Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

ΤΟ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5

Οι Echo Tatoo από την Αθήνα...
Οι Waterpipes επίσης από την Αθήνα...

οι Raining Pleasure από την Πάτρα...

και οι Νάνοι από τη Θεσσαλονίκη...
θα ακουστούν απόψε Στο Κόκκινο 105, 5 (http://www.left.gr/) 20.30 -22.00 το βράδυ, σε ένα αφιέρωμα στο ελπιδοφόρο αγγλόφωνο ελληνικό pop- rock. Επίσης, οι cinematic ύφους The Prefabricated Quartet και οι νεοψυχεδελικοί Gravitysays_i. Το κοινό που έχουν όλα αυτά τα συγκροτήματα είναι ό,τι κυκλοφόρησαν τις δισκογραφικές εργασίες τους τον τελευταίο καιρό, ταυτόχρονα σχεδόν, κάνοντας ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία μιας αξιόλογης rock σκηνής που δε μιλάει απαραιτήτως ελληνικά. Ετοιμάζω και σχετικό μεγάλο post. Μέχρι τότε, συντονιστείτε!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου ρε Μπόσκο με τα ωραία πόστ...πολύ ωραίο...ένα ωραίο οδοιπορικό στη ρόκ μουσική σκήνη.. ξεχώρισα ιδιαίτερα τους Rainning Pleasure...που...πρέπει να έχουν τραγουδήσει και Χατζιδάκι;; κάποτε ή κάνω λάθος;;...πάντως είναι αρκετά γνωστοί έχω την εντύπωση..η ρόκ πάντα έδινε κορυφαίους καλλιτέχνες και κομμάτια που έχουν γράψει ιστορία...Αθανασία.

Ανώνυμος είπε...

Η συνέντευξη θα γίνει στα αγγλικά; Θα ήταν ποιό ταιριαστό,μιας και τραγουδάνε στην αυτοκρατορική γλώσσα.Θα την γράψω κι αυτή την εκπομπή σε κασσέτα,προβλέπεται ξεχωριστή.

BOSKO είπε...

αθανασία...
όχι, δεν κάνεις λάθος, έχουν τραγουδήσει και ηχογραφήσει Χατζιδάκι οι Raining Pleasure!

trashman...
φαντάζεσαι; πλάκα θα' χε να προσπαθούσαμε όλοι να βρούμε τις σωστές λέξεις! Μόνο που δε θα' χω κανέναν guest απόψε! Κομμάτια θα παίξω και λέω ενδιάμεσα να διαβάζω κάνα ποίημα λόγω της προχθεσινής ημέρας. Αν και μάλλον με σχόλια για τα κομμάτια θα τη βγάλω την εκπομπή. Σ' ευχαριστώ!

celsius33 είπε...

ο χρονας και ο γισδάκης ήταν καλοί εχτές, αλλά ο χώρος ήταν φρικτά ζεστός, και το κοινό λιγοστό. Νομίζω ότι είμασταν οι μόνοι που δεν είχαμε κάποια σχέση με τους συμμετέχοντες στο δρώμενο, ένεκα το μπλογκ σου. Δεν είχα ξαναπάει στη Σαχάρα.Ευτυχώς που δεν άκουσα τον Ιατρόπουλο δεν είμαι για τέτοια καθόλου, αρκετή μαλακία έχουμε στην καθημερινότητα μας.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή καλά έκανα και δεν πήγα;
Δεν αντέχω και με τίποτα τη ζέστη..
"Σαχάρα".."φρικτά ζεστός","συμμετέχοντες στο δρώμενο"
μάλλον "συμμετέχοντες στο ιδρώμενο" απ'ότι κατάλαβα..
Μπόσκο ευτυχώς υπάρχει το μπλόγκ σου και μας ενημερώνει...

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου και πάλι Μπόσκο...μιά ερώτηση θα ήθελα να κάνω αν θες.. (χάρηκα παρεπιπτόντως που αυτό που είπα ήταν σωστό!!για τους Raining Pleasure εννοώ!...προς στιγμήν φοβήθηκα μην είπα καμία μπαρούφα και σου πέσουν τα μαλλιά...χαχαχαχαχα!)και φρικάρεις....θα ήθελα να ρωτήσω πότε κάνεις εκπομπή...και σε ποιό ραδιοφωνικό σταθμό..(ώρα και μέρα).....αυτό....Αθανασία.

igkros είπε...

Αγαπητή Αθανασία

μάλλον δεν διάβασες το κείμενο του Μποσκο επαρκώς. Αν το πρόσεχες θα διάβαζες ότι η εκπομπή του είναι στον ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο" με συχνότητα στους 105, 5 fm και ώρα 20.30 -22.00

Πληροφορίες και στο site
http://www.left.gr

BOSKO είπε...

celsius33...
Ωχ, ελπίζω να μη με βρίζεις που σε έστειλα εκεί πέρα...θα πήγαινα κι εγώ, όπως έγραψα, μα έπρεπε να φτιάξω ένα σωρό κείμενα και ξενύχτησα. Δε λες τίποτα, μαλακία πατενταρισμένη κιόλας! Χίλιες φορές καλύτερα ο Χρονάς, δεν το συζητώ!

trashman...
γλωσσοπλάστη μου, εσύ! Σε πάω, είσαι παλαβιάρης!

αθανασία...
καλά, ρε συ Αθανασία, τις φωτογραφίες κοιτάς μόνο απ' τις αναρτήσεις; αφού πάντα με έχεις συνηθίσει να σχολιάζεις το περιεχόμενο των εκάστοτε posts. Κάνε έτσι λίγο παρακάτω και δες το σχόλιο του alps...

alps...
να' σαι καλά για τον κόπο που έκανες, φίλε!

celsius33 είπε...

trashman καλά έκανες και δεν πήγες, ήταν μια υποτονική βραδυά, υπερβολικά έντεχνη και με ελάχιστο κοινό. Εντούτοις Χρονάς και Γισδάκης το σώσανε κάπως. (η Μιχαηλίδη τόσο υπερβολικά έντεχνη που καταλαβαίνεις γιατί ο κόσμος πια ακούει έντεχνο και αρχίζει και τρέχει μακρυά)

BOSKO είπε...

celsius33...
θα συμφωνήσω περί Μιχαηλίδη. Πολύ παρωχημένη ερμηνεία, μεσ' στην υπερβολή μιας άλλης εποχής. Απ' ότι άκουσα και ο Χρονάς, όμως, διάβαζε ποίηση του για τρία τέταρτα της ώρας περίπου. Όσο καλός ποιητής και να είναι, όσο καλή τραγουδίστρια και να είναι η Μιχαηλίδη, τα πάντα είναι θέμα τάιμινγκ ή απλά...χώρου. Στον Ιανό, ας πούμε, ότι κι αν δεις ανοίγει η καρδιά σου. Το Τσάι είναι λίγο σαλόνι δεκαετίας του ΄50. Φιλολογικό τσάι που λένε, όνομα και πράγμα. Να, για να επανορθώσω που σε έστειλα εκεί, έλα την Δευτέρα 31 Μαρτίου στο Κύτταρο που θα' χουμε το μονόπρακτο του Χρονά και συναυλία της Λεονάρδου! Θ' αφήσω τ' όνομα σου στο ταμείο ως "Κέλσιος"! Υπόσχομαι! Κι όσοι θέλουν ν' ακούσουν Γισδάκη σε κάτι άλλο, μάλλον καλύτερο, ας περάσουν απ' το Τριανόν την πρωταπριλιά. Συναυλία με τραγούδια των Beatles με τον Βασίλη, τον Δώρο Δημοσθένους και τον Σταύρο Παπασταύρου. Αυτό δεν το χάνουμε!

celsius33 είπε...

αχ τι γκαντέμης που είμαι πάλι, εφημερεύω εκείνη τη μέρα, εκτός άμα έρθω μετά τις δώδεκα. Ίσως ζητήσω χάρη να φύγω νωρίτερα, γουστάρω τη Σωτηρία. THANKS!! Έχεις δίκιο για τη Σαχάρα, είναι άλλης εποχής μέρος, γιαυτό μου πέρασε αυτή την κουρασμένη αίσθηση.

BOSKO είπε...

celsius33...
don't worry, θα παιχθεί για τρεις συνεχόμενες Δευτέρες 31/3 κλπ. κλπ. Όποτε μπορείς, μου λες και το ρυθμίζω. Θ' αναρτήσω πρόσκληση για όσους φίλους bloggers θέλουν να' ρθουν να δουν το μονόπρακτο και το λάιβ της Σωτηρίας!