Πέτρος

The goddamn Trashman είπε...

Μόρφατ, κρουασάν, φύλλο Kanakis, Λουμίδης πλούσιο άρωμα, La vache qui rit η αγελάδα που γελά και όλα τα λεφτά η κούτα με το μίνι-στερεοφωνικό.
Τελικό σκόρ: Φαΐ-Μουσική 19-1.
Άντε, καλή μετακόμιση.
Ωραίο το Παγκράτι, αν βρεις να παρκάρεις.

BOSKO είπε...

Πέτρος...
δεν ξέρω κάτι σχετικό, αλλά πολύ πιθανό η Αρλέτα στο ξεκίνημα της να ηχογράφησε αγγλόφωνα τραγούδια, από παραδοσιακά και μεσαιωνικά μέχρι Beatles. Δεν είναι περίεργο αυτό, θυμίζω ότι και η Λήδα (Χαλκιαδάκη) στον πρώτο προσωπικό δίσκο της εν έτει 1968 τραγούδησε τέτοιο ρεπερτόριο. Τέλος πάντων, όποτε ξαναδώ την Αρλέτα θα τη ρωτήσω, επομένως χρήσιμη η πληροφορία σου.

BOSKO είπε...

The goddamn Trashman...
ωραίο να τις διαβάζεις, ξέρεις τί 'ναι να τις κουβαλάς όμως;
δεν οδηγώ, οπότε δε με νοιάζει η κατάσταση με το πάρκινγκ :-)))

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλό μου...ε,ούυφ!κ μόνο που τα βλέπω,λαχανιάζω ρε σύ Μποσκάκι μου...μα καλά απορώ π ως αντέχεις να μαζέυεις πράματα με 40 βαθμούς έξω...κ...20!!!!κούτες...ε, δεν είναι κ λίγες όσο να το κάνεις...έυχομαι εντούτις να πάνε όλα καλά,με τη μετακόμισή σου κ να προσαρμοστείς στο νέο,σου σπίτι όσο πιό γρήγορα,γίνεται...φιλάκια...

BOSKO είπε...

Αθανασία...
σ' ευχαριστώ! και πού 'σαι ακόμα, αν σου πω τι έχω συνολικά να κουβαλήσω...