Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

δεν-έχει-εκπομπή-σήμερα

Τηλεφωνώ προχθές στο Κανάλι 1 του Πειραιά: Μήπως βγήκαν χρήματα να περάσω με το δελτίο παροχής υπηρεσιών μου; Όχι, μου απαντάει η λογίστρια, την Παρασκευή στις 7 το πρωί θα διαμαρτυρηθούμε έξω απ' το δημαρχείο για τη μη καταβολή των μισθών...Μάλιστα, λέω κι εγώ, και τι άλλο νά 'λεγα, και το κλείσαμε. Ο τέως πια Δήμαρχος Παναγιώτης Φασούλας, λοιπόν, λίγο πριν παραδώσει οριστικά την καρέκλα του, θεωρεί ότι δεν πρέπει να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά! Congratulations, που λένε κι οι φίλοι μας οι Άγγλοι! Μόλις πριν λίγο επικοινώνησα ξανά με τον σταθμό και με ενημέρωσαν πως σήμερα και αύριο επίσης δεν θα μεταδοθεί καμία εκπομπή. Κρίμα κι είχα διαλέξει ωραία CDs γι' αυτή τη μία ώρα που ιδρωκοπάμε μέχρι να την πληρωθούμε τους τελευταίους μήνες.

8 σχόλια:

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Σήμερα θα αγοράσουμε...Κυριακάτικες.

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλό μου...εε,τι να σου πώ ΛΥΠΑΜΑΙ αφάνταστα...για αυτά που τραβάς...όμως το πρόβλημα αυτό,με τις πληρωμές νομίζω,υπάρχει από πρίν πας εσύ,εκεί...οι εργαζόμενοι στο κανάλι,έχουν κάνει πάαρα πολλές απεργίες για αυτό το θέμα... εγώ τα ξέρω,κάπως καλά επειδή παρακολουθούσα το κανάλι επειδή είναι,φίλος μου ο παραγωγός (ο γνωστός που σου έχω μηλίσει παλιότερα γι'αυτόν)...εκείνος βέβαια έχει παραιτηθεί καιρό από το κανάλι αλλά ντάξει...έυχομαι να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα,αυτό και να πάρετε τους μισθούς σας τελικά καλό μου και τα δεδουλευμένα σας... κρίμα είναι,να κουράζεστε τόσες ώρες εκεί,και να μη σας πληρώνουν...είμαστε με το μέρος σας εμείς...το ξέρετε...φιλάκια...

BOSKO είπε...

Χρηστος Α. Μιχαηλ...
πήραμε, πήραμε! Το Βήμα και την Καθημερινή!

BOSKO είπε...

Αθανασία...
ε, καλά δεν κουράζομαι κιόλας, μη νομίζεις, τέσσερις ώρες το μήνα περνάω πια από το Κανάλι 1. Κάτι όμως που δεν έχει καθόλου σημασία με το θέμα των πληρωμών. Θυμάμαι εκείνο τον φίλο σου που μού 'λεγες.

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Τα ίδια παίρνουμε κάθε Κυριακή;

Η σταθερή μου είναι η Καθημερινή και το άλλο το παίζω μπαλαντέρ.

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα με τον νέο δήμαρχο Πειραιά...σώθηκε ο σταθμός

Απ' το κακό στο χειρότερο... Μακάρι να διαψευστώ ωστόσο, μακάρι!

BOSKO είπε...

Χρηστος Α. Μιχαηλ...
τα ίδια! κι άμα βάλεις και την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, τον Επενδυτή του Σαββάτου, αλλά και τον Ελεύθερο Τύπο (δίνει κλασική μουσική σε πολύ καλές εκτελέσεις), κάνε τη σούμα και δες πόσα ξοδεύονται μηνιαίως.

BOSKO είπε...

Angelica...
ασ' τα να πάνε!