Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

άσματα-και-μιάσματα-στο-clipartradio-εκπομπή-ΙΙΙ


Massive Attack αφιέρωσα πριν λίγες ώρες, μέσω facebook, στη Λένα Πλάτωνος που μου το ζήτησε! Λέω λοιπόν ένα από τα τραγούδια που θα ακουστούν στην αποψινή - τρίτη κατά σειρά - εκπομπή μου στο www.clipartradio.gr να ανήκει στους Massive Attack μαζί με κομμάτια των Pretenders, Mercury Rev, Mechanical Bride, Elvis Costello, Marianne Faithfull, Rokkurro, Jes, Dead Can Dance, όπως και των "δικών" μας Ηλία Λιούγκου, Κόρε.Ύδρο., Δώρου Δημοσθένους και Brainwash Squad. Για δύο ώρες, από τις 00.00 ακριβώς τα μεσάνυχτα έως τις 02.00 τα ξημερώματα, ο bosko θα σας κρατήσει συντροφιά στο μικρόφωνο και στις μουσικές επιλογές! Συντονιστείτε! www.clipartradio.gr Είμαστε η μουσική (ωραίο μότο)!

8 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

ε απόψε θα τα καταφέρω θα σε ακούσω

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
κρεβατωμένος είσαι; εγώ ευτυχώς την πάλεψα με ντεπόν και τσάι ζεστό, όπως σου είπα.
περαστικά μας & καλή ακρόαση εύχομαι:-)

τ2φ είπε...

Ε ρε γλέντια!

Μελιώ είπε...

Ωπ!υπέροχες επιλογές,πιστεύω θα έχω επιστρέψει μέχρι εκείνη την ώρα, και θα σε ακούσω οπωσδήποτε, αν χωρά στη λίστα σου και γουστάρεις ρίξε και τίποτα από Γυμνά Καλώδια που αγαπώ, ή Διάφανα Κρίνα.
Μια παράκληση:Θέλουμε pisoglendis στο τσατ την ώρα της εκπομπής, και μια ευχή :περαστικά σου βρε Μπόσκο.
υγ: η συνέντευξη σου από την Κουμαριανού, με άγγιξε/συγκίνησε/ προβλημάτισε ... λαικιστί .. τα'σπασε.

BOSKO είπε...

τ2φ...
συντονιστείτε για τσατ - σομαχίες!

BOSKO είπε...

Μελιώ...
σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά θα σε απογοητεύσω σε ότι αφορά τον pisoglendis: είναι στην Αθήνα κι εκείνη την ώρα θα βρίσκεται έξω μπας και μαζέψει κάνα φράγκο απ' τα μαγαζιά που βάζουν διαφημίσεις στο fagazine. Αυτό μού'πε να πω στο φανατικό κοινό του με την υπόσχεση ότι την επόμενη Παρασκευή θα το κάψουμε all together απ' το chat του ClipArtRadio! Συντονίσου απόψε, πάντως, αν μπορέσεις!

George Tsitiridis είπε...

o pisoglendis tha apousiazei simera

alla tha einai tin epomeni paraskevi

Olokainourgios!!!!
oxi tis agapis aimata

Υπερμίκης είπε...

Πολύ ωραία τα τραγούδια που βάζεις.Περίμενα σκληρό ροκ και αντί αυτου ακούω απαλά μελωδικά κομμάτια.Ωραίο το τραγούδι του Λιούγκου, θα μου πεις παιδι του Χατζιδάκι κι αυτός...Με το In the year με γύρισες περισσότερα από 40 χρόνια πίσω...