Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

μετακόμιση ΙΙ

γάμα τα...

12 σχόλια:

Ιω είπε...

Καλό κουράγιο και δύναμη! Μετακόμιση είναι θα περάσει... Κι εγώ έχω κάνει ουκ ολίγες. Δυστυχώς η κάθε μία είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

Ανώνυμος είπε...

τι εργατικα και σεξυ αγορια που ειστε!!!

μανταλενα

despinach. είπε...

Βosko, τα σιντί της Λ.Πλάτωνος και τα μάτια σου...μην ξεχάσεις κανένα στο διαμέρισμα...χα! έτσι να μάθεις να μη με πειράζεις κι εσύ στο φαναγγελάκειο μπλογκ μου! Υπομονη παιδιά, τελειώνει το ατελείωτο!!

Αθανασία είπε...

Φίουυυυ!ούυυφ!στο χω ξαναπεί καλό μου κ μόνο,που βλέπω τις φωτό της μετακόμισής σου κουράζομαιιιιι!κουράγιο καλό μου..ε,μιά μετακόμιση είναι που θα πάει,θα τελιώσει κάποτε...η γμμένη!!!εγώ ευτυχώς ή δυστυχώς??δε ξέρω δεν έχω κ πολλά να θυμάμαι,από τις τρίς μετακομίσεις??που έχουμε κάνει οικογενειακώς εννοώ...καθότι ήμουν αρκετά μικρή..όταν έγιναν κ έγιναν σε σπίτια,της ίδιας γειτονιάς απλά αλλάζαμε,πολυκατοικίες κ διαμερίσματα..(από μιά γκαρσονιέρα σε ένα διαμέρισμα,σε ένα άλλο? κάτι τέτοιο κ τέλος στη μονοκατοικία που ζουμε εδώ κ 19? χρόνια τώρα)...ποτέ δε πήγαμε σε άλλη περιοχή...εσύ έχεις κ αυτό ότι αναγκάζεσαι να αλλάζεις κ περιοχές που φέρνει,μιά δυσκολία στη προσαρμογή ίσως στο νέο,περιββάλον αυτό....κουράγιο καλό μου...θα περάσει κ αυτό..φιλάκια...

Μάνος είπε...

Αντώνη,
τα κατάφερες ...yay!

(Γράφω εδώ με επιφύλαξη μήπως δεν έχεις internet, θα πάρω και από αύριο ένα τηλέφωνο)

Αν αύριο έχεις ορέξεις για καφέ, να πιούμε! Το πρωί θα είμαι σε μια ορκωμοσία.. και δατς ολ. Ξαναμιλάμε

BOSKO είπε...

Ιω...
λέγε μου τέτοια να χαίρομαι!
την Κυριακή έρχεται το φορτηγό και μέχρι τότε πηγαινοέρχομαι Βικτώρια-Παγκράτι για τα ψιλολόγια.

BOSKO είπε...

μανταλενα...
ακόμα δεν σου κάηκε το φτωχικό σου, εσένα, από τ' αναμμένο σπίρτο; "Τον πατέρα, όχι τον πατέρα!!!"

BOSKO είπε...

Despina...
μια χαρά μεταφέρονται τα cd της Πλάτωνος, καμιά δεκαπενταριά είναι όλα κι όλα. Με του Χατζιδάκι να δω τι θα κάνω πού 'ναι πάνω από εκατόν πενήντα κι έχουν ήδη γεμίσει τρεις κούτες...

BOSKO είπε...

Αθανασία...
α, δεν έχω προβλήματα προσαρμοστικότητας σε ότι αφορά τις περιοχές. Στην Καλλιθέα δεν θα έμενα μόνο πού να μου χάριζες μεζονέτα. Με ρίχνει πολύ ψυχολογικά αυτή η περιοχή και δε μπορώ να το εξηγήσω. Το Παγκράτι μια χαρά είναι, άσε που θά 'μαι ένα τσιγάρο δρόμο απ' το σπίτι του Κούνδουρου (ώστε να σκοτωνόμαστε όποτε μας κάνει κέφι) :-)))

BOSKO είπε...

Μάνος...
απ' ότι βλέπεις, έχω internet και γράφω αυτή τη στιγμή ξάπλα στο πάτωμα, στο στρώμα, αφού το κρεβάτι μου έγινε ήδη βίδες. Πάρε όποτε θες αύριο απ' τ' απόγευμα, αφού κι εγώ όλο το πρωί θα πακετάρω πάλι.
see u

Άρτεμις είπε...

Α τέλειος συγχρονισμός. Μόλις ξεμπερδεύεις εσύ, θα μπερδευτώ εγώ με κούτες και τα συναφή. Σήμρα έκλεισα ένα πανέμορφο σπιτάκι στην Άνω Πόλη, που είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να κοιμηθώ αυτή τη στιγμή. Είναι τόσο ερωτεύσιμο. Μετακομίζω λοιπόν σε 2 βδομάδες! χα. Αύριο θα πακετάρω κάποια ρούχα και βιβλία. Γιούχουυυυ. Εμένα μ'αρέσουν οι μετακομίσεις και η αλλαγή περιβάλλοντος. (Βέβαια δεν έχω τόσα βιβλία και cd οπότε μιλάω από πιο εύκολη θέση.
Εύχομαι τα σπίτια μας να είναι γεμάτα κόσμο και χαρές Αντώνη. Φιλιάααα

BOSKO είπε...

Άρτεμις...
τυχερή είσαι! Η Άνω Πόλη είναι πραγματικά μια από τις πιο ερωτεύσιμες περιοχές της Θεσ/νίκης. Και θά 'χεις και γείτονα, αν δεν κάνω λάθος, και τον Χριστιανόπουλο.
την καλύτερη ευχή μού 'δωσες, στην επιστρέφω σα να σ' την έλεγα εγώ πρώτος!