Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

μετακόμιση IV

Αυτό είναι νά 'χεις καλούς φίλους! Σαν τον μαστρο-Βασίλη Γισδάκη, ο οποίος εκτός από το χάρισμα της μεγάλης φωνής που διαθέτει, μπορεί να διαλύσει και να συναρμολογήσει μέσα σε 5΄ ντουλάπες, κρεβάτια και τραπέζια! Κι εγώ, κάθομαι και κοιτάζω με θαυμασμό, μη μπορώντας να βγάλω ούτε μια πρόκα απ' τον τοίχο και με αγωνία, φοβούμενος μη στραπατσαριστούν τα πολύτιμα βινύλια μου. Άσε που χθες πήγα να κρεμάσω έναν ζωγραφικό πίνακα στο καινούργιο σπίτι κι έκανα κάνα τέταρτο της ώρας, ώσπου η Λ. αγανάκτησε και είπε: Κατάλαβα, εγώ θα τα καρφώσω τα κάδρα σου...Αύριο έρχεται το φορτηγό για την τελική μεταφορά των πραγμάτων κι η πλατεία Βικτωρίας είναι ήδη άδεια, λες και ο καύσωνας τους έδιωξε όλους-μαζί και μένα. Δύσκολο το αυριανό 24ωρο, αλλά το βλέπω σαν το τελευταίο...αγγούρι από το περιβόλι της μετακόμισης μου.

8 σχόλια:

Βάνος είπε...

Ζέστη...

BOSKO είπε...

Βάνος...
άσ' τα να πάνε...

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλό μου..χαχαχα!προκομένος ο Βασίλης μας έ?ε,αυτοί είναι άντρες!όχι σαν τους σημερινούς τους 'ξυλοχέρηδες'(ε,εχμ εξαιρείται ο ιδιωκτήτης του μπλόγκ κ οι αναγνώστες του οκ??ε,μη παρεξηγηθούμε κιόλας!!)...πιάνουν τα χεράκια του Βασίλη μας ε??καλό αυτό που εκτός από τα..μικρόφωνα πιάνουν κ τα κατσαβίδια,κ τα δουλέυουν κ μιά χαρά κιόλας!!πάντως να του πείς του Βασίλη μας ότι με αυτή τη φωτό,που τον δείχνει κάπως...'σκασμένο'να μαστορέυει ε,΄διέλυσε'την εντύπωση που είχα,μέχρι πρόσφατα για τους καλλιτέχνες ότι είναι άνθρωποι που δ εν ασχολούνται,καθόλου με χειρονακτικά,κατσαβίδια,δουλειές τέτοιου είδους κ ότι έχουν σαράντα μαστόρους κ σαράντα υπηρέτες,από πίσω να τους τα κάνουν αυτοί!!!'μάλλον φταίνε ίσως τα μίντια σε αυτή μου,τη λάθος διαπίστωση επειδή 'λανσάρουν'πολύ το 'οικογενειακό'πρότυπο της κυρίας Μενεγάκη,κ της κυρίας Στεφανίδου...ίσως...ε,ζέστη όπως λέει κ ο κύριος Βάνος παράπάνω...όντως ζέστη κ που να δείτε που σε λίγα,χρόνια με βάση τα λεγόμενα επιστημόνων,θα ανέβει η θερμοκρασία κατά δύο βαθμούς??ε, εκεί να δείτε...καλησπέρες καλό μου κ κύριε Βάνο...

BOSKO είπε...

Αθανασία...
είδες, προκομένοι πού 'ναι οι καλλιτέχνες εκτός της μενεγακικής ζώνης; είναι να τό 'χεις, όμως, να πιάνει το χέρι σου-που λένε. Διότι, εγώ-όπως είπα-είμαι ολότελα άχρηστος για μαστοριλίκια και χειρωνακτικές εργασίες. Βαριέμαι στα δέκα δευτερόλεπτα, όσο χαίρομαι να τα βρίσκω όλα έτοιμα στη θέση τους!
μην ακούς σενάρια των επιστημόνων, Αθανασία μου, θα τη βγάλουμε και φέτος και τα χρόνια που θά 'ρθουν. Έπηξες κι εσύ μαζί με μένα και τον κ. Βάνο.

trashman είπε...

"το τελευταίο αγγούρι από το περιβόλι της μετακόμισης μου."

Μην ξανακουμπήσεις ποτέ πληκτρολόγιο. Ποτέ ποτέ ποτέ.

BOSKO είπε...

trashman...
αχαχαχαχαχαχα, Φώσκολε ζεις, εσύ μας οδηγείς!

Ανώνυμος είπε...

bosko με δύο μετακομίσεις στο ενεργητικό μου και μία τρίτη προ των πυλών, με μένα να ψάχνω μονάχη για το νέο σπίτι καλοκαιριάτικα και με τις τιμές στα ύψη -κι ας λένε για κρίση και μείωση τιμών- καταλαβαίνω απόλυτα το ζόρι που περνάς.

Κι επειδή θαυμάζω πολύ τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους, πολλά συγχαρητήρια από μένα στον Βασίλη Γισδάκη!!

BOSKO είπε...

Angelica...
και μένα η τρίτη μετακόμιση είναι, αν υπολογίσουμε πως αρχικώς είχα μεταφερθεί σε διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία με το πατρικό μου.
δεν έλεγε, όμως.
μετά βικτώρια και τώρα παγκράτι.
καλό κουράγιο και σε σένα!
θα σε διαβάσει ο Γισδάκης, μείνε ήσυχη, δε χρειάζεται να του πω τίποτα.