Κυριακή 18 Μαΐου 2008

ΤΑ ΜΑΚΡΙΝΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5


Σήμερα, επιτέλους, καλεσμένα στην εκπομπή μου είναι τα Μακρινά Ξαδέρφια! Μεθαύριο, Τρίτη 20 Μαΐου, η μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στο Κύτταρο τιτλοφορείται Αποχαιρετώντας την Άνοιξη και μαζί τους θα τραγουδήσουν οι κυρίες Γλυκερία, Μελίνα Κανά, Σοφία Παπάζογλου και Μαρία Λούκα. Επειδή είναι πολυμελές συγκρότημα, στο στούντιο θα βρίσκονται ο leader τους, ερμηνευτής, συνθέτης, στιχουργός και δεξιοτέχνης στο νέι και τη φυσαρμόνικα, Θοδωρής Κοτονιάς

(εδώ βλέπετε τον Κοτονιά ανάμεσα Λήδας και Διονύση Σαββόπουλου από το πάρτυ για την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ Ζωντανοί στο Κύτταρο- Σκηνές Ροκ) και ο ντράμερ Θανάσης Αρχανιώτης, ο οποίος θα γίνει και μπαμπάς σε μερικούς μήνες!
Κι εδώ βλέπετε τα δύο πρώτα cd των παιδιών (το σουξεδιάρικο Καλό ταξίδι δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη!) από το market του κινηματογραφικού- μουσικού φεστιβάλ MOFFOM της Πράγας, στο οποίο, μια και κλήθηκα να συμμετάσχω, θεώρησα καλό να προωθήσω και τη δουλειά της backing- band της ταινίας μου!
Σφυρίξτε, λοιπόν, χαρούμενα αν μπορείτε και συντονιστείτε απόψε Στο Κόκκινο 105, 5 (www.left.gr) 20.30- 22.00 το βράδυ παρέα με τα Μακρινά Ξαδέρφια, τα τραγούδια τους και τις επιλογές από την κοινή μουσική μας γλώσσα!

2 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Φυσικά και δε θα τους χάσουμε! Τους έχω κάνει ποστ εδώ και καιρό! ;)

BOSKO είπε...

γητεύτρια...
σοβαρά; στείλε link επειγόντως!