Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

η-μεταμόρφωση-της-λουκίας-μιχαλοπούλου-σε-κατερίνα-γώγου-διά-χειρός-χρόνη-τζήμου

Η παρουσία και συμβολή του κομμωτή Χρόνη Τζήμου στον ελληνικό κινηματογράφο και στο ελληνικό θέαμα γενικότερα είναι ανυπολόγιστης αξίας, για να μην πω ευλογία και χαρακτηριστώ γι' ακόμη μία φορά υπερβολικός. Κάθε φορά που μία ταινία έχει κομμωτικές απαιτήσεις, όλοι γνωρίζουμε σε ποιον να προστρέξουμε για βοήθεια!

Έτσι και τώρα, που η ηθοποιός Λουκία Μιχαλοπούλου πρέπει να γίνει αν όχι η σωσίας της Κατερίνας Γώγου, τουλάχιστον μία παρεμφερής προσωπικότητα, ο Χρόνης φροντίζει για το καλύτερο!



Βρεθήκαμε σήμερα στην οικία του, στην παλιά μου γειτονιά, με τη Λουκία και τη μακιγιέζ Εύη Ζαφειροπούλου.



Ο Χρόνης δοκίμασε δύο περούκες στο κεφάλι της Λουκίας, γνωρίζοντας αφενός την εικόνα της Γώγου και έχοντας μελετήσει αφετέρου όλες τις υπάρχουσες φωτογραφίες της.














Η πρώτη περούκα του τύπου Με λένε Οδύσσεια μας ενθουσίασε μέχρι να δούμε την επόμενη!


Γιατί σαφώς θέλουμε περισσότερο το freak look της Γώγου των μέσων του ΄80 (βλέπε εξώφυλλο συλλογής Απόντες).








Εκτός από το φωτογραφικό υλικό, πολύτιμες ήταν και κάποιες στυλιστικές πληροφορίες που μας έδωσαν φίλοι και φίλες της Κατερίνας Γώγου.





Έτσι, μπορεί η Λένα Πλάτωνος να έχει την εικόνα μίας, συντηρητικά ντυμένης, μαυροφορεμένης Γώγου με extreme ωστόσο punk look, η φίλη και συνάδελφος της, όμως, Όλια Λαζαρίδου ακόμη θυμάται την πράσινη τούφα στα επιμελώς ατιμέλητα κομμένα μαλλιά της.














Τζιμάνι κομμωτής ο Χρόνης Τζήμος! Τον παρακολουθούσα να προσπαθεί να μεταμορφώσει τη Λουκία Μιχαλοπούλου σε Κατερίνα Γώγου με τους Απόντες ανά χείρας, με όλες δηλαδή τις λεπτομέρειες!
































Κάτι καταφέραμε μάλλον! Κι ακόμη δεν έχει παρέμβει η Εύη με τις απαραίτητες ραγισματιές στο πρόσωπο της Λουκίας! Σ' ευχαριστώ, ρε Χρόνη, για το δόσιμο σου και τον χρόνο σου, είπα στον φίλο κομμωτή, ο οποίος σημειωτέον τον καιρό αυτό δουλεύει στις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου και στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή. Μην ευχαριστείς εμένα, αλλά τη μακιγιέζ σου που ανέλαβε πρωτοβουλία, με διόρθωσε αυτός, ως σεμνός άνθρωπος. Επομένως, ένα τεράστιο ευχαριστώ - από δω ίσαμε την Αυστραλία - στον Χρόνη, στη Λουκία, στην Εύη, όπως και σε όλο το crew της ταινίας, μπορεί να ακούγεται σαν τη μεγαλύτερη κοινοτοπία, είναι όμως από ψυχής και άρα τελείως πηγαίο και ειλικρινές!

3 σχόλια:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε...

Iδανικό το τελευταίο look. Για την απόδοση είμαστε σίγουροι, οπότε καλή επιτυχία!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε...

Iδανικό το τελευταίο look. Για την απόδοση είμαστε σίγουροι, οπότε καλή επιτυχία!

BOSKO είπε...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ...
νά'σαι καλά, σ' ευχαριστούμε πολύ:-))

λουκία - bosko