Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ, ΜΑΡΙΖΑ!

Όχι μόνο προχθές στον Ιανό συνόδευσε με τη φωνή της τη Λένα Πλάτωνος στο απρόβλεπτο ντουέτο της με τον Γιάννη Παλαμίδα, αλλά δε βάσταξε και την έμπηξε την τσιρίδα της- όπως είπε η ίδια- συνοδεία του Γιάννη στο πιάνο! Δε μασάει με τίποτα η Κωχ! μου έλεγε ο Παλαμίδας εντυπωσιασμένος από το επίσης απρόβλεπτο μουσικό ντουέτο του με την εν λόγω ερμηνεύτρια! Σήμερα η Μαρίζα Κωχ- Fata Morgana έχει γενέθλια και είναι ευκαιρία από δω να της ευχηθώ να τα εκατοστήσει και να χαρίζει πάντα τόσο γενναιόδωρα την τέχνη της και το ταλέντο της! Επίσης, να σκίσει ο καινούργιος δίσκος της σε ποίηση Γιώργου Σαραντάρη που κυκλοφορεί τις επόμενες εβδομάδες!

7 σχόλια:

Rodia είπε...

Κούκλα η Μαρίζα!:) ΚΑΙ φωνάρα λέμε...
Αν δεν πήρες είδηση, ενημερώνω για το αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι, στις 16 Μάρτη. Για λεπτομέρειες, ρίξε μια ματιά (και ένα αυτί) εδώ: http://www.radiobubble.gr/

BOSKO είπε...

Rodia...
χμμμ, ενδιαφέρον! Θα το ψάξω και θα σου πω, αν και δε νομίζω ότι υπάρχει χρόνος να επεκταθώ και στα του διαδικτύου. Αν είναι κάτι που ο καθένας θα κάνει από το blog του, ΟΚ είμαστε! Εδώ μέσα έχει ένα σωρό ιστορίες για τον Χατζιδάκι με free πρόσβαση του καθενός. Κατά τ' άλλα, είναι μια καθ' όλα αξιόλογη πρωτοβουλία και με πολύ ωραίο τίτλο ως project. Νομίζω ό,τι ο Χατζιδάκις είναι δικαίως η πιο αγαπητή καλλιτεχνική προσωπικότητα σε ολόκληρη τη μπλογκόσφαιρα!

Θράσος είπε...

Να τα εκατοστήσει η Μαρίζα. Μοναδική φωνή και αγαπημένη μου.
Της εύχομαι και εγώ χρόνια πολλά και καλή επιτυχία στο δίσκο της, αν και πολύ φοβάμαι ότι πάλι μόνο εγώ και εσύ θα τον αγοράσουμε.

BOSKO είπε...

Θράσος...
κάτσε ν' ακούσεις πρώτα! Η Μαρίζα επιστρέφει στην τζαζοροκάδικη αυτοσχεδιαστική μουσική της! Όλα τα λεφτά το ομότιτλο του δίσκου "Πάνω στη θάλασσα εγώ τραγουδώ"!

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου καλό μου...αααα τι απίστευτη φωτό! τέλια!,μου θυμίζει άλλες εποχές τρυφερές,όμορφες,γλυκές και ανέμελες...πολύυυ ωραία!...να ευχηθώ στη Μαρίζα μας να τα χιλιάσει,να είναι πάντα καλά και γερή και ευτιχισμένη και να μας χαρίζει πάντα το ταλέντο της και την όμορφη φωνή της έτσι απλόχερα όπως κάνει τόσα χρόνια τώρα...πολύ ωραίο το ποστάκι σου...μπράβο Μποσκάκι....φιλάκια...

Θράσος είπε...

Σόρρυ αλλά εμένα δεν χρειάζεται να με πείσεις, Κώχ-Σαραντάρης δεν έχω καλύτερο. Τους αλλους πείσε!!!

Cle Petridou είπε...

Αγαπητέ Bosko η δουλειά που κάνεις κι εδώ σ αυτό το Blog καθώς και στο Δίφωνο, είναι εξαιρετική και σε χαίρομαι που επιμένεις με ενθουσιασμό να προβάλλεις την ουσία του Ελληνικού τραγουδιού.

Η συνέντευξη με την Αρλέτα στο δίφωνο μοναδική. Σ ευχαριστώ κι εγώ για τη δουλειά σου. Την έβαλα link στο Blog «Για την Αρλέτα»

cle