Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

τρεις-προτάσεις-για-τις-επόμενες-μέρες-στην-πόλη-της-αθήνας

Την Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 9 το βράδυ, το ντοκιμαντέρ Κατερίνα Γώγου - Για την αποκατάσταση του μαύρου θα προβληθεί στον κινηματογράφο Ίλιον (Τροίας 34 & Πατησίων). Την προβολή - εκδήλωση διοργανώνει το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων υπό τον τίτλο Γνωρίζοντας την Πατησίων. Ίσως αυτός να είναι ο πλέον κατάλληλος ή μάλλον σημαδιακός χώρος προβολής της ταινίας, εφόσον το σπίτι που η ποιήτρια πέρασε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της βρίσκεται στην οδό Τροίας 35Α! Αυτή τη στιγμή, πέραν της προβολής, στήνω και ένα μικρό πάνελ, όπως και ένα μικρό μουσικό μέρος με τη συμμετοχή της Μαρίζας Κωχ και του Λόλεκ. Σας περιμένω όλους! Η είσοδος θά'ναι ελεύθερη!
Την προηγούμενη μέρα, Πέμπτη 16 Μαΐου, ο Περικλής Χειλάς, ένας ιδιαίτερος και ακριβοθώρητος μουσικοσυνθέτης, θα δώσει την πρώτη από τις συνολικά δύο παραστάσεις του στη μουσική σκηνή Χαμάμ (Δημοφώντος 97, Άνω Πετράλωνα) - η άλλη παράσταση θα δοθεί τη μεθεπόμενη Πέμπτη 23 του μήνα.Με τη συμβολή του Τάκη Φαραζή στο πιάνο και τα synthesizers και της Ελένης Ευθυμίου στο τραγούδι και στην όλη σκηνοθεσία, ο Χειλάς θα παρουσιάσει κομμάτια από τους δίσκους του, Αταίριαστος και Ερωτιδέας.
Όσο για τη συναυλία της Σαβίνας Γιαννάτου και της Ευγενίας Καρλαύτη, αυτή θα πραγματοποιηθεί στον Ιανό της Σταδίου μεθαύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, και θα περιλαμβάνει ξένα και ελληνικά τραγούδια με jazzy και φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς από την Καρλαύτη στο πιάνο και τη Γιαννάτου στους βοκαλισμούς και στο τραγούδι αντιστοίχως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: