Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

IT' S PARTY TIME!


Πόσα χρόνια είχα να πάω σε πάρτι; Απ' αυτά που μαζεύονται καμιά εκατοστή άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, και σε κάποια φάση βρίσκονται να χορεύουν όλοι μαζί υπό τους ήχους reggae, garage και rock' n' roll. Ασύλληπτη τρέλα, που μόνο το αλκοόλ και οι καταχρήσεις δύνανται να σε κάνουν συμμέτοχο. Παρεμπιπτόντως, συμφώνως και με την Αλεξάνδρα Κόρου, τι κακόγουστες αυτές οι σαγιονάρες που φοράνε οι trendy άρρενες στην πλειοψηφία τους! Σανδαλάκια απ' το Μοναστηράκι και ξερό ψωμί, χίλιες φορές, άλλωστε τι bosko-hippydippy θα ήμουν;
Γι' αυτό κι η δική μας παρέα προτίμησε να κλειστεί στην κουζίνα του σπιτιού και να φωτογραφηθεί εν είδει χαβαλέ. Η ιδέα, καθώς και οι περισσότερες photos είναι του Lolek, ο οποίος αποδεδειγμένα το ψάχνει λίγο παραπάνω με τη συγκεκριμένη τέχνη και του αρέσει να σκηνοθετεί τα θέματα του.
Ωραίο μου πλυντήριο, λοιπόν, ή Μαμά, μπαμπά, βγάλτε με απ' το πλυντήριο! Ελπίζω μόνο να μην άνοιξα καμιά τρύπα με το ανοιχτήρι στον κάδο και θέλουν μάστορα τώρα οι άνθρωποι.
Η Αλεξάνδρα ειν' ακόμη ένα θύμα του φακού μου, που ακριβώς επειδή είναι θύμα και ουχί θέμα, τον αποστρέφεται!
Την παρηγορεί ο Lolek, που πάντα γουστάρει τις φωτογραφίες! Κρυφτείτε όλοι, θα σας βγάλει στα Άσματα και Μιάσματα, ακούστηκε μια φωνή από κάπου, όμοια με τρομαχτική απειλή!
Κι εδώ, με τον Κωστή Κορνέτη, ο οποίος ερήμην μου είχε οργανώσει προηγουμένως μια προβολή του κουνδουρικού ντοκιμαντέρ μου και πολύ με συγκίνησε.
Για ποιο λόγο πάντως διαμαρτύρεται, δεν το γνωρίζω!
Χαλαρά με τον Αλέξη Κοέν και τον Lolek. Ο Κοέν, ο κιθαρίστας του Νίκου Χαλβατζή, το φθινόπωρο την κάνει μόνιμα για Λος Άντζελες.
Μετά το πλυντήριο, δε μπορούσε να μείνει αναξιοποίητο και το ψυγείο της οικίας. Σκηνοθετεί πάντα ο Lolek.
Τα παιδία παίζει, χωρίς πολλά- πολλά λόγια!
Καλοπερνάτε εδώ μέσα- αντί να πει μαλακίζεστε- απεφάνθη όλο ευγένεια η δεσποινίς Μαριάνθη κι ήπιε ένα μοχίτο στην υγειά μας!
Κούνδουρο δεν ήθελες, ρε; Πώς τό 'χε πει οργισμένος ο Πάπας του ελληνικού σινεμά σε εκείνον τον Σαμιώτη εκπαιδευτικό που χαρακτήρισε το 1922 εθνικιστική ταινία; Θά 'ρθω τώρα και θα σου ξυρίσω το μουστάκι που τολμάς να μου μιλάς εσύ για τέχνη!
Πολύ λιώμα, πάντως, μπιρωΐνη, κρασίσια και τα συναφή.
Το φανερώνει κι αυτή η photo του Κοέν, σα να βγήκε από άλμπουμ των Kinks, όταν έμπαιναν στα 70s και τα μαλλιά- μανιτάρια της προηγούμενης δεκαετίας μοιραία μάκραιναν!
Ακόμη μερικά στιγμιότυπα λίγο πριν το άδοξο τέλος του χτεσινοβραδυνού πάρτι.
bosko, άκου κομμάτι που έπεσε! φώναξε ο Lolek την ώρα που απαθανάτιζε τούτη τη στιγμή, σχολιάζοντας τη σοφή επιλογή του dj να παίξει το Venus in Furs των Velvet Underground! Τελικά, το πάρτι τερματίστηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα κατόπιν εισβολής της αστυνομίας στο σπίτι, το οποίο- σημειωτέον- ανήκε στην Αγγλίδα Bethany που είχε τα γενέθλια της και γι' αυτό είπε να προσκαλέσει λίγο κόσμο. Να ζήσει! Το post αφιερώνεται με πολύ αγάπη στους φίλους μου Νίκο, Lolek, gazoza, Κωστή, Αλέξη, Αλεξάνδρα και Κατερίνα.

6 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλό μου..!!ε,δε παίζεσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεε!χααααααααααααχαχαχααααααααχαχαχαχααααααααααααααχααααααααααααααααααχααα! ε,εμ πως το ξερα παιδάκι,μου ότι θα το κάνεις κ αυτό,ε,είχε κάτι από 'φράουλες και αίμα',κάτι από παιδιά των λουλουδιών ίσως αυτό το πάρτυ???κάτι από ψυχεδέλια ίσως?? πάντως μ'αρέσει η φωτογραφική σου τέχνη έχω να πώ...μ'αρέσειιιιιιιι! πάντα οι φωτό,σου έχουν αυτό το παράξενοπερίεργο ρε παιδί μου αυτό το 'κάτι'που της ξεχωρίζει..από τις κοινές φωτό...γι αυτό μ'αρέσουν...ωραίο το ποστάκι πάντως..γέλασα....γειάσου ρε Άντονυ με τις φωτό σου...χαχαχααα!φιλάκια....

spinachPope είπε...

kyrie bosko. xm pws na to pw. faineste kapws klasmenos stis photoz

BOSKO είπε...

Αθανασία...
σ' ευχαριστώ, αλλά όπως γράφω και στο post, οι περισσότερες φωτογραφίες είναι του Lolek.
καλά περάσαμε, πάντως, λίγος χορός, λίγη ψυχεδέλεια 60s και μπόλικα ξύδια! Είχα πολλά χρόνια να πάω σε πάρτι!

BOSKO είπε...

spinachPope...
ε, χμ, ναι, αν και δε μου ηχεί ωραία ως λέξη, ίσως ειν' η μόνη για να εκφράσει το κλίμα της χτεσινής βραδυάς!

Ανώνυμος είπε...

είναι που δεν κατέχετε την χασσισική αργκό της νέας γενιάς, δι' αυτό σας ηχεί λίγο εξωτικιά, κάθε γενιά και η κουλτούρα της, τι να κάνουμε...

BOSKO είπε...

throgos...
cool, φίλε, winstonάκι 25άρι καπνίζω και στις δύο φωτογραφίες, ειλικρινά. Μεγέθυνε τες και θα το δεις! Άλλωστε το είπα, καλώς ή κακώς τα ξύδια ήταν η μόνη κατάχρηση του πάρτι!