Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

ΑΧ, Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...




Μαθαίνω πως ο Θέμος Αναστασιάδης επέστρεψε δριμύτερος στην TV που του αρμόζει απόλυτα, ύστερα από το καταλάγιασμα των σκανδάλων κλπ. Επειδή ως γνωστόν εγώ δε βλέπω τηλεόραση σχεδόν καθόλου, φίλοι με πληροφόρησαν πως μια απ' αυτές τις μέρες είχε καλεσμένη του την Καλομοίρα και το έβαζε στην πρίζα το βλαμμένο να χλευάσουν παρεΐτσα την τότε συμμετοχή της Μαρίζας Κωχ στη Eurovision...Την ίδια τακτική ακολουθούσε και επί των ημερών του στην Ελευθεροτυπία. Αναφερόμενος σε μια ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου που μόλις είχε κάνει πρεμιέρα, έγραφε για τη μάνα του αντάρτη που' χει καρκίνο και δε μπορεί ν' ανέβει στο βουνό με τα φυσεκλίκια και κάτι τέτοιες παπαριές. Το μάθαμε πια το φασιστικό life- style πνεύμα που περιφέρει από έντυπο σε έντυπο κι από σταθμό σε σταθμό αυτός ο ξενέρωτος αγράμματος, που πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο να βρεθεί κάποιος απ' το συνάφι του και να τον κάνει μπλε μαρέ! Μάθαμε ακόμη τι ρόλο βαράει η ιδιωτική τηλεόραση με το να δίνει βήμα και λόγο ύπαρξης σε όλων των λογιών τις ασημαντότητες! Αχ, σκουλήκια, δε θα γίνει η πουτάνα η Επανάσταση;
Ο τελευταίος καπιταλιστής θα κρεμαστεί απ' τα άντερα του τελευταίου δημοσιογράφου,
για να παραφράσω λίγο και τον Μπακούνιν, τον Κροπότκιν ή όποιον άλλο φίλτατο θεωρητικό το διατύπωσε!

12 σχόλια:

greekgaylolita είπε...

Αγαπητοι αναγνωστες μη τρομαζετε και μην τον παρεξηγειτε.Ενιοτε τον καταλαμβανει το - Στο κοκκινο πνευμα-της Κανελλη και νομιζει πως η επανασταση θ'αλλαξει την κατασταση.
Ας αφησουμε αγαπητε τα τηλεοπτικα κουρελια να τραγουδανε ακομα, το τραγουδι του παχυδερμικου τους κυνισμου.Νομιζουν μαζι με τον Περρη-πλανωμενο πως μετρανε ακομα στη πιατσα.Και ισως κατα μια εννοια μετρανε, στην εποχη μας που το κερας της αμαλθειας και της αμαθειας αλλωστε εχει διαβρωσει απο τα ρετιρε μεχρι τα υπογεια, ολων των χωρων και ολων των αποχρωσεων, αποτελωντας ισως εξεχοντα δειγματα εξωνημενων ωφελιμιστων.Το θεμα ειναι πως αυτη η εποχη τελειωνει.Χωρις επαναστασεις.

BOSKO είπε...

Μα, τι διάολο, ντέτεκτιβ του blog μου είσαι; δεν πιστεύω να σ' έχει βάλει κάνας Θέμος...έχε χάρη που είσαι καλλιτέχνης, ειδάλλως θα σε τρόμαζε το μάτι μου! Η Κανέλλη, επιπόλαιε, δεν έχει σχέση με το "Στο Κόκκινο". Εμείς δεν εδρεύουμε στον Περισσό...κατά τα άλλα, καλά τα λες! Κοινώς, η Επανάσταση αποδείχθηκε ένα όνειρο, που' λεγε και ο Άσιμος.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο post.Mόνο εσύ και ο πολίτης γράφετε καλά.Κοίτα ​​​​​εδώ​​​​​

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου Μπόσκο μου...καλά όχι ότι δίνεις ρέστα..αλλά στη κυριολεξία ρέστα όμως...αλλά και πότε δε δίνεις ρέστα άλλωστε...έλα που όλο αργεί να γίνει αυτή η ρημάδα η επανάσταση...πάντως καλά λες ότι οι δημοσιογράφοι (και δη αυτοί των ιδιωτικών καναλιών κυρίως)θέλουν κρέμασμα από τα άντερά τους...ε, άμα πιά...με τις συνεχείς μακακίες τους....ώρες-ώρες απορώ τι σκ...τά προσφέρει αυτή η ρημάδα η επιστήμη της δημοσιογραφίας...γιατί υπάρχει εάν αξίζει να λέγεται πιά έτσι...επιστήμη...πλέον...αλλά έτσι όπως την έχουν καταντήσει αυτή...ούφ μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν θυμάμαι ότι έχουν υπάρξει...κάααααααποτε πρίν από αμνημονέυτους καιρούς και κάποιοι δημοσιογράφοι που ήταν φωτεινές εξαιρέσεις και που έδωσαν τη ψυχή τους και τη ζωή τους για τη δημοσιογραφία...μου τη βιδώνει να σκέφτομαι ότι ίσως οι πολύ καλές και χρυσές εποχές της να χάθηκαν και για πάντα πιά...Αθανασία.

Ανώνυμος είπε...

ωραία όλα αυτά αλλά το prezatv layout τι το θελες;p

BOSKO είπε...

sok...
σ' ευχαριστώ, αλλά υπερβάλλεις λίγο.

αθανασία...
και ο Φελλίνι, Αθανασία μου, από δημ/φος ξεκίνησε. Θέλω να πω ό,τι κάποτε το εν λόγω επάγγελμα ήταν πραγματικό λειτούργημα, ασκούμενο από ανθρώπους με κάποιο όραμα. Δυστυχώς, κανείς δεν ξέρει πότε πια η δημ/φία θα πάψει στις μέρες μας να είναι ταυτισμένη με ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει...

insidetheroom...
ειλικρινά, δεν έχω ιδέα τι εστί prezatv layout. Θα μπω να δω και τα ξαναλέμε από δω. Thanks για την παρατήρηση...

celsius33 είπε...

αυτό ο τύπος δε θα χει καλό τέλος να το θυμηθείς, με το να βγει ξανά , μετά από όλα αυτά είναι ύβρη πέρα από οτιδήποτε άλλο. Θα ξεκαθαρίσει η μπίχλα πιστεύω

μαριάννα είπε...

Πολύ ανατριχιαστική η σκουληκοπαρτούζα, αλλά πολύ ενδεικτική! Τέτοιες γελοιότητες έκανε πάλι μετά από όλα όσα έχουν συμβεί ε; Καλά να πάθουνε όσοι τους βλέπουνε!
έχω γλιτώσει από την τηλεόραση και δε φαντάζεσαι πόσο ήρεμη είμαι. Γιατί είναι να τη σπας με τέτοια...

BOSKO είπε...

celsius33...
ύβρις δε θα πει τίποτα...πολύ μπίχλα όπως λες, ρε παιδί μου, και είναι κρίμα για τόσο πολύ κόσμο που βρωμίζει καθημερινά το μυαλό του, ασχολούμενος με τέτοια πράγματα.

γητεύτρια...
πολύ μου άρεσε το "σκουληκοπαρτούζα"! Τι είπε ένα σκουλήκι μόλις είδε μια πιατέλα γεμάτη μακαρόνια; "αυτό θα πει παρτούζα"! Σε καταλαβαίνω που' χεις ηρεμήσει χωρίς τηλεόραση,όσο δε φαντάζεσαι!

etalon είπε...

Ποιος είναι ο Θέμος Αναστασιάδης?

BOSKO είπε...

etalon...
the best!!!

celsius33 είπε...

χαχα, καλό, Θέμος who??