Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

portmanteau-post-III

Η είδηση δημοσιεύθηκε χθες, αλλά μεσ' στον πανικό των καιρών, ποιος να δώσει δυστυχώς τη δέουσα σημασία σ' ένα δυσάρεστο μεν, αναμενόμενο δε, γεγονός; Παραιτήθηκε, λοιπόν, από τη θέση του στην Ορχήστρα των Χρωμάτων ο Αρχιμουσικός - μαέστρος Μίλτος Λογιάδης, επικαλούμενος την αξιοπρέπεια του πάνω απ' όλα, αφού οι μουσικοί της ορχήστρας με μηνιαίο μισθό 650 ευρώ παρέμεναν απλήρωτοι εδώ και πάρα πολύ καιρό. Σημειωτέον, ο Μάνος Χατζιδάκις ήταν αυτός που πριν από μία 20ετία έφερε κυριολεκτικά τον Λογιάδη από τη Γερμανία, αναθέτοντας του τη δ/νση της Ορχήστρας των Χρωμάτων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος ο μαέστρος στην υποβολή της παραίτησης του, η οποία κοινοποιήθηκε προς τον Παύλο Γερουλάνο και τον Τηλέμαχο Χυτήρη, ο οποίος πάλι Χυτήρης τυγχάνει και σύζυγος της Μαρίας Φαραντούρη, η οποία Φαραντούρη με τη σειρά της έχει εν μέρει ταυτιστεί συναυλιακά με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, παραιτείται διότι ποτέ ο Μάνος Χατζιδάκις, ο ιδρυτής της Ορχήστρας, δε θα δεχόταν να μένουν απλήρωτοι οι συνάδελφοι του μουσικοί. Τι να πει κανείς, πέραν ενός μεγάλου και φωναχτού μπράβο στον Μίλτο Λογιάδη, διότι, αν μη τι άλλο, διατηρεί ατόφιο το χατζιδακικό ήθος που κληρονόμησε. Εύχομαι, έστω την ύστατη στιγμή, η πολιτεία να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να σώσει τη συγκεκριμένη, ιστορικής σημασίας πια, Ορχήστρα, πράγμα που πολύ το φοβάμαι, μια και το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τούτη την ώρα τους κυβερνώντες είναι ο πολιτισμός. Μία θλίψη και τίποτα άλλο...
Ευχάριστα νέα για τους Misuse, που προσωπικά αναμένω με ενδιαφέρον το επόμενο βήμα τους. Το underground συγκρότημα, που είχε σκάσει μύτη προτού σημειώσουν σαρωτική επιτυχία, δηλαδή γίνουν μόδα, όλες αυτές οι αγγλόφωνες indie μπάντες, σε λίγες μέρες μπαίνει στο στούντιο για την ηχογράφηση του δεύτερου άλμπουμ του από την Puzzlemusik του Χρήστου Αλεξόπουλου και τη Spinalonga (άλλη μία πρωτιά για τους Misuse, να έχουν ονομάσει έτσι το label τους, πολύ πριν την έλευση του τηλεοπτικού Νησιού)! Misuse είναι πλέον ο Κώστας Στεργίου, ο Δημήτρης Πατσαρός, ο Σταύρος Μαραγκός, ο Nid, ενώ με χαρά έμαθα πως στις τάξεις τους εντάχθηκε ως κιθαρίστας και ο φίλος Λευτέρης Βολάνης, γνωστός από τα συγκροτήματα No Clear Mind και Mother Tree. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία στις ηχογραφήσεις και με το καλό να φτάσει το cd τους στα χέρια μας!
Χθες βράδυ στην παρουσίαση του πρώτου δίσκου του ο Πάνος Μπούσαλης κατάφερε να γεμίσει ολόκληρο Κύτταρο, γεγονός που μου προξένησε μιαν αισιοδοξία για το μέλλον, όχι βέβαια των μουσικών σκηνών, αλλά των τραγουδοποιών που υπηρετούν με σοβαρότητα την τέχνη τους. Τον προλογίσαμε η ποιήτρια-συγγραφέας Βέρα Βασιλείου, ο συνθέτης Λίνος Κόκοτος κι εγώ, αναφερόμενοι όλοι στη στιχουργική του δεινότητα, στις άρτιες ενορχηστρώσεις του στο πλαίσιο του έντεχνου τραγουδιού, στην ιδιότητα του ως πολύ καλός ερμηνευτής εκτός από τραγουδοποιός και στην τόλμη του να αντλήσει τη θεματική του από το μεταναστευτικό ζήτημα μέχρι την...Τόλμη και Γοητεία! Για το τελευταίο, αν και θα επανέλθω σε κάποιο επόμενο post, ας πω μονάχα ότι ο Μπούσαλης διαθέτει πολύ χιούμορ που αυτομάτως αποφορτίζει το υλικό του από το βαρύγδουπο των συνήθων έντεχνων στιχουργημάτων.

Η Λιζέτα Καλημέρη που τον συνόδευσε σε δύο τραγούδια ήταν συγκλονιστική! Δεν ξέρω γιατί, άλλα όποτε ακούω live αυτή την τραγουδίστρια, έχω την αίσθηση ότι μπορεί και νά 'ναι η καλύτερη που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή! Λέω, μάλιστα, να περάσω αύριο βράδυ από το ALMAZ στο Γκάζι, όπου η Λιζέτα θα τραγουδήσει με τον κιθαρίστα της.

Στην παρουσίαση του cd του Μπούσαλη συμμετείχε ακόμη η Σοφία Παπάζογλου, ερμηνεύοντας το κομμάτι Να ταξιδέψουν, που λέει και μέσα στο δίσκο. Εξαιρετικό τραγούδι, που έδωσε την ευκαιρία στην Παπάζογλου να ξεδιπλώσει τις μεγάλες φωνητικές ικανότητες της με τα μοναδικά σμυρναίικα γυρίσματα της- ευθείες παραπομπές στη Ρόζα Εσκενάζυ. Να πούμε ότι για τον τραγουδοποιό μίλησε με συγκινητικά λόγια και η κόρη του καθηγητή Δημήτρη Λιαντίνη, λέγοντας πως ο τίτλος Γκέμμα ανήκει στην τελευταία δουλειά του πατέρα της, αλλά και στο πρώτο έργο ενός νέου δημιουργού, κάτι που μοιάζει σχεδόν καρμικό. Μεταξύ άλλων, τον Μπούσαλη τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι ερμηνευτές Πόπη Αστεριάδη και Λάκης Χαλκιάς, ο σκηνοθέτης Νίκος Τζήμας, ο στιχουργός Δημήτρης Λέντζος και ο συνθέτης - μπουζουξής Χρήστος Κωνσταντίνου, ο οποίος ανέβηκε επί σκηνής κι αυτός παρουσιάζοντας τον Ξένο του, ένα από τα ομορφότερα ζεϊμπέκικα των τελευταίων χρόνων σε στίχους του Δημήτρη Αποστολάκη.
Από προχθές βρίσκεται αναρτημένη στο διαδίκτυο και μία από τις καλύτερες, χάρις στον δημ/φο Τάσο Καραντή, συνεντεύξεις μου. Τον ευχαριστώ γι' αυτή τη στήλη που εγκαινίασε πριν μερικές εβδομάδες, φιλοξενώντας πρώτα τα Μουσικά Προάστια κι ύστερα τα Άσματα και Μιάσματα, όπως και για τη διάθεση-πρόθεση του να επικοινωνεί ουσιαστικά με τα θέματα του και όχι απλώς να τα κοινωνεί, αρκούμενος σε μια στεγνή παρουσίαση τους. Ευχαριστώ και το μουσικό ιντερνετικό περιοδικό
www.e-orfeas.gr, καθώς είναι η δεύτερη φορά που τιμάει εμένα και το ιστολόγιο μου. Τη συνέντευξη μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ:



21 σχόλια:

despinach. είπε...

Bosko, το έμαθα χθες για την παραίτηση του Λογιάδη κ δεν μπορώ να το πιστέψω, νιώθω οργή για την ξεφτίλα αυτή...ένα μεγάλο μπράβο για το ήθος & την τόλμη του! Ελπίζω κάπου να γίνει κάτι έστω κ τώρα, δεν μπορούμε να φανταστουμε αυτή την ορχήστρα χωρίς εκείνον.
Συγχαρητήρια για και την συνέντευξη! Θαύμαζα πάντα σε σένα τον τρόπο που υποστηρίζεις ό,τι πιστεύεις κ αγαπάς, κόντρα στο ρεύμα, λαμβάνοντας υπ΄όψιν πολλές παραμέτρους & με βαθιά γνώση! Και αυτό πιστεύω ότι ενοχλεί κάποιους,(συγγνώμη που αναφέρομαι τώρα κ σε δαύτους) λες κ δεν έχει δικαίωμα κανείς να διαφωνεί με την κοινή λογική...τα δηλητηριώδη ανώνυμα τσουτσέκια, που το παίζουν κ...αντεργκράουντ περσόνες μερικοί! Καλά κάνεις κ τους πατάς κάτω όταν χρειαστεί...όπως έλεγε κ ο Μάνος Χατζιδάκις, αν δεν αντιδράμε άμεσα στο πρόσωπο του τέρατος, κινδυνεύουμε να του μοιάσουμε!
Και πολύ ασχολούμαστε καμιά φορά ίσως...
Απολαυστική συνέντευξη!

BOSKO είπε...

Despina...
απ' ότι έμαθα, ακυρώθηκε και η αυριανή συναυλία της Ορχήστρας των Χρωμάτων με τον "Μεγάλο Ερωτικό" του Χατζιδάκι, ενώ ετοιμάζεται-λέει-και συναυλία διαμαρτυρίας για τον αφανισμό της Ορχήστρας από το ίδιο το κράτος. Θλιβερά πράγματα...
χαίρομαι που σου άρεσε η συνέντευξη, που ξαναλέω ότι αν βγήκε καλή δεν οφείλεται σε μένα, αλλά στον Τάσο Καραντή. Όσο για τα ανώνυμα ή και επώνυμα τσουτσέκια, ας φάνε τη...σκόνη μας κι ας ρουφήξουν τ' αυγό τους. Πολύ ασχοληθήκαμε, δε λες τίποτα!

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλό μου!μα....τι λέεεες? πολύυυυυυυ λυπηρό!ε,δε το'ξερα ότι ο Μίλτος Λογιάδης,αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος της μουσικής,και σπουδαίος διευθυντής ορχήστρας...ήταν κ αι διευθυντής της...'ορχήστρας των χρωμάτων'!!! τώρα το μαθαίνω...θλίψη απέραντη πραγματικά..δεν έχω τί να πώ...ξέρεις πόοοοοσο αγαπάω το Μάνο μας και ό,τι τον αφορά οκ?ΔΕΝ μπορώ ούτε για ένα,λεπτό να φανταστώ ότι θα πάψει να υπάρχει αυτή η ορχήστρα που έφτιαξε ο ίδιος και που περιέβαλε τα μέλη της με τόοοση αγάπη,και που τα έβλεπε σα παιδιά του...και που έπαιζαν τα έργα,του τόσο όμορφα... θλίψη,θλίψη,θλίψη...ντροπή μας,ντροπή μας,ντροπή μας...αυτό μόνο....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΜΑΝΟ?...ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΡΟΠΉ?ΑΥΤΟ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ)ΤΟ'ΞΕΡΕΣ ΠΟΛΎ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ ΤΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ....Ε,ΒΡΕ ΜΑΝΟ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΟΠΙΑΣΕΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑΝΑ,ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ....ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ Ο,ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΝ,ΔΕ ΤΟ ΤΙΜΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ,ΠΡΕ ΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΙΑΔΗ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΘΗΚΕ....φιλάκια καλό μου....

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλύτερα τσουτσέκια απο τα γλυφτρώνια σου εδώ μέσα πάντως δεν είμαστε.Επίσης όταν ανάρτείς ένα ποστ (ξέρεις καλά πιό)να μην το βγάζεις μετά απο λίγο σαν γατάκι,να το αφήνεις εκεί για να καταλάβει ο κόσμος τι παπάρας αναξιοπρεπής είσαι.Άντε λοιπόν τώρα που γυρίζει και έχεις πιάσει τον παπά απο τ'αρχίδια καβάλα,καβάλα το καλαμάκι σου και απόλαυσε τον υπέροχο μικρόκοσμο σου.Καλό καλοκαίρι και να θυμάσε πάντα κάτι που σου έχω ξαναπεί,είσαι ο τύπος ανθρώπου που αυτοί που θαυμάζεις θα σε σιχαίνονταν.Καληνύχτα στα κάθε τύπου Δεσπινάρια.Και επειδή δεν θα ποστάρεις το σχόλιο και για να μην αναρωτιέσαι ο Τρεμπεσίνας είμαι.

Фе́ммe скатале είπε...

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεις περίτρανα πόσο κακός δημοσιογράφος είσαι. Πόσο κακός πληροφορητής του κόσμου. Το μπλογκ σου το έμαθα από τον γκόμενό μου που ξέρεις ποιός είναι και αν μη τι άλλο ΠΟΤΕ δεν έψω γράψει ανώνυμα τίποτα σε κανέναν. Είμαι αυτή που ξέρεις καλά και ασχολήθηκα μαζί σου απλά και μόνο γιατί έθιξες έναν δικό μου άνθρωπο. Μόνο γι αυτό. Το πιο αστείο είναι οτι εγώ είχα πάψει να ασχολούμαι μαζί σου. Εσύ όπως φαίνεται αρέσκεσαι στο να φτιάχνεις ΨΕΥΤΙΚΕΣ ιστόρίες αρκεί να πλουτίσεις μια άχρηστη κι ανούσια και γεμάτη προσωπικά συμπλέγματα επαρμένη συνέντευξη.

Να θυμάσαι πως η γη θα γύριζε και χωρίς εσένα επάνω της...

Μόνο αυτό

Υ.Γ: χωρίς εμένα πάντως δεν θα γύριζε γι αυτό δεν μπορείς να με ξεχάσεις.
ΑΝτε τωρα φιλια καλόοοοοοοο μουυυυυυυυυυυυ αααααααααααααααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

Επίσης κάτι που ξέχασα,το ποστ εκείνο που απέσυρες υπάρχει σε print screen με τον κώδικα του μπλογκ σου φυσικά και δεν έχει καμία σημασία που το έβγαλες.Πρόσεξε όχι copy paste που είναι ανούσιο και αφερέγγυο.Μετά απο ερώτηση στη google αλλά και σε νομικό,μας πληροφόρησαν οτι έχουμε κάθε δικαίωμα μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση και διαφυγόντα κέρδη που προκύπτουν.Αλλά έλα όμως που δεν κάναμε αυτό που εσύ σίγουρα θα έκανες,να σε σύρουμε δηλαδή,άντε ξανά καλό καλοκαίρι και μην ξεχνάς πόσο αστείος είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Πριν την Spinalonga Records υπήρξαν από τις αρχές του '90 και το συγκρότημα Spinalonga με τέσσερις δισκογραφικές παρουσίες σε Poeta Negra και CAPP.

http://www.youtube.com/watch?v=yVURNo6C1CY

BOSKO είπε...

Αθανασία...
εύχομαι να σ' ακούει ο Μάνος, Αθανασία μου, και να μουτζώνει με χέρια και με πόδια τους υπεύθυνους γι' αυτό το πολιτιστικό χάλι που ζούμε.

BOSKO είπε...

Τρεμπεσίνας...
τι προβλέψιμος που είσαι! Ενώ εγώ όχι, αφού σε δημοσιεύω. Θυμάμαι μάλιστα ότι κάποτε τηλεφωνούσες και στην εκπομπή μου να μου δώσεις συγχαρητήρια για τις επιλογές μου. Μετά άλλαξες, έλεγες τη γνώμη σου στις αναρτήσεις μου εριστικά, καυγατζίδικα κι εγώ ως επίσης εριστικός, μάλωσα μαζί σου. That' s all. Δε σε γνωρίζω, άνθρωπε μου, δεν το καταλαβαίνεις ότι είναι σχιζοφρενικό να με βρίζεις με τα χειρότερα λόγια; Έχουμε πιεί ποτέ καφέ; Αλλά ξέρω ποιος ειν' ο λόγος. Η κυρία Σωπιάδου, στην οποία ομολογουμένως κι εγώ δεν είχα φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Θες την αλήθεια; Ναι, το μετάνιωσα, γιατί μου φαινόταν εξίσου σχιζοφρενική και η δική μου αντίδραση μετά. Τι μού 'φταιξε η κοπέλα; Ίσα-ίσα που μ' άρεσε και ως καλλιτέχνιδα, μη γνωρίζοντας βέβαια πως η Σωπιάδου ειν' η blogger που ξεχεστήκαμε στο post του Πουλικάκου. Όλα καλά μέχρι εδώ; Σου φαίνεται τίποτα λοξό απ' αυτά που λέω; Πάμε τώρα και στη Μαρία Αντουανέτα, κατά κόσμον κυρία Σωπιάδου.

BOSKO είπε...

Maria_Adouaneta (Δε με λένε Μαρία)...
λοιπόν, να τα πάρουμ' απ' την αρχή; Κατ' αρχάς, σου ζητάω δημόσια συγνώμη που τηλεφώνησα στον leader της μπάντας σου για να σε "μαζέψει". Δεν έπρεπε, το ομολογώ, διότι σας στενοχώρησα και τους δύο και τό 'χα τύψεις. Που γίναμε κώλος, εννοώ, αφού δεν έχουμε συναντήσει ποτέ ο ένας τον άλλον. Στο blog μου πρωτομπήκες στον καυγά με τον Πουλικάκο, θέλοντας να υπερασπίσεις τον φίλο σου Τρεμπεσίνα. Καλώς έπραξες! Ποια ήταν όμως τα επιχειρήματα σου; Ότι είμαι κλικαδόρος του...Ιανού και άλλες αστειότητες, οι οποίες τότε με έκαναν Τούρκο. Όπως γνωρίζεις, δεν είχα ιδέα ότι η blogger Maria_Adouanetta ήταν η τραγουδίστρια Σωπιάδου. Κι από που δηλαδή να τό 'ξερα; Μετά απ' αυτόν τον καυγά, το συνεχίσατε, γεμάτοι πρωτοφανή κακία. Σε επόμενο post με τη συνέντευξη του The Boy μπήκες ως Δήμητρα Λάτυβτ και ειρωνευόσουν τους πάντες. Άσε με εμένα, μιλάμε τώρα για συναδέλφους σου. Μη λες, λοιπόν, ότι πάντα βγαίνεις επώνυμα διότι την πρώτη εμφανίστηκες ως Maria_Adouanetta και τη δεύτερη ως Δήμητρα Λάτυβτ. Κουβέντα στην κουβέντα, μπινελίκι στο μπινελίκι, ξεσκεπάστηκες μόνη σου. Και με κούφανες κυριολεκτικά, καθώς μου αποκάλυψες ότι είσαι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος που ναι μεν επαίνεσα στο δίφωνο, έκανα όμως το τραγικό λάθος να γράψω ότι το τραγούδι σου ήταν στα ισπανικά αντί στα πορτογαλικά ή το αντίστροφο. Κι ήταν αυτό αιτία να αρχίσεις πάλι τις επιθέσεις σου- ξαναλέω όχι ως Σωπιάδου, αλλά ως Λάτυβτ; Όταν, λοιπόν, συνειδητοποίησα κι εγώ ότι η τραγουδίστρια ενός γκρουπ που μου άρεσε, ήταν η Ανώνυμη που έμπαινε εδώ κι ενάμισι χρόνο στο blog κι ειρωνευόταν εμένα και τα πρόσωπα που παρουσίαζα, είπα θα της πάρω το scalp επί πινάκι. Και τηλεφώνησα στον "δικό" σου απ' τη μπάντα. Μετά μου έστειλες σχόλιο, με χαρακτήρισες ούτε κι εγώ θυμάμαι με τι λόγια (απολύτως δικαιολογημένη η τσαντίλα σου) κι εγώ πήρα μερικά απ' αυτά τα λόγια και συνέθεσα ένα post. Το οποίο post το θεώρησα ευτελές και το κατέβασα στο 15λεπτο, αν θυμάσαι καλά. Φυσικά και δε φοβήθηκα κι αν φοβόμουν, ακόμη και τώρα, θα σας τό 'λεγα, να είστε σίγουροι. Κι αν εσείς συμβουλευτήκατε νομικό, πίστεψε με, έχω κι εγώ πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας από τη δική σας νομική κάλυψη. Στ'΄αλήθεια, ούτε θυμάμαι τι σού 'χα γράψει τότε...Θυμάμαι μόνο το γέλιο πού 'χα ρίξει με τον θυμό σου, πράγμα επιεικώς απαράδεκτο εκ μέρους μου. (συνεχίζω σε δεύτερο comment)...

BOSKO είπε...

Maria_Adouaneta(Δε με λένε Μαρία)...
το ότι ξανασχολήθηκα μαζί σου, δεν οφείλεται στο ότι δε μπορώ να σε ξεχάσω, αλλά στο εξής: γυρνώντας στο διαδίκτυο βρήκα ένα σχόλιο που πήγες ν' αφήσεις στο blog του Φώντα Τρούσσα, γνωστού "πολέμιου" μου στη μπλογκόσφαιρα τουλάχιστον. Πήγες δηλαδή να με εκθέσεις σε έναν συνάδελφο μου, ανταποδίδοντας το τηλεφώνημα μου στον leader της μπάντας σου. Και μάλιστα συνάδελφο που ξέρεις ότι μου την έχει στημένη, παρ' ότι περιφρονώ σε μόνιμη βάση τα δόλια σχόλια του. Κι όμως! Ο Φώντας Τρούσσας, που αν μη τι άλλο, σέβεται ακόμη και τους "εχθρούς" του, δεν σε δημοσίευσε, μη θέλοντας να συμμετάσχει στην προσωπική μας διένεξη. Ξέρεις τι είπα όταν βρήκα το σχόλιο σου αυτό μόλις πριν ένα μήνα; "Κοίτα, κακία που μου κράτησε. Θα την αναφέρω υπαινικτικά στη συνέντευξη που μου έστειλε ο Καραντής του e-orfeas μόνο και μόνο για να τσιμπίσει". Και τσίμπησες! Κι εσύ κι ο Κώστας ή Μάνος Τρεμπεσίνας. Δεν πειράζει, ίσως είναι μια καλή αφορμή να τα βρούμε, αν το θέλετε. Δεν σας ξέρω, δεν με ξέρετε προσωπικά, ασχέτως αν ο ένας δεν εγκρίνει τις επιλογές (μουσικές) του άλλου. Προσπερνάω, λοιπόν, ακόμη κι αυτόν τον δικαιολογημένο οχετό στα σχόλια σας και σας καλώ να πάμε να πιούμε ένα καφέ σαν νορμάλ άνθρωποι. Κι εκεί άμα ξαναπλακωθούμε, ε θά 'ναι γραφτό μας, φαίνεται. Για να τελειώνω, δεν έχω τίποτα μαζί σας, έτυχε ίσως απλά να είμαστε κι οι τρεις λίγο πιο εριστικοί και καυγατζήδες. Αυτά είχα να πω κι εγώ, ο που έπιασε τον Πάπα απ' τ' αρχίδια, ο καβαλημένος, η ψωνάρα, ο κακεντρεχής, ο οποίος ωστόσο σου ζητάει συγνώμη γι' ακόμη μία φορά και δηλωνει στενοχωρημένος με ότι συνέβη.
Μη βιαστείς ν' απαντήσεις. Διαβάστε καλά ότι σας έγραψα. Χαιρετώ & ελπίζω να τα ξαναπούμε σε άλλο επίπεδο.

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
ευχαριστώ για την πληροφορία, αγαπητέ/ή :-))

Фе́ммe скатале είπε...

Για να δεις πως έχω δίκιο σε σχέση με το οτι βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, κοίταξε το προφίλ του Trempe και θα δεις πως το δέυτερό του μπλογκ λέγεται Δήμητρα Λάτβυτ. Είναι εκείνος κι όχι εγώ. Όταν λέω πως ΠΟΤΕ δεν έχω γράψει ανώνυμα το εννοώ. Όπως εννοώ ότι λέω κάθε φορά είτε δημόσια είτε όχι.

Δεν έχω εμμονές μα και άν είχα δεν θα ήταν να τη λέω σε δημοσιογράφους.

( Επισης αν θελεις να μιλησουμε για συγνωμες και καφεδες υπαρχουν και τε μεηλ, δε χρειάζεται να δείξουμε τι ανώτεροι άνθρωποι είμαστε, το κατώτεροι πουλάει πιο πολύ).

BOSKO είπε...

Maria_Adouaneta(Δε με λένε Μαρία)...
ρε συ, πίστεψε με, δεν έχω links με άλλα blogs, δε μπαίνω σχεδόν σε κανένα blog και που να ψάχνω τώρα να βρίσκω το blog του Τρεμπεσίνα από σχόλια που μού 'χε κάνει πριν χρόνια και μάλιστα ως "ανώνυμος", εννοώ αποσυνδεμένος απ' το blog του. Όπως και στα παραπάνω, τα σημερινά, που μου άφησε. Α, μάλιστα, ώστε ο Τρεμπεσίνας είναι η Δήμητρα Λάτυβτ. Που θες να το ξέρω όταν μπαίνει ως γυναίκα και βρίζει τον The Boy, ενώ είχε προηγηθεί η δική μας διένεξη στον Πουλικάκο, όπου μου αποκάλυψες ότι είσαι η γκόμενα του Τρεμπεσίνα; Φαντάστηκα, Τρεμπεσίνας+Δήμητρα Λάτυβτ(δηλαδή Maria_Adouaneta)=το ζευγάρι που έχει θέμα μαζί μου.
Προσέξτε λίγο τα nicknames σας, ρε παιδιά, δεν είμαστε κι οι Φερνάδο Πεσόες της μπλογκόσφαιρας.
δεν στα έγραψα όλα αυτά για να "πουλήσω", αυτά κατάλαβες τόσην ώρα που έφαγα για να επικοινωνήσουμε;
θα σου στείλω email όταν γυρίσω από Ρόδο, υπόσχομαι.
Του Κώστα (ή Μάνου) νομίζω τό 'χω από τότε.

Фе́ммe скатале είπε...

Γενικά το είπα πως η κατωτερότητα πουλάει πιο πολύ...
Τα μεηλ και των δυο μας υπάρχουν στα προφίλ μας.

BOSKO είπε...

Maria_Adouaneta(Δε με λένε Μαρία)...
καλώς, θα γράψω σ' έναν απ' τους δυο σας προς το τέλος της άλλης ΄βδομάδας.
καλό ξημέρωμα

BOSKO είπε...

Τρεμπεσίνας...
υπ' όψιν, η Despina που τ' άκουσε και την πήρε αδίκως η μπάλα, απλά ενημερώνω ότι οι χαρακτηρισμοί της πήγαιναν σε κάτι κάφρους ενός φόρουμ που καυγαδίσαμε πρόσφατα κι εγώ κι αυτή. Δεν είχε πραγματικά ιδέα για τα "δικά" μας. Ούτε αρμόζει στον χαρακτήρα της να βρίζει ανθρώπους που δε γνωρίζει προσωπικά. Ενώ τους άλλους (του φόρουμ, εννοώ) τους ήξερε πάρα πολύ καλά.

despinach. είπε...

σιγά μην απολογηθούμε κι όλας σε όποιον έχει τη μύγα και μυγιάζεται εδώ μέσα...σε ευχαριστώ Αντώνη!

BOSKO είπε...

Despina...
εσύ δε χρειάζεται ν' απολογηθείς για τίποτα, το κάνω εγώ στη θέση σου

Ανώνυμος είπε...

ok! να είσαι καλά & εύχομαι να τα βρείτε εδώ, είναι λυπηρό να γίνονται αυτά μεταξύ ανθρώπων που δε γνωρίζονται καν...

καλησπέρα!

despina

BOSKO είπε...

χρηστος...
γράφε όσο θες!
μεγαλύτερη η δική μου χαρά να μη σε δημοσιεύω!
φιλικά
αντώνης