Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

η-κορίνα-λεγάκη-στο-κανάλι-1-του-πειραιά

Η Κορίνα Λεγάκη είναι μια νέα τραγουδίστρια, της οποίας το ντεμπούτο άλμπουμ με τίτλο Χορός με τη βροχή κυκλοφόρησε πρόσφατα από το label Παρουσία του Βασίλη Χατζηιακώβου του Ιανού. Τα τραγούδια του δίσκου της υπογράφουν βασικά το συγκρότημα Αρμός και ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής. Με τον Μαραμή, άλλωστε, η Λεγάκη εμφανίζεται αυτόν τον καιρό στη μουσική σκηνή Beton στον Βοτανικό για λίγες ακόμη παραστάσεις. Στη σημερινή εκπομπή μου στο Κανάλι 1 του Πειραιά, η Κορίνα Λεγάκη θα βρίσκεται στο στούντιο και θα μιλήσουμε για τη θέση και τα όνειρα της μέσα στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι. Συντονιστείτε για μία ώρα, από τις 17.00 έως τις 18.00 το απόγευμα, στους 90,4 ή στη διαδικτυακή διεύθυνση www.kanaliena.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα θα είμαι εκεί!

..την καλημέρα μου!

EiriniL είπε...

Καλησπέρα! σας ακούμε με απόλαυση!

BOSKO είπε...

new-girl-on-the-blog...
γι' αυτό την έκανα την ανάρτηση με τα πρωινά κοκόρια!
για σένα δουλεύω!

BOSKO είπε...

EiriniL...
ευχαριστούμε, ευχαριστούμε!
μας τιμάτε με την "παρουσία" σας!

ασωτος γιος είπε...

ωραια η Λεγαλη αλλα ο Κληρονομος ειναι ιδανικος ερμηνευτης για τα τραγουδια του Μαραμη

ασωτος γιος είπε...

αστα σημερα ειχα και γω πιεση χαχαχαχ

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
εμένα πάλι μου φαίνεται λίγο flat ο Κληρονόμος. Ο δίσκος πάντως του Μαραμή με τον Φραγκούλη είναι εξαιρετικός.
Αναφορικά με την πίεση, ούτε που την ξανακοίταξα. Σήμερα ένιωσα το κεφάλι μου να υπερθερμαίνεται κανά δυο φορές και την καρδιά μου να πηγαίνει μοτεράκι, αλλά ούτε που τό 'πιασα το πιεσόμετρο. Άσε μην ξαναμπώ στο κακό trip. Εσύ, ωστόσο, πόσο έφτασες; Να μην τ' αφήσεις, νέος άνθρωπος είσαι, χωρίς να ξέρω ακριβώς την ηλικία σου. Αν είχα το email σου, θα σού 'στελνα το τηλ. ενός εξαίρετου γιατρού που ασχολήθηκε με την περίπτωση μου :-)))

koulpa είπε...

ax κρίμα.. και σήμερα μπορούσα.. αλλά είχα μέινει με την εντύπωση ότι έπαιζες ΣΚ και λίγο αργότερα.. την ώρα που γύρναγα με το αυτοκίνητο.. χαχα έχω να σε ακούσω από τότε που χάλασε το αυτοκίνητο και πήρα το παλιό που δεν έχει ράδιο.. :):)
μου είναι πολύ αγαπητοι και η λεγακη και ο μαραμής.. πήγα μιάμιση φορά στο μπετόν.. θα πάω αλλη μία πριν τελειώσει.. :):)
την καληνύχτα μου :):)

BOSKO είπε...

koulpa...
δηλαδή να υποθέσω ότι μ' άκουγες απ' την εποχή Στο Κόκκινο 105,5; εκεί είχα πρωτοπαρουσιάσει τον Μαραμή, πάνε τρία χρόνια ήδη.
μάλιστα, να ξαναπάς απ' το Beton 7, κι εγώ λέω να περάσω οπωσδήποτε!

ασωτος γιος είπε...

ναι μαρεσε ο φραγκουλης αλλα θεωρω επισης την Λεγακη , μια αξιοπρεπης φωνη οχι αναγνωρισιμη ομως απ αυτες τισ σωστες που υπαρχουν πολλες
δε μου κανει κλικ ,
φυσικα εγω δεν ειμαι και κανα-ς ειδικος ενας απλος ακροατης ειμαι που μαρεσει ο μαραμης