Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

η-marianne-faithfull-με-τον-λόλεκ

...χθες βράδυ, μετά το τέλος της συναυλίας τους!
Ανταπόκριση και βιντεάκια από τη μαγική βραδυά, καθώς και από το ταξίδι στη Ρόδο, θα αναρτήσω τις επόμενες μέρες! Αν και το Rodos Palace αντιπροσωπεύει τη χλίδα στο ζενίθ της, οι συνθήκες σύνδεσης με το διαδίκτυο είναι επιεικώς απαράδεκτες...
* η photo του post είναι της Κατερίνας Τζωρτζή

6 σχόλια:

Rena Fan είπε...

Σε φαντάζομαι εκεί στον στενό διάδρομο δίπλα στο μπαρ του ισογείου να ψάχνεις δίκτυο!!!! Χαχαχαχα....

Έμεινα εκεί τον Μάρτιο όταν πήγαμε πενταήμερη εκδρομή με το σχολείο...

Ελπίζω να πήγανε όλα καλά! Καλή συνέχεια φίλε!

ΥΓ. εδώ ακόμα ακαδημαϊκός πανικός!

BOSKO είπε...

Rena Fan...
τώρα που το λες, λες νά 'χω ξανάρθει κι εγώ πρώτη φορά στο ίδιο ξενοδοχείο το 1991 με την πενταήμερη; Ρόδο είχαμε πάει, αλλά μαλώσαμε μ' ένα λύκειο των Σεπολίων, νομίζω, και έγινε το ξενοδοχείο...Τέξας κανονικό. Μας έδιωξαν κακήν κακώς κι η πενταήμερη κόντυνε σε...τριήμερη:-))
όλα πήγαν ονειρικά! μέχρι στιγμής είναι οι καλύτερες μέρες για μένα του 2011! Θα δεις στα προσεχή posts!

Nikatsu είπε...

Περιμένουμε με αγωνία.

Ανώνυμος είπε...

Είδα την Faithfull στην Αθήνα κ ήταν πανέμορφα! Χαίρομαι πολύ που τα καταφερα! Τέτοια live είναι αμαρτία να τα χάνεις ειδικά οταν ο λόγος είναι οικονομικος. Ωραία φάση που άνοιξε ο λολεκ στη Ροδο. Είναι παρα πολυ καλος.

Ετσι ρε παιδια να γινονται ωραια πραγματα μεσα στη σκατομιζερια που μας πετανε καθε μερα

BOSKO είπε...

Nikatsu...
ανταπόκριση απ' τη συναυλία και ντεσού από το ταξίδι- που δεν έχει ακόμη τελειώσει- θ' αναρτήσω με την επιστροφή μου στην Αθήνα.

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
κρίμα, πάντως, που εδώ η Faithfull μάζεψε περισσότερο κόσμο απ' ότι στην Αθήνα. Είναι και οι ξένοι, θα μου πεις, που έτρεξαν να τη δουν από κοντά. Πάντως, άλλο 25 ευρώ το εισιτήριο (στη Ρόδο) και άλλο 35-45 ευρώ (στον Λυκαβηττό). Αφού, λοιπόν, την απόλαυσες κι εσύ, θα είδες πόσο επικοινωνιακή και άμεση ήταν επί σκηνής, πέραν του χιούμορ και βέβαια της βραχνής φωνάρας της!