Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΤΟ! ΤΩΡΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ!

Το ραδιοφωνικό κωλοχανείο που λέγεται ΝΤΕΡΤΙ (μάλλον εκ του...DIRTY) FM και μου δυσκολεύει τη ζωή μέσα στα ταξί, αφού δυστυχώς τα χρησιμοποιώ καθημερινά κατά κόρον. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά με αναγκάζει να τσακώνομαι κιόλας συχνά με τους ταρίφες, τους ταξιτζήδες, τους οδηγούς ταξί, τους οποίους ουδέποτε είχα σε εκτίμηση. Οι περισσότεροι σου λένε ό,τι όλο γαμάνε, άλλοι βρωμοκοπάνε στα πενήντα μέτρα, κάποιοι σου απαγορεύουν να καπνίσεις -αυτό πραγματικά δεν αντέχεται!- μα, όλοι έχουν ένα κοινό: ακούνε φανατικά DIRTY FM, σιγοντάροντας μάλιστα τον κάθε τυχάρπαστο σκυλά, οικειοποιούμενοι έστω και για τρία λεπτά την καριέρα του κενού. Μόλις βρίστηκα χυδαία με έναν απ' αυτούς! Του είπα να κλείσει το ραδιόφωνο κι όταν με ρώτησε γιατί; απάντησα ό,τι κάτι σοβαρό σκέφτομαι και μου τη σπάει. Όχι μόνο δεν το έκλεισε, αλλά άρχισε να τραγουδάει με στόμφο το σουξέ Κατεδαφίστε το που κάνει πάταγο! Να το κατεδαφίσεις το μπουρδέλο σου! του φώναξα κι εγώ, στη συνέχεια ο διάλογος πήρε μιαν άλλη τροπή και για να μη μακρηγορώ βρέθηκα κάπου στη μέση της Πειραιώς να ψάχνω για νέο ταξί...Αν δεν ήθελα να χαλάσω τη μέρα μου ευχαρίστως του έχωνα και μια ξεγυρισμένη μπουνιά στη μάπα! Τα ίδια και πριν λίγα χρόνια με άλλον ένα ηλίθιο ταρίφα που με πήγαινε στο Παγκράτι, θυμάμαι, βλέποντας συγχρόνως...τηλεόραση. Του το' πα μια να την κλείσει, τίποτα, του το' πα δυο, ώσπου στο τέλος του την έκλεισα εγώ και μας άκουσε όλη η Φορμίωνος! Ευτυχώς τότε δε χρειάστηκε να ψάξω για νέα κούρσα, είχα φτάσει σχεδόν στον προορισμό μου! Σημειωτέον ό,τι οι ταξιτζήδες και οι παπάδες είναι οι επαγγελματίες, με τους οποίους πλακώνομαι συχνότερα και διαγράφω για πάρτη τους κάθε είδους αβρότητα! Δε θα γίνω μια μέρα πλούσιος, ρε λαϊκόμουνα; Κίτρινα γουρούνια; θα κυκλοφορώ μόνο με τον προσωπικό μου σοφέρ κι άλλον ένα στο πίσω κάθισμα να σας πετάει αυγά και γιαούρτια!

12 σχόλια:

greekgaylolita είπε...

Καπαρωνω απο τωρα τη πισω θεση!;-P

Ανώνυμος είπε...

Θά'θελα να πώ κάτι για τους ταξιτζήδες αλλά όλα τα καλά αστεία έχουν ειπωθεί ( και τα καλύτερα κάναν καριέρα σε ανέκδοτα )

BOSKO είπε...

ggl...
θα σ' έχω υπ' όψιν μου στον αγώνα κατά του λαϊκίζοντος φασισμού!

trashman...
εγώ όμως δεν το είπα αυτό καθόλου ως ανέκδοτο. Αντιθέτως, τώρα αρχίζουν και μου περνάνε τα νεύρα...

Ανώνυμος είπε...

Μπόσκο, φαίνεται ότι το λες στα σοβαρά,αφού έριξες σπόντα και για τους παπάδες -- αυγά και γιαούρτια εν μέσω Σαρακοστής.

Ανώνυμος είπε...

Μη μου συγχύζεστε, αγαπητέ μου κύριε Μπόσκο!
Ένα δίκιο πάντως το 'χετε. Πολλοί απ' αυτούς είναι πραγματικά εκνευριστικοί. Όχι όλοι όμως...

celsius33 είπε...

:) πλάκα έχει!

BOSKO είπε...

trashman...
τα σχόλια σου είναι μικρά, αλλά ευφυέστατα!

ανώνυμος...
κάτι μου λέει ότι είσαι και ανώνυμος, είσαι και ταρίφας εσύ...

celsius33...
όντως, τώρα που το ξαναδιαβάζω κι εγώ πλάκα έχει!

Ανώνυμος είπε...

Α, μπα... Καθόλου μα καθόλου ταρίφας. Είμαι Η ανώνυμη, για την ακρίβεια. Μάλιστα είμαι η ίδια ανώνυμη που σχολίασε στην πραηγούμενη απ' αυτήν ανάρτηση σας!
Και χθες το βράδυ είχα κι εγώ μια παρόμοια ευχάριστη εμπειρία σε ταξί. Ένα δράμα. Πάντως όντως δεν είναι όλοι έτσι...
Χαιρετώ!
Ανώνυμη

BOSKO είπε...

ανώνυμη...
σ' ευχαριστώ για τη διευκρίνιση, μια και πλέον λέω να σβήνω όλα τα ανώνυμα σχόλια άσχετα με το περιεχόμενο τους. Δε χάθηκε κι ο κόσμος να δηλώσεις ένα όνομα, σωστό δεν ειν' αυτό που λέω;

Ανώνυμος είπε...

Όχι, δε χάθηκε ο κόσμος... Γι' αυτό κι εγώ συμμορφώνομαι με την επιθυμία σας και σας χαιρετώ με επώνυμα αυτή τη φορά.
Καλή εκπομπή!

BOSKO είπε...

nefertite...
Α, Νεφερτίτη, ωραίο όνομα! Εδώ, Μάρκος Αντώνιος! Συνεννοηθήκαμε, λοιπόν, αγαπητή!

Θράσος είπε...

Kαι να φαντασθείς στο εξωτερικό σε ρωτάνε αν μπορούν να ανοίξουν το παράθυρο μήπως κρυώσεις.